featured

Kapatıcı Önerileri 2022 Listesi ile Kusursuz Bir Görünüme Kavuşun | 2022’nin En Gözde Kapatıcı Önerileri Neler?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kapatıcı önerileri 2022 listesi ile kusursuz bir cilt görünümüne kavuşmak ister misiniz? Kapatıcılar fondöten, BB krem ve pudralardan farklı olarak özellikle problemli olan bölgelerin daha kapsamlı bir şekilde kapatılmasına yardımcı olacaktır.

Özellikle tüm yılın yorgunluğunu gözler önüne seren halkaların yalnızca fondöten yahut pudra ile kapatılması mümkün değildir. Bu durumda kapatıcı kremlerin kullanılması etkili sonuçlar alınmasını sağlayabilecektir. Bunun yanı sıra sivilceler, lekeler ve benzeri kapatılması zor cilt sorunları içinde kapatıcı kremler kullanılabilecektir.

Kapatıcı Önerileri 2022 | Kapatıcı Seçimi Nasıl Olmalı?

Kapatıcı önerileri 2022 listesine giriş yapmadan önce kapatıcı seçimi nasıl olmalı kısaca bir değinelim. Öncelikle kapatıcıların kesinlikle cilt tipine uygun olması önerilmektedir.

Yağlı bir cilde kuru ciltler için uygun olan kapatıcılar kullanmak verimli olmayacaktır. Bu nedenle öncelikle kapatıcının cilt tipine en uygun krem tercih edilmelidir. Kapatıcı önerileri 2022 listesinde bir diğer önemli detay ise kapatıcının hangi ton olması gerektiğidir.

Kapatıcı Hangi Ton Alınmalı? Kapatıcı Nerelerde Kullanılır?

Kapatıcı hangi ton alınmalı? Kapatıcı yüzün tam rengine göre alınmalıdır. Eğer cilde fondöten ya da BB formunda bir krem uygulanacak ise, bu durumda kapatıcı bu kremler direkt aynı renkte olmalıdır. Eğer tam tonu bulunamıyorsa bu durumda daha açık bir renk seçilmelidir.

Bir diğer makyaj ürünü en iyi BB krem önerileri arayışında iseniz, mutlaka bu yazımıza da göz atmalısınız. 

YouTube video

Çünkü daha açık renklerin absorbe edilebilmesi daha kolaydır. Peki, kapatıcılar nerelerde kullanılır? Konseyler nereye sürülür? Kapatıcı genel olarak göz altı morlukları ve halkaların giderilmesi amacıyla kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra ben, sivilce ya da lekeleri giderebilmek içinde kapatıcı kullanılabilecektir. Kapatıcı önerileri 2022 listesinin kullanımı genellikle cildin görünümüne bağlı olarak değişiklik gösterebilecektir.

En İyi Kapatıcı Önerileri 2022 Listesi

En iyi kapatıcı önerileri 2022 listesi arasından bütçenize, cildinize ve cilt tonunuza uygun seçimler yaparak en uygun cilt görünümüne kavuşabilirsiniz. İşte sizler için hazırladığımız kapatıcı önerileri 2022 listemiz…

1- Maybelline New York İnstant Anti Age Eraser Kapatıcı

Tüm zamanların en iyi kapatıcı önerileri 2022 listesinin olmazsa olmazı Maybelline markasına aittir. Yıllardır en çok kullanılan bu kapatıcı sünger aparatı sayesinde kolayca uygulanır. İncecik yapısına rağmen olmasına rağmen, tüm koyu halkaları gizleyebilen bu ürün cildi aydınlatma konusunda da oldukça başarılıdır.

Maybelline New York kapatıcı kategorisi için buraya göz atabilirsiniz. 

2- L’oreal Paris True Match Kapatı

Yüz kapatıcı önerileri arasında bir diğeri Loreal Paris markasına ait True Match kapatıcıdır. Kapatıcı önerileri 2022 listesinde bulunan bu ürün, cildi nemlendirme konusunda oldukça başarılıdır. Kapatıcılık konusunda tatmin edici olan krem kuru ciltlere kolayca uygulanabilecektir. Üstelik çizgilere dolmaması ve hafif bir aydınlık görünüm vermesi ise ilgi çekicidir.

3- Lancome Teint İdole Ultra Wear All Over Kapatıcı

Kapatıcı önerileri 2022 listesinde sırada Lancome markasına ait bir öneri bulunuyor. Concealer önerileri içerisinde bulunan Teint İdole Ultra Wear All Over serisi, kuru bir görünüm yaratmaması ile öne çıkmaktadır. Bu nedenle bu kapatıcı krem pul pul görünmeyecektir. Yüksek kapatıcı özelliği bulunan, aydınlık veren ve asla ağırlık yaratmayan en iyi kapatıcı yorumları alan ürün mutlaka deneyimlenmelidir.

4- YSL Beauty Touche Eclat High Cover Kapatıcı

YSL markasının Beauty Touchle Eclat High Cover kapatıcısı, kapatıcı önerileri 2022 listesi arasında bulunmaktadır. Uygun fiyatlı kapatici önerileri arasında bulunan ürün, doğal bir etki arayanlar için ideal bir seçim olacaktır. Yüksek kapatıcılığa sahip olan bu ürün, ciltte kesinlikle ağırlık yaratmayacaktır. Bu nedenle ciltte uzun süreli bir şekilde kullanılması mümkün olacaktır.

5- NYX Professional Makeup Born To Glow Kapatıcı

Kapatıcı önerileri 2022 listesinde bulunan NYX Makeup markasının bu ürünü ciltteki kusurları ve göz altı morluklarını gizlemekte başarılıdır. Kapatıcı fondöten önerileri arasında olan ürün normal ciltler için uygundur. Yalnızca bir kullanımda dahi, o kusursuz görünümü gözlemleyebilmek mümkün olacaktır.

6- Armani Beauty Power Fabric Kapatıcı

Sivilce kapatıcı önerileri arayışında iseniz bu marka tam size göre olacaktır. Armani Beauty Power Fabric kapatıcı, kapatıcı önerileri 2022 listesinin en yüksek kapatıcı özellikleri olan ürünlerinden biridir. Tüm gün kapatıcılığı bulunan bu ürün, hem ciltte ağırlık yapmayacak hem de gün boyu doğallığını koruyacaktır.

7- L’oreal Paris İnfaillible More Than Concealer

Loreal Paris İnfaillible more than concealer, cildi kurutmama özelliği sayesinde tüm ciltler için uygundur. Kusurları tamamen kapatabilen bu ürün ciltte ağırlaşmadığı içinde tercih edilmektedir. Tüm yüze uygulanan bu ürün, göz altı morlukları ve sivilceler konusunda tatmin edicidir. Kapatıcı önerileri 2022 listesinde yer alan bu ürüne mutlaka bir şans vermelisiniz.

8- Maybelline New York Fit Me Kapatıcı

Maybelline kapatıcı, kapatıcı önerileri 2022 listemizin son ürünü olarak öne çıkıyor. Hafif ve ipeksi bir yapısı bulunan bu ürün, tüm ciltler için kullanılabilir. Yağlı bir hisse sahip olmadığından, gün boyu ağırlık yaratmayacaktır. Yüksek pigmentli oluşu ise tüm sivilce, mor halkalar ve torbaların görünümünü ortadan kaldırmada oldukça etkilidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!