featured

Özge Yağız Kimdir | Baba Dizisi Büşra Karakteri Özge Yağız Aslen Nereli?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özge Yağız kimdir? Baba dizisi Büşra karakteri olarak tanıdığımız oyuncu, izleyici tarafından büyük beğeni topladı. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çekmeyi başaran oyuncu, sosyal medya üzerinden de bir hayli araştırıldı. Peki, Özge Yağız kimdir? Özge Yağız aslen nereli? İşte, ünlü oyuncu hakkında tüm merak edilenler…

Özge Yağız Kimdir? Özge Yağız Kaç Yaşında?

Özge Yağız kimdir? 10 Nisan 1997 doğumlu olan oyuncu 24 yaşındadır. Koç burcu olan oyuncu, burcunun tüm özelliklerini taşıdığını ifade etmektedir. Bunun yanı sıra çıtı pıtı görüntüsüyle yaşından çok daha küçük gösteren oyuncu, izleyiciyi hayrete düşürüyor. Oyuncunun yaşını öğrenen hayranları oldukça şaşırdığını belirtiyor.

1- Özge Yağız Nereli? Özge Yağız Babası Nereli?

Özge Yağız nereli olduğu net olarak bilinmemektedir. İstanbul doğumlu olan oyuncunun ailesi ve kendisi burada yaşamını sürdürmektedir.

2- Özge Yağız’ın Annesi ve Babası Kimdir?

Özge Yağız annesi ve babası, ekranlar önünde yer almayı tercih etmemektedir. İstanbul’da mütevazi bir yaşam sürdüren oyuncunun ailesi, hakkında net bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır.

3- Özge Yağız Kimdir Boy Kilo Bilgisi Nedir?

Özge Yağız yalnızca güzelliği ile değil, fiziki yapısı ile de bir hayli dikkat çekiyor. 1.69 cm boyunda olan oyuncu 52 kilodadır. Düzenli olarak spor yaptığını ifade eden oyuncu, kilosunu koruyabilmek adına sağlıklı beslenmeye gayret göstermektedir.

4- Özge Yağız Mesleği Nedir? Özge Yağız Ne Mezunu?

Özge Yağız ne mezunu? Özge Yağız’ın aslında hayranlarını fazlasıyla şaşırtacak bir mesleği bulunuyor. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan oyuncu, üniversite için Ankara’ya yerleşmiştir. Başkent Üniversitesinde diyetisyenlik bölümü okuyan oyuncu, 2019 yılında mezun olmuştur. Mezuniyeti sonrasında hiç mesleğini yapmayan Özge Yağız, kariyerini tamamen oyunculuk üzerine şekillendirmiştir.

5- Özge Yağız Dizileri Neler?

Özge Yağız dizileri ilk olarak 2016 yılında başlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini Adını Sen Koy dizisi ile yapan oyuncu burada Zeliha karakterine hayat verdi. Daha sonra ise Kanal 7’nin sevilen dizisi Yemin’de Reyhan rolüyle ekranlara geldi.

2020-2021 yılları arasında Sol Yanım adlı projede Serra karakterini canlandırarak, izleyici tarafından büyük beğeni toplamıştır. Daha sonra ise Özge Yağız İçimizden Biri dizisiyle kariyerinin zirvesine ulaşmayı başardı. Ancak dizinin uzun süreli olmaması, sonrasında projeden ayrıldı.

6- Özge Yağız Evlendi mı? Özge Yağız Sevgilisi Var mı?

Peki, Özge Yağız evli mi? Bilindiği üzere Özge Yağız Yemin dizisinde tanıştığı Gökberk Demirci ile uzun bir süredir birlikteydi. İkili çok kısa bir süre öncesinde evlilik kararı aldı. Özge Yağız sevgilisi Gökberk Demirci’nin evlenme teklifini kabul ederek, sosyal medya üzerinden paylaşım yapmıştı. İkilinin önümüzdeki yaz nikah masasına oturması planlanıyor.

7- Özge Yağız Burnu Estetik mi? Özge Yağız Estetiksiz Hali Nasıl?

Özge Yağız’ın güzelliğinin izleyici tarafından büyük beğeni topladığını belirtmiştik. Duru bir güzelliği bulunan oyuncunun yüzünde herhangi bir estetik var mı oldukça merak ediliyor.

Bazı kişiler tarafından oyuncunun burnunun estetikli olduğu iddia edilse de, Özge Yağız bunun gerçek olmadığını açıklamıştı. Ayrıca yüzünün herhangi bir yerinde de estetik bulunmadığını ifade etmişti. Özge Yağız’ın önceki resimleri incelendiğinde ise, estetiksiz olduğu açıkça görülüyor.

8- Özge Yağız İnstagram Hesabı Nedir? Özge Yağız Twitter Hesabı Var mı?

Sevilen oyuncu Özge Yağız İnstagram üzerinden de oldukça aktiftir. İnstagram üzerinde 3 milyona yakın takipçisi bulunan oyuncunun hesabını @ozgeyagizz linkine tıklayarak takip edebilirsiniz. Twitter üzerinden de gündemi takip eden oyuncunun paylaşımlarını incelemek isterseniz, @yagizozge nickname ile aratabilirsiniz.

9- Özge Yağız, Baba Dizisi Karakteri Nedir?

İçimizden Biri adlı projenin kısa sürmesi ile birlikte Özge Yağız, Baba adlı diziye dahil olmuştu.  Haluk Bilginer, Ayda Aksel, Tolga Sarıtaş gibi önemli isimlerin yer aldığı Baba dizisi her hafta Salı günleri yayınlanıyor. Henüz bir aydır ekranlarda yer bulan dizinin konusu ise oldukça beğenildi.

YouTube video

Ailenin reisi olan Emin Saruhanlı son derece otoriter ve aile değerlerine bağlıdır. Emin’in küçük oğlu olan Kadir ile arasında sarsıcı olaylar yaşanmıştır. Saruhanlı ailesinin bir uçak kazası sonrasında hayatı tamamen değişmiştir. Dizide ise bu değişime ve baba-oğul arasındaki eski defterlerin açılmasına değiniliyor. Özge Yağız ise dizide Büşra Kalkan Saruhanlı karakterine can vermektedir.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!