featured

Jawline Fiyat Nedir? Jawline Nasıl Yapılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzün popüler estiklerinden olan jawline fiyat konusunda ile dikkat çekmektedir. Özellikle hem erkek hem de kızlar için uygulanabilir oluşu sayesinde çokça tercih edilmektedir.

Jawline

YouTube video

Çene köşesinden başlayan estetikte önemli nokta kişinin yüz hatlarının belirginleşmesi için çalışmalar yapılır. Güzelleşmek adına jawline dolgusu çoğunlukla kullanılır. Hatta hızlı iyileşme gerçekleştiği için insanların gönül rahatlığı yaptırabilirler.

Şimdi Jawline dolgusu hakkında merak edilen her şeyi birlikte inceleyelim.

Jawline Dolgusu Nedir? 

Dünyada estetik alanında her geçen gün yeni gelişmelerin ortaya çıkması güzellik açısından olumlu sonuçları ortaya çıkarmaktadır. Özellikle yüz bölgesinin her açıdan incelemeye yarayan sistemlerin olması cilt yapısını çözmek ve iyileştirmek için güzel gelişmelerdir.

Jawline nedir, diye merak edenlerin bilmesi gereken en önemli nokta çeneden başlanılarak yüzün her bölgesine dolgu işlemi yapılmasıdır. Bu dolgular kişinin cilt yapısında alerji gösterip göstermemesi için testler yapılır. Test sonuçlarına göre işlemlere devam edilir. Jawline fiyat açısından makul fiyatlarda olup her yüz için farklı ücretlendirmeler ortaya çıkabilmektedir.

Jawline Nasıl yapılır?

Güzel bir çenenin anahtarı olarak jawline işlemi karşımıza çıkıyor. Jawline kadın ve erkekler için yapılabilmektedir. Kriter olarak kişinin sadece gönüllü olması bu işlem için yeterli olmaktadır. İşlem yapılırken dolgular kullanılır. Çenenin ucu odak noktası olmak üzere çenenin köşe noktalarından işleme başlanır. Köşe bölgeleri birbirine eşitlenerek biraz daha keskinlik vererek güzel bir belirginleştirme ile işlem son bulur.

Dolguların jawline fiyat değerine göre seçilmediği bilinmelidir. Bu noktada kalite aranıyorsa en iyi hastaneler tercih edilmeli ve akılda soru işareti bırakacak uygulamalardan kaçınılmalıdır. Ayrıca çene yapınızın bu işlem ile düzelebilir fakat zaman içinde ortaya çıkacak yan etkiler herkes de aynı seyretmeyebilir. Bu faktörler göz önüne alınarak jawline yaptırılmalıdır.

Kalıcı jawline

Çene üzerinde yapılan düzeltmelerin ve ortaya güçlü bir yüz hattının çıkması jawline dolgu işlemi ile mümkündür. Ayrıca çene bölgesinde bulunan bozukluklar bu sayede giderilir. Yapılan işlemlerin kalıcı olarak yapılması maalesef cilt içerisinde zamanla komplikasyonlar oluşturabilir. Bu yüzden çene yapısı bozulur ve ağrılar oluşabilir. Kalıcı olarak yaptırmak isteyenler kesinlikle uzun sürede gerçekleşecek yan etkileri göze almalıdır.

Normal bir jawline fiyat açısından çok makul olup en az iki yıl boyunca etkisini göstermektedir. Fakat kalıcı olarak yapılması istenildiğinde yabancı bir maddeyi uzun yıllar taşımak zorunda kalırsınız. Zararı olmasa kesinlikle çene çevresinde kalabilir ama yan etkileri yapılan önceki çalışmalarla kanıtlanmıştır.

İstanbul jawline dolgu

İstanbul içinde birçok güzellik salonunda ve hastanelerde jawline dolgu işlemi yapılmaktadır. Bu işlemleri yaptırırken kesinlikle işinin ehli tecrübeli doktorlardan yararlanmak çok önemlidir. Aksi halde hem cilt yapınız bozulur hem de geri dönülemeyecek sonuçlar ortaya çıkabilir.

İşlem yapılmadan kişinin çene yapısı incelenmeli ardından taslak olarak her şey bilgisayar ortamında yapılmalıdır. 3 boyutlu bir simülasyon hastaya gösterilmeli ve güven verilerek operasyona başlanmalıdır.

Jawline fiyat konusunda İstanbul ve çevresinde standart fiyatlara sahip değildir. Kurumdan kuruma değişiklik gösterir.. Fiyatlandırma işlemi hastanenin kalitesi ve yapılan işlemin zorluğu dikkate alınarak belirlenir.

Jawline erkek fiyat

Erkeklerin de estetik konusunda çok ilgili olduğu hatta kadınlara oranla git gide daha fazla estetiğe başvurdukları bilinmektedir. Erkekler çene yapısının daha keskin olması için başvurdukları bu işlem için makul fiyatlar öderler.

Erkekler için jawline fiyat olarak 1200 TL ile 1600 TL olarak karşımıza çıkmaktadır. Yine belirtmekte fayda var cildin bu işleme alışması ve tam uyum sağlaması biraz zaman alabilir. Kısa sürede iyileşen cilt yapısı güzel bir görünüme kavuşur. Jawline yaptıran erkeklerin uzun yıllar bu işlemi tekrarlayacakları yapılan araştırmalarla öğrenilmiştir. Özellikle kalıcı olarak yaptırmanın zararları ortadayken sık sık yaptırmanın da zararları olabileceği uzmanlardan öğrenildikten sonra yaptırabilir.

Jawline Çene estetiği olarak da bilinmektedir. Dolgu uygulamaları her ne kadar yüz germe uygulamalar ile karıştırılıyor olsa da çok farklıdır. Jawline ameliyatsız yüz germe değildir. Bu uygulamada çene hattı daha belirgin hale getirilir. Çene ucuna yapılan dolgu ile çene biraz daha uzun gösterilerek ince bir hal alır. Çene hattı dolgusu yüzünüzün biraz daha karakteristik bir hal almasını sağlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!