featured

Kaban Tasarımları ile Modayı Takip Edin !

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaban, bayan giyiminde ayrı bir yere sahip olan dış giyim tasarımlarındandır. Kabanları çok farklı tasarımlarda görmek söz konusudur. Önden düğmeli ya da fermuarlı olabildiği gibi, panço tarzında kabanlar da son zamanların en çok tercih edilen modelleri içerisindedir. Kaban tasarımlarında herkese yakışan bir model mutlaka yer alır.

Giyen kişinin fiziğine göre uzun ya da kısa kabanlar tercih edilebilir. Uzun boylu ve ince fizikli bayanlar için önerilen uzun ve belden kuşaklı kabanlardır. Kısa boylu hanımların bu modeller yerine daha diz üstü modelleri tercih etmesi gerekir. Kaşe ya da düz tasarımlı kabanlarda balık sırtı modeller, kaşmir tasarımlar öne çıkar. Şal yaka kabanlar da bu senenin en çok tercih edilen modelleri içerisindedir.

Kabanlarda Kalite

Kaban alacak olanlar için, şık ve farklı modeller kadar, kaliteli tasarımlar da tercih edilmelidir. Mevsim şartlarına uygun özellikte ve kalınlıkta kabanların kullanımı önerilir. Bazı kabanlarda kapüşon tasarımları da bulunur. Yağışlı havalar için son derece kullanışlı olan bu modeller, dökümlü kapüşonları ile şık duran tasarımlardır.

Kabanlarda farklı kumaş tasarımları da bulunur. Kaşe kabanlar kış ayları için en çok tercih edilen modellerdir. Kabanlarda salaş modeller de gençlerin en çok tercih ettiği modeller arasındadır. Geniş cepli, oversize tasarımları kadın kabanlarında da görmek söz konusudur. Kaliteli kumaşlardan yapılmış olan farklı ve şık modeller için https://www.dilvin.com.tr/bayan-kaban-modelleri önerilen sitelerin başında gelir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!