featured

Müge Anlı Son Dakika Haberleri : 2 Çocuk Babası Memur Adem Polat Ölü Olarak Bulundu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müge Anlı ile Tatlı Sert sunucusu Müge Anlı, programı bugün üzücü bir haber ile sonlandırdı. Geçtiğimiz hafta eşi Gülşen Polat tarafından aranan Adem Polat, 4 gündür evine gitmemişti. Normalde çok düzenli bir hayatı olduğunu ifade eden eş Gülşen Polat, eşinin başka kişiler tarafından alkol almaya teşvik edilmiş olabileceğini ve başına bir olay geldiğinden şüphelendiğini ifade etmişti. 

Gülşen Polat Eşi Adem Polat Öldürüldü mü?

Adem Polat hakkındaki acı haber bugün 13 Nisan 2021 Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son dakikalarında hem eşi hem de stüdyo ile paylaşıldı. Adem Polat ‘ın sosyal medyadan tanıştığı bir kişi olan Neşet Yılmaz’ın evine gittiği öğrenildi. Polat hakkında Neşet Yılmaz’ın evine gittiği günden beri haber alınamadığını ifade eden Müge Anlı, Adem Polat’ın yasa dışı maddeler de kullandığını ifade etti. 

Adem Polat ‘ın Arkadaşı Neşet Yılmaz Karakola Götürülmüş

Müge Anlı tarafından yapılan açıklamaya göre Neşet ve Adem’in bir arada bulunduğu evden yüksek sesler geldiği için komşuların şikayetçi olduğu ve Polis ekiplerinin Neşet Yılmaz’ı önce karakola sonra da klinik bir tesise yatırdığı öğrenildi. Neşet Yılmaz’ın evine giden abinin ise eve girdiğinde Adem Polat’ın cenazesi ile karşı karşıya kaldığı belirtildi. 

Adem Polat Öldürüldü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü çözümlenen olaylarından biri de Adem Polat oldu. Adem Polat’ın cenazesi, arkadaşı Neşet Yılmaz’ın evinde bulundu. Cenazenin üzerinde herhangi bir kesici delici alet ya da zorlama izinin bulunmadığı da açıklandı. 

Unutulmaz Müge Anlı Olayları arasında yerini alacağı düşünülen bu olay tüm Türkiye’nin yüreğini burktu. Geride 2 çocuk ve gözleri yaşlı bir eş kaldı. Daha önce yasa dışı madde kullanımı ile idari işlemi olduğu belirlenen Adem Polat öldü. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!