featured

Ece Üner Kimdir | Ece Üner Show TV’den Neden İstifa Etti? Sunucu Ece Üner’in Yeni Adresi Neresi Olacak?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ece Üner kimdir? Show TV ana haber spikeri olarak görev alan Ece Üner, şu sıralar oldukça popüler bir konumda yer alıyor. Haber sunarken yaptığı zeki ve iğneleyici yorumları ile kalbimizi kazanan Ece Üner’in kişiliği kadar yaşamı da merak ediliyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde Show TV’den istifa eden Üner, bu istifa sonrası gündeme bomba gibi düştü. Peki Ece Üner kimdir? Ece Üner neden istifa etti? İşte tüm detaylar…

Ece Üner Kimdir? Sunucu Ece Üner Kaç Yaşında?

Ece Üner kimdir? Sunucu Ece Üner kaç yaşında soruları şu sıralar en çok aranan konuların başında geliyor. 21 Temmuz 1981 yılında dünyaya gelen sunucu Ece Üner, 40 yaşındadır. Bir dönem CNN Türk’te genel müdürlük yapan Dinç Üner’in kızı olan sunucu, ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Daha sonrasında ise Koç Üniversitesi Sosyoloji ve Tarih bölümünden 2003 yılında mezun olmuştur.

Fransızca dil eğitimi, Avrupa Birliği konusunda çeşitli eğitimler alan Üner, kariyerine 1999 yılı ile resmen başladı. Diploması ve ekonomi alanlarında oldukça ilgili olan sunucu İngiliz, Rus, Fransız ve Alman devlet bakanları ile yaptığı röportajlar ile adından sıkça bahsettirdi. Birkaç özel kanalda ana haber spikerliği yapan Ece Üner, 7 yılı aşkın bir süredir bu görevi Show TV’de sürdürüyordu. Ana haber spikeri görevinin yanı sıra Ece Üner Haysiyet adında bir kitap yayımlamış ve okuyucudan tam not almayı başarabilmişti.

1- Ece Üner’in Annesi Kimdir? Ece Üner’in Babası Kimdir?

Ece Üner’in babası kimdir? Yukarıda da belirttiğimiz gibi bir dönem CNN Türk’ün genel müdürlüğünü yapan Dinç Üner’dir. Ece Üner’in annesinin kim olduğu ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır.

2- Ece Üner Evli mi? Ece Üner Eşi Kimdir?

Ece Üner evli ve bir çocuk annesidir. Ece Üner ilk eşi ve halen evlilik birliği içerisinde bulunduğu kişi Deniz Bayramoğlu’dur. Çift 2013 yılında evlenmiş olup yaklaşık 8 yıldır evliliklerini mutlu ve huzurlu bir şekilde sürdürmektedir. Ece Üner eşi Deniz Bayramoğlu, Ece Üner gibi ana haber spikeri olarak görev almaktadır.

3- Ece Üner’in Kızı Var mı?

Ece Üner kimdir? Ece Üner’in halen sürdürdüğü evliliğinden birde kızı bulunmaktadır. Güneş adını verdiği kızı 6 yaşındadır.

4- Ece Üner İnstagram Hesabı Var mı? Ece Üner Twitter Hesabı

Bilindiği üzere Ece Üner, Show Tv ana haber spikeri olarak yaklaşık 7 yıl kadar görev almıştı. Ünlü sunucu haber sunarken kimi zaman imalı, kimi zaman öfkeli, kimi zamanda oldukça zeki yorumlarda bulunuyordu. Yapmış olduğu yorumlar birçok izleyici tarafından beğeni kazanmış ve Üner büyük bir popülarite elde etmiştir. Ece Üner İnstagram ve Twitter hesaplarını ise aktif olarak kullanmakta ve güncel konular üzerine paylaşımlar yapabilmektedir. Ece Üner İnstagram hesabı @ozgeeceuner şeklindedir. Ece Üner Twitter hesabı ise @eceuner12 adresi üzerinden ulaşım sağlamak mümkün olabilecektir.

5- Ece Üner Show TV’den Ayrıldı mı? Ece Üner Neden İstifa Etti?

Ece Üner kimdir? Ece Üner yaklaşık birkaç gün öncesinde Show Tv’den istifa etmiş, bu haber Show Tv’de deprem etkisine neden olmuştu. NTV, CNN, Habertürk gibi önemli kanallarda spikerlik görevinde bulunan Üner’in bu kararı herkesi oldukça şaşırtmıştı. Üner istifası sonrasında bunun tamamen kendi kararı olduğunu ve kanal ile ilgili hiçbir probleminin bulunmadığını ifade etmişti.

6- Ece Üner’in Yeni Adresi Neresi Olacak?

Ece Üner kimdir sorusunun yanı sıra ünlü sunucunun yeni adresinin neresi olacağı da merak konusu olmuştu. Kulislerde dolaşan bilgilere göre Ece Üner, Show TV ana haber spikerliğinden aldığı bir teklif sonrasında ayrılma kararı aldı. Son birkaç gün önce yayınlanan bir habere göre deneyimli yüz Ece Üner, Bloom Medya sahibi Uygur Ataş’ın yapımcılığını üstlendiği bir programda yer alacak.

Reality Show olacağı bilinen bu programda Üner, sunuculuk yapacak. Ağustos ayında yayımlanması planlanan bu programın ismi ve yayın saati hakkında henüz bilgi paylaşımı yapılmadı. Ancak yakın zamanda program konusu, saati ve ismi hakkında detaylı bilgilerin paylaşılması bekleniyor. Ece Üner Armağan Çağlayan röportajı için tıklayınız. 

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!