featured

Müge Anlı da Bugün! Müge Anlı Son Bölüm İşte Tatlı Sert de 23 Ocak 2020

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 yıldan uzun zamandır ATV ekranlarında Müge Anlı sunumuyla yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugüne de damgasını vurmayı başardı! Müge Anlı da Bugün! Palu ailesinin mahkemesinin sonuçlanmasını ele alan Müge Anlı Son Bölüm de olayların ardı arkası kesilmedi. İşte, Tatlı Sert de 23 Ocak 2020 günü yaşananlar! 

Hafta içi her gün ATV ekranlarında her sabah saat 10.00 da yayınlanan Müge Anlı da Bugün gündeme gelen olaylar insanları yine ekran karşısına kilitlemeye yetti. 2019 yılında gündeme gelen esrarengiz Palu ailesinin mahkemeye çıkması, kayıp Emine Yıldırım’ın kadın sığınma evinde olmasının ortaya çıkması, 16 yaşında kaybolmuş Şehzade ile ilgili yeni gelişmelerin gündeme gelmesi ve Pınar Kaynak cinayetiyle ilgili gelişmeler bugün tartışma konusu oldu. Yeni sır perdelerinin aralanması ve geride kalan tüm gelişmeler için okumaya devam edin. 

Müge Anlı da Bugün! (23 Ocak 2020) Palu Ailesi Mahkemeye Çıkarıldı…

Palu Ailesi Hakim Karşısında 

YouTube video

Esrarengiz Palu ailesi 5. kez hakim karşısına çıktı. Biliyorsunuz ki bu ailenin anlattıkları Türkiye’nin tüm gündemini değiştirmiş ve sosyal medya üzerinden de tüm televizyon kanalları üzerinden de duyurulmuştu. Bugün, tutuklu sanıklar Tuncer Usluer, eşi Emine Usluer, anne Havva Palu, kardeşler İsa, Ayşe, Melek ve Fatih Palu bugün mahkeme salonuna giriş yaptılar. Müge Anlı, şu sıralar acaba nasıllar? Onlarla görüşmek istiyorum? Acaba değiştiler mi diye stüdyo da bulunan misafirleriyle konuştu. 

Kocaeli Adliyesinde olayları yakından takip eden Tuğçe Kocaman’a bazı sorular yönelten Müge Anlı Palu Ailesi ile ilgili detayları öğrenmeye çalıştı. 

Muhabir Tuğçe Kocaman: 

“Şuan da Palu Ailesi davasının 5. duruşması için Adliyedeyiz. Ailenin hepsi teker teker Adliye’ye giriş yaptılar. Aile daha öncesinde aynı. Değişen hiç bir şey yok. Özellikle Emine Usluer kesinlikle düşüncelerini değiştirmiyor. Tahnal ailesine suçu atmaya çalışıyor. Hallerinde ise biraz kilo almışlık görüyoruz. Hepsi az önce de belirttiğimiz gibi içeriye giriş yaptılar. Bir önceki dava da Meryem Tahnal’ın oğlunun ifadesi okundu. İfade de ise; “Ben o zamanlar çok küçüktüm. Tuncer ve İsa dayım da anneme darp ediyordu, psikolojileri bozuktu, kendi çocuklarına bile şiddet uyguluyorlardı. Odaya kapatıyorlardı. Ben birkaç kez evden kaçtım, Polisler beni geri teslim ediyordu. Son kaçışımda çocuk esirgeme kurumuna teslim edildim ve benim bilgim bundan ibarettir” dedi. Tabi ki Tuncer ve Emine Usluer bu ifadeyi reddettiler. Bu duruşma da baba Harun Palu’nun dinlenmesini bekliyoruz. Aile eksiksiz bir şekilde Adliye’de bulunuyor. Davanın gelişmelerini sizlerle paylaşacağız” dedi. 

Müge Anlı Son Bölüm! Emine Yıldırım’a Ne Oldu? 

Ailesi Emine’ye Sesleniyor!

YouTube video

Sultan Hanım ve Ömer Bey günlerdir kayıp olan kızları Emine Yıldırım’ı arıyor. Adana’dan gelen bir telefonla Emine Yıldırım’ın kadın sığınma evinde olduğu iddia edildi. Emine Yıldırım; “Eşim beni dövdü, ben eşimden şiddet gördüm, ben evime çok dönmek istedim ama ailem kabul etmedi, evliliğimi devam ettirmemi istedi” dedi. 

Ömer Bey ise; “Kızım bize ayrılacağını söyleseydi biz ona sahip çıkardık. Bize söylemedi Müge Hanım, eşim Sultan üç gün önce bana dedi ki kızıma eşi demiş ki çek git artık demiş. Bu durumdan ben yeni haberdar oldum.” 

Müge Anlı; “Kızınıza git diyen bir adamın yanında kızınızı hala durduruyorsunuz. Bir yuva kolay kurulmuyor diyerek de kızını ezdirmenize gerek yok. O adamla aynı evde ne yaşadığını bilmiyorsunuz. Kızınıza neden sahip çıkmıyorsunuz” dedi. 

Sultan Hanım ve Ömer Bey:  Gözyaşları içerisinde; “Ne olur dön gel kızım. Emine ben sensiz duramıyorum. Ne olur beni de götür yanında kızım. İstediğin an ayrılabilirsin. Biz sana sahip çıkarız. Sen benim canımsın. Ne olur gel kızım. Allah rızası için gel kızım” dediler. 

Acılı anne-baba kızlarının evlerine dönmesini istiyor. Müge Anlı da aileye yuva bozulmasın diye kızınıza neden sahip çıkmıyorsunuz diyerek aileye tepkisini sakin bir şekilde göstermiştir. 

Müge Anlı da Bugün! 16 Yaşındaki Şehzade Olayında Şok Gelişme! 

Şehzade Olayında Şok Gelişme!

YouTube video

16 yaşında kaybolarak ailesini endişelendiren Şehzade 4 gün sonra bulunmuştu. Şehzade’nin annesi, 16 yaşındaki kızıma benim sevgilimin tecavüz ettiğini daha sonra öğrendim diyerek polise başvuruda bulunmuştu. Küçük kıza tecavüz eden Ramazan, çocuk şube de işlemleri tamamlandıktan sonra Adliye’ye sevk edildi ve tutuklanarak Metris Ceza Evine gönderildi. 

Pınar Kaynak Cinayetinde Sır Perdesi Aralandı! 

Pınar Kaynak Kaybındaki Sır Perdesi

YouTube video

Pınar Kaynak cinayetinde sır perdesi bugün aralanmaya başladı. Pınar Kaynak cinayetinin şüpheli ismi arkadaşı Tuğba. Cinayet meydana gelmeden bir gün önce Tuğba ile de buluşmuşlardı. Pınar Kaynak’ın arkadaşı Tuğba’dan açıklama;

“Pınar ile Arın konuşuyorlar, Pınar’ın morali bozuk olunca bana dedi ki sende gel. Bende gittim. Pınar ile Arın sevgili gibi değillerdi. Normal arkadaş gibilerdi. Biz Pınarla arkada oturduk, Onun bir tane arkadaşı vardı ama Nuri değil o. O duruyordu orada. Pınar ile Arın alkol içiyorlardı. Zaten 11-11.30 gibi beni bırakıyorlar. Pınar’a dedim ki gel benimle sana çay kahve bir şey yaparım kendine gelirsin. Pınar gelmedi. Ondan sonra Arın ile gitti. Arın ile Pınar ikisi kaldı. Arın bana mesaj atarak, Pınar’ın bağırıp çağırıp arabadan indiğini söyledi. Pınar’ı aradığımda neredesin diye sordum deponun ordayım dedi.Yanıma geldiğinde burnunun üzeri yaralanmıştı. Arın ile Nuri gelerek daha sonra bizi aldılar. Maçka’ya gittik. Nuri ile ben içmiyoruz. Hava kararmaya yakın beni eve bıraktılar. Ben indikten sonra gidecekleri yeri söylemediler. Ondan sonraki gün de olay patlak verdi. Pınar’ın Murat’ı sevdiğini biliyorum ama Cinayet gecesi Murat ile hiç görüşmedim.” dedi 

Murat ise, Pınar’ın dayısından şüpheleniyordu. Yeni gelişmeler olduğu takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 

Sosyal Medya’da Tanıştığı Adam Tarafından 20 Bin Euro Dolandırıldı

Almanya’dan Onun İçin Türkiye’ye Gelmişti… Ama 20 Bin Euro Dolandırıldı

YouTube video

Sosyal medya da tanıştığı adam tarafından 20 Bin Euro tarafından dolandırıldığını belirten kadın bugün açıklamalarda bulundu. Dini nikahlı evli olduğu adam tarafından dolandırılmasından ötürü Müge Anlı İle Tatlı Sert Programına çıkan kadın bazı açıklamalarda bulundu. 

Sosyal Medya’da tanıştığı adamın, çocuklarını kabul ettiğini ve daha sonra da bu kararından vazgeçtiğini belirten kadın, dolandırıldığı için oldukça üzgün. Bir gün sosyal medya da tanıştığım eşimin telefonunu karıştırırken Canımın İçi diye birini gördüm. Bunu sorduğumda bana tepki gösterdi. Ben evde bir şey yok dediğim zaman ben senin çocuklarına bakmak zorunda değilim diyordu. Benim eski eşim abla dediği kadınla sevgiliymiş. O kadın bizim eve geldi bir şey duydum diyerek, Nazmi ile aranız iyi değilmiş dedi.  Ayrılmaya götürecek bir şey olmadığını düşünüyordum ben dedi. 

Müge Anlı; “Siz hala şu durumda başka biriyle resmi nikahlı evlisiniz. Ama evli olduğunuz halde dini nikahla biriyle evlendiğinizi belirtiyorsunuz. Dinen böyle birşey caiz değil. Ben din adamı değilim ama bunu bilir bunu söylerim.” dedi. 

Almanya da resmi olarak boşandığını belirten Ayfer Hanım, Türkiye de boşanmadı. Adliye’ye başvurdum ama hala sonuçlanmadı. Ben 2 yıldır Almanya da boşandığım eşimden Türkiye de boşanmış gözükmüyoruz. Zaten dini nikahım eşimle düştü. Bende bundan ötürü dini nikah kıydım. İnternet’ten tanıştığı kişi için de Almanya’dan Türkiye’ye döndü. Evlilik vaadiyle de 20 Bin Euro parasından oldu. 

Müge Anlı da Bugün (23 Ocak 2020) Perşembe 

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!