featured

Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine mi Katılıyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi izleyicileri gelen yeni bir iddia ile heyecanlı günler yaşıyor. Kurtlar Vadisi’nde oynadığı Polat Alemdar karakteri ile gönüllerde taht kuran Necati Şaşmaz’ın EDHO’ya dahil olacağı iddia edildi. Gelen bilgilere göre Polat Alemdar, diziye devletin gizli adamı olarak girecek ve Hızır Çakırbeyli ile iletişim kuracak.

Bir dönemi kasıp kavuran ve halen binlerce kişi tarafından izlenen Kurtlar Vadisi efsanesi, insanları heyecanlandırmaya devam ediyor. Dönemin en iyi dizi ikilisi olarak görülen Süleyman Çakır ve Polat Alemdar şimdi de EDHO dizisi ile bir araya gelmeye hazırlanıyor. Necati Şaşmaz’ın ve Oktay Kaynarca’nın tekrardan bir araya geleceği iddiası hem EDHO hayranlarını hem de Kurtlar Vadisi hayranlarını heyecanlandırmaya yetti.

Polat Alemdar Konuk Oyuncu Olarak EDHO’da Yer Alacak

Kurtlar Vadisi’nde oynadığı karakterlerle hafızalara kazınan birçok oyuncu Vadi’den ayrıldıktan sonra EDHO’da yer aldı. Tanıdık yüzleri EDHO’da gören binlerce kişi diziyi daha çok sevdi. Süleyman Çakır, Abdülhey, Bulut, Zaza Dayı ve diğer oyuncular ATV’de yayınlanan dizi ile yeni karakterlere can vermeye başladılar.

YouTube video

Şimdilerde ise Polat Alemdar’ın diziye dahil olacağı iddiası herkeste büyük heyecana neden oldu. 2022 yılında Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin yeni bölümlerinin çekilmesi planlanıyor. Bu çekimlerden önce Necati Şaşmaz’ın gizli bir devlet adamı olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine konuk oyuncu olarak dahil olması bekleniyor.

Necati Şaşmaz ve Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi ile Hafızalara Kazınmıştı

Hem hikayesiyle hem karakterleriyle hem de oyuncularıyla Kurtlar Vadisi dizisi bir dönemin vazgeçilmezi haline gelmişti. Perşembe akşamları tüm Türkiye ekranlarının başına kilitleniyor ve Süleyman Çakır ile Polat Alemdar’ın maceralarını izliyordu.

YouTube video

Efsane bir ikili olan Polat ve Çakır efsanesi Çakır’ın ölümü ile son bulmuştu. Dizinin hayranları Çakır’ın ölümüne çok üzülmüş hatta gıyabi cenaze namazları kılınmıştı. Çakır karakterinin bu kadar çok beğenilmesinden dolayı bu karaktere ait bir dizinin çekilmesi gerektiği de defalarca dile getirilmişti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hep bu düşünce ile izlendi. Dizinin hayranları, dizi hikayesinin Çakır’ın karakteriyle uyuştuğunu düşünüyor. Şimdiler de ise Polat’ın da diziye dahil olacağı iddiası büyük bir beklenti oluşturdu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!