featured

Onlar Dünyanın En Hızlı Çalışanları Olarak Tarihe Geçtiler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Bazı meslek gruplarındaki insanlar işlerine kendilerini kaptırarak dünyanın en hızlı çalışanları arasına girmeyi başarmıştır. Yüzlerinde işlerini severek yaptıkları belli olan bu insanlar adeta büyüleyici bir sahne performansı sergilerler. Mesleklerini show ile buluşturan bu insanlar sosyal medya kullanımının da artması ile kısa sürede meşhur oldular.

Eğlenmeyi bilen insanlar en zorlu işlerde bile kendilerine harika zamanlar yaşatabilirler. Bunu bir üst seviyeye çıkartan yetenekli kişiler eğlenceyi işleri ile buluşturanlardır. İşlerini çok daha hızlı ve ritimli şekilde yerine getiren bu insanlar birer fenomen olarak da çevrenin ilgisini çekmeyi başarmaktadır.

Dünyanın En Hızlı Çalışan 6 Kişisi

Belirli bir işe yıllarını vermiş ve bir tecrübe kazanmış kişiler zor gibi görünen işleri çok kola şekilde yerine getirmektedir. Dışardan bir kişinin dakikalarca uğraşsa zor yapacağı işlemleri onlar saniyeler içinde yerine getirerek adeta birere makine gibi çalışmaktadırlar. Tek başına bir fabrika niteliğinde olan bu insanlardan 8 tanesini sizlerle tanıştıracağız. 

1- Çok Hızlı Soğan Doğrayan Adam

Soğan doğrama işi çoğu kişi için işkenceye dönüşen bir işlemdir. Gözlerden yaş akmasına neden olan bu işlem videoda yer alan adam için çok basit iş gibi görünüyor. İzlerken mest olacaksınız.

2- Hesap Makinesini Hiç Böyle Kullandınız mı?

Hesap makinesi işlemleri daha hızlı yapabilmek için bizlere yardımcı olmaktadır. Ama bu videoda hesap makinesi kullanan kişi, inanılmaz hızı ile hesap makinesine yardımcı oluyor gibi…

3- Para Sayma Makinesine Kafa Tutan Kadın

Büyük miktarlarda paraları saymanın en hızlı yolu para makinesi kullanmaktır. Yani en azından bizler için bu durum böyledir. Ama videoda yer alan kadını hesap makinesi şaşkınlıkla izliyordur!

4- Saniyeler İçinde Tekerlek Değiştirmek

Özellikle formula1 yarışlarında hız çok önemlidir. Bunun için işlemlerin çok hızlı yapılması gerekir. Videoda yer alan tekerlek değiştirmekle görevli ekip bunu çok iyi yapıyor.

5- Hiçbir Et Bu Kasabın Elinden Kurtulamaz

Kasaplıkta et kesme işlemi bazı yoğun zamanlarda çok hızlı yapılmalıdır. Bunu yaparken de dikkat çok önemlidir. Videoda yer alan kasap bu işte gerçekten farklı bir boyuta çıkmış.

6- Sokak Lezzetleri Show ile Buluşturan Esnaf

Dünyanın en hızlı çalışanları arasında Türkiye’deki Maraş dondurmacıları da mutlaka anılmalıdır. Tıpkı bizim dondurmacılarımız gibi farklı ülkelerde de işini show ile buluşturan sokak lezzetleri ustaları bulunuyor. İşte onlardan birisi… İyi seyirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!