featured

Fırat Altunmeşe Kimdir | Evlilik Hakkında Herşey Ural Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fırat Altunmeşe kimdir? Evlilik Hakkında Herşey dizisinin Ural’ı olarak tanıdığımız Fırat Altunmeşe, özel yaşantısı ile hepimizi hayrete düşürdü. Babasını yakından tanıdığımız oyuncu, bunu açıkça dile getirmemesi ve tamamen başarılı oyunculuğu ile anılmak istedi. Buda birçok izleyicinin onun daha başarılı bulmasını ve takdir etmesini sağladı. Peki, Fırat Altunmeşe kimdir? Fırat Altunmeşe nin babası kimdir? Fırat Altunmeşe’nin annesi Müzeyyen Altunmeşe nereli? İşte, bu soruların yanıtları…

Fırat Altunmeşe Kimdir? Fırat Altunmeşe Kaç Doğumlu?

Fırat Altunmeşe yaş bilgisi ile giriş yapalım. 16 Mart 1990 doğumlu olan oyuncu, 31 yaşındadır. Aynı zamanda yakışıklı oyuncu Balık burcu erkeğidir.

1- Fırat Altunmeşe Nereli? Fırat Altunmeşe Babası Kimdir?

Fırat Altunmeşe nereli? Fırat Altunmeşe babası hepimizin yakından tanıdığı ünlü sanatçı İzzet Altunmeşe’dir. Türk Halk Müziği denildiğinde akıllara gelen ender isimlerden biri olan İzzet Altınmeşe geçmişte şarkıcı ve oyuncu olarak yer almıştır. Aslen Diyarbakırlı olan oyuncunun 3 çocuğundan biri Fırat Altunmeşe’dir.

2- Fırat Altunmeşe Annesi Kimdir? Fırat Altunmeşe Kardeşi Var mı?

Fırat Altunmeşe annesi ise Müzeyyen Altunmeşe’dir. Müzeyyen Altunmeşe’de aslen Diyarbakırlıdır. Ünlü şarkıcı İzzet Altunmeşe ile 1971 yılında evlenmiştir. Bu çiftten doğal Fırat Altunmeşe’nin iki kardeşi bulunmaktadır.

Kardeşlerinden birinin adı Ali Murat Altınmeşe, diğeri ise Fatoş Altınmeşe’dir. Oyuncunun kardeşleri kendisi gibi ekran önünde bulunmayı tercih etmemişlerdir.

3- Fırat Altunmeşe Boyu ve Kilosu Nedir?

Fırat Altunmeşe’nin özellikle boy uzunluğu izleyicinin de dikkatini çekmiş, magazin gündeminde bir hayli araştırılmıştır. Fırat Altunmeşe boyu 1.89 iken, kilosu 81’dir. Düzenli olarak spor yapan oyuncu, çocukluk ve gençlik döneminde profesyonel olarak basketbol ile ilgilendiğini ifade etmektedir.

4- Fırat Altunmeşe Ne Mezunu?

Fırat Altunmeşe ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Oyuncu kolejden mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesine yerleşmiştir.

Bu üniversitede ise Sinema ve Televizyon bölümünde iken, 2. Sınıfta okulu bırakmıştır. İstanbul Craft oyunculuk atölyesine kayıt olan oyuncu, 2 sene boyunca oyunculuk dersleri alarak kendini geliştirmiştir. Daha sonrasında ise, dizi ve film projelerinde yer alarak bu alanda büyük başarılar elde etmiştir.

5- Fırat Altunmeşe Hangi Dizide Oynadı? Fırat Altunmeşe Oynadığı Diziler Listesi

Fırat Altunmeşe nerede oynadı? Sevilen oyuncunun ilk dizi deneyimi Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe’nin başrolde olduğu Vicdan dizisidir. Bu dizide Emre karakterine hayat veren Altunmeşe, oyunculuğu ile göz doldurmuştur. 2014 yılında Kaçak Gelinler dizisinde Can rolünde ekran karşısına çıkan oyuncu, bu dizi ile adından sıkça bahsettirdi.

YouTube video

Kariyerinde zirveyi gördüğü dizilerden biri olan Kaçak Gelinler, 2 sezon boyunca sürmüştü. 2015 yılında kısa bir süre Maral dizisinde yer alan Altunmeşe, daha sonra Kehribar projesine dahil olmuştur. Burada Kemal karakterini canlandırarak, izleyicinin gönlünde yeniden taht kurmayı başarmıştır.

Daha sonra Cesur ve Güzel, Aslan Ailem dizi projelerinde yer alan oyuncunun öne çıktığı bir diğer yapıt ise Mucize Doktor olmuştu. Fırat Altunmeşe Mucize Doktor dizisinde Demir karakterine hayat vermiş, yaşadığı büyük aşk sayesinde izleyiciyi ekran başına kilitlemişti. Ancak diziden bir süre sonra ayrılması izleyiciyi derin üzüntüye boğdu. Fırat Altunmeşe Mucize Doktor’dan neden ayrıldı kesin olarak bilinmemektedir.

Oyuncu diziden ayrıldıktan sonra neden ayrıldığına dair bir bilgi paylaşımında bulunmamıştır. Sevilen oyuncu Mucize Doktor dizisinden ayrılmasının üzerinden çok geçmeden Evlilik Hakkında Herşey projesine dahil olmuştur. Bu dizide Ural karakterine hayat veren Fırat Altunmeşe dizisinin Sanem’i ile büyük bir aşk yaşıyor. Sanem ve Ural’ın çok başarılı iki partner olması, dizinin milyonlarca insan tarafından izlenmesini sağlıyor.

6- Fırat Altunmeşe Sevgilisi Kim?

Fırat Altunmeşe sevgilisi kim? Oyuncunun şimdilerde bir sevgilisinin olup olmadığı kesin olarak bilinmiyor. Oyuncu bir dönem Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamış, ekranlarda gözükmekten hiç çekinmemişti. Daha sonrasında ise oyuncu medyatik olmayan bir bayan ile yaklaşık 3 yıl bir ilişki yaşamıştır.

Oyuncu ve sevgilisi hakkında şok etkisi yaratan bir iddia ortaya atıldı. Söylentilere göre ikili Bebek’te bir mekan çıkışı tartışmaya başlamış, sevgilisi Fırat Altunmeşe’yi darp etmeye başlamış. Doğruluğu bilinmeyen bu bilgi paylaşımının sonrasında Fırat Altunmeşe iddiaları kabul etmiş, ancak kesin bir açıklama yapmamıştı. Oyuncu uzun bir süredir ekran önünde kimse ile görünmemeye özen gösteriyor.

7- Fırat Altunmeşe İnstagram Hesabı Nedir?

Fırat Altunmeşe İnstagram hesabı @firataltunmese şeklindedir. Oyuncunun sosyal medya hesabı üzerinde ortalama 506 bin takipçisi bulunmaktadır. Sık sık paylaşım yapan oyuncunun günlük yaşantısı ve projeleri hakkında bilgi almak isterseniz hesabını takip edebilirsiniz.

8- Fırat Altunmeşe Kimdir? Fırat Altunmeşe Yeni Dizisi Evlilik Hakkında Herşey Dizisinde Kimi Canlandırıyor?

Fırat Altunmeşe Evlilik Hakkında Herşey dizisinde yer almaya başladıktan sonra yeniden popülarite kazandı. Dizide bir kızı olan ve eşiyle velayet kavgasına tutuşan bir adamı canlandıran Altunmeşe’nin imdadına Sanem ve ailesi yetişiyor.

Çocuğun kendisinden olmadığını öğrenen Ural’ın her şeye rağmen çocuğun velayetini almak istemesi Sanem’in ilgisini çekmesini sağladı. Şimdilerde bir ilişkinin henüz başında olan çiftin ilerleyen süreçte neler yaşayacağı çok merak ediliyor.

Fırat Altunmeşe’nin partneri Gökçe Eyüboğlu kimdir bilgi almak için tıklayınız. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!