featured

Rüyada Nikah Görmek Ne Demektir? Rüyada Evlilik Görmek Ne Anlama Gelir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rüyada evlenmek, sıkça görülen rüyalar arasındadır. Evlilik hazırlığındaki gelin ve damat adaylarının yaşadığı stresten kaynaklı gördüğü rüyaları dışarıda tutarak, rüyada evlilik görmek ve nikah görmek anlamlarına bakacağız.  Rüyada nikah görmek veya evlendiği anı yaşamak, aynı zamanda hem olumlu hem de olumsuz şekilde yorumlanabilmektedir. Bazı rüya yorumcuları rüya sahibinin alacağı güzel ve hayırlı haberlere yorarken, bir diğer gruptaki yorumcular ise borç ve üzüntüye işaret ettiğini belirtmektedir. 

Rüyada Nikah Görmek

Rüyada nikah görmek, nikahın geçtiği kişinin genç ya da yaşlı olması ile farklı anlamlara yorulmaktadır. Rüyada genç biriyle evlenmek, evlenilen kişinin zengin olacağını işaret ederken; rüyada yaşlı biriyle evlenmek rüya sahibinin zenginlik kazanacağını gösterir. 

Rüyada Tanımadığı Bir Kadın İle Evlenmek

Rüya sahibinin rüyasında daha önceden tanımadığı biri ile evlendiğini görmesi, hedeflerine ulaşacağını işaret ederken, ev değiştirmeye işaret ettiğini düşünen yorumcular da bulunmaktadır. 

Rüyada Nikahlanmak

Rüyada nikah görmek, kişi normal hayatından evliliğe olumlu bakıyorsa, olumlu anlamlara işarettir; olumsuz bakıyorsa olumsuza işarettir, olarak da yorumlanmaktadır. 

Ölmüş Biri ile Evlenmek

Rüyada ölmüş biri ile evlendiğini görmek, çok umutsuz olarak bakılan durumların mutlulukla sonuçlanacağını işaret etmektedir. 

Rüyada Annesinin Evlendiğini Görmek

Rüyada evlilik görmek diyanet işleri başkanlığına göre mutluluk ve huzurlu günlere erişileceğine yorumlanmaktadır. Fakat rüyada annesinin evlendiğini gören kişi, büyük bir maddi kayıp yaşayabilir. 

Rüyasında Evlenen Bekar Kişiler

Rüyasında nişan gören ya da evlendiğini gören bekar kişi, yakın zamanda evleneceğini anlamalıdır. Ayrıca rüyada evlilik görmek başarı ve mutluluk olarak ifade edilmektedir. Çalışan bir kimse, rüyasında evlendiğini görüyorsa, o anki konumundan daha yüksek mevkilere geleceği ve sorumluluklarının artacağı anlamını çıkarabilir. 

Rüyada Parlak Gelinlik Giymek

Rüyada ışıltılı, parlak ve göz alıcı bir gelinlik giymek, rüya sahibinin ömrü boyunca mutluluk ve huzurla dolu olacağına işaret eder. Eğer rüyada kirli, yırtık ya da eski bir gelinlik giyerek gelin olunuyorsa, rüya sahibinin hayırsız bir evliliğin eşiğinde olduğu yorumlanır.  

Rüyada Belirsiz Bir Kimse ile Evlenmek

Rüyada evlenmek fakat evlenilen kişinin görünmemesi, bir kimsenin vefat edeceği anlamına gelir. Bu durum kadın için de erkek için de aynı yorumlanmaktadır. Vefat edecek kişinin cinsiyeti rüyayı gören kişinin cinsiyeti ile bağımsızdır. 

Rüyada evlenmek veya rüyada nikah görmek, kişinin evli ya da bekar olduğuna göre değişik şekilde yorumlanabilirken; kişinin evlilik konusuna bakış açısına göre de iyi ya da kötü olaylara işaret ettiği düşünülmektedir. Genel olarak olumlu olayların habercisi olan gelinlik, düğün ya da eğlence temasına sahip rüyalarda giyilen kıyafetlerin temiz ya da kirli olması, tören sırasında aksilik çıktığının görünüp görünmediği yorumu da değiştirmektedir. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!