featured

Survivor All Star’ın İlk Gününde Neler Oldu Neler | Konseyde Öyle Bir Şey Oldu Ki, ‘’Yok Artık’’ Diyeceksiniz!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor All Star dün itibariyle resmen başladı! Kıran kırana geçen mücadele, ekran başında Survivor’un başlamasını bekleyen izleyiciyi de heyecana boğdu. Tüm sezonların en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star’a dair tüm detaylar yazımızda…

Survivor Baraka Ödülünün Sahibi Gönüllüler Oldu

Yayının başlaması ile birlikte adayların Survivor yolculuklarından kesitler sunuldu. Ailelerinden ayrılmanın büyük hüznünü yaşayan adaylar, izleyiciyi de gözyaşlarına boğdu. Geleneği bozmayan Acun Ilıcalı, 2022’de de adaya kusursuz bir giriş yaparak ilgi odağı oldu. Adaya adım atar atmaz kendilerini yarışmada bulan, yarışmacılar hiç deneyimlemedikleri bir oyunu karşılarında görünce oldukça şaşırdı. Bir arabanın bulunduğu yarışmada bir yarışmacı sürücü koltuğuna oturdu.

Diğer 3 arkadaşı ise aracı sürerek, belirli bir nokta sonunda aracın park edilmesine yardımcı oldu. Sürücü koltuğuna oturan yarışmacı aracın direksiyonu çevirmesinden sorumluydu. Heyecanın doruklara çıktığı yarışmada, Gönüllüler 5-4 oyunu kazandı. Oyunu kazanan Gönüllüler takımı Baraka ödülünün de sahibi oldu. Ancak ödülü kazanamayan Ünlüler, Barakasız uyumak zorunda kalacak.

Survivor All Star’ın İlk Gününe Sakatlıklar Damgasını Vurdu

Survivor All Star’ın ilk gününe talihsiz sakatlıklar damgasını vurdu. Gecede Sercan ve Barış’ın yaşadığı sert düşüşler yürekleri ağızlara getirdi. Dokunulmazlık sırasında yaşanan bu düşüşler yarışmacıları oyundan etse de, ciddi bir sakatlıklarının olmaması izleyiciye ‘’Oh’’ dedirtti.

Dokunulmazlığın Galibi Gönüllüler Oldu

Farklı bir parkurun yer aldığı dokunulmazlık yarışı da All Star’da olduğumuzu hatırlattı. Bunun yanı sıra yarışmada bir format değişikliği yapıldığı açıklandı. Buna göre önce kadınlar, daha sonra ise erkekler kendi içerisinde yarışacak. Her ikisini kazanan takım galip sayılırken eşitlik durumunda, en iyi 3’lü seçilerek yeniden yarışılacak. Bu yarışmayı kazanan ödülün ya da dokunulmazlığın sahibi olacak.

All Star kadınlarında ünlüler favori olarak gösterilse de büyük bir şok yaşandı ve Gönüllüler yarışmacıları dokunulmazlığı bırakmadı. 8-6 biten yarışma sonunda Gönüllüler skor avantajını alarak 1-0 öne geçti. Erkeklerde ise ünlüler takımı, gönüllüler takımına zor anlar yaşattı. 8-5 galip olan Ünlüler bu yarışı kazanarak Genel skoru 1-1’e getirdi. En iyi üçlülerin yer aldığı son yarışta ise Gönüllüler 3-1 mağlup ederek, dokunulmazlığın sahibi oldu.

‘’Sürgün Kampı’’ Kuralı Yarışmacıları Şoka Uğrattı

Gecenin sonunda yapılan konseyde, oldukça sürpriz bir durum yaşandı. Yarışmada yapılan bir değişiklikten bahseden Ilıcalı, yarışmanın ilk haftasında bir Sürgün Adası olacağını açıkladı. Bu yeni formata göre 4 gün boyunca dokunulmazlık oynanacak ve 4 yarışmacı aday olarak çıkarılacak. Bu aday çıkarılan kişiler günün sonunda sürgün adasında yaşamaya başlayacak.

Bu süre boyunca oyunlara çıkamayan yarışmacılar, ödül oyunlarının kazanılması halinde ödüllerden de yararlanamayacak. Yeni formatın açıklanması sonrası All Star yarışmacıları büyük şok yaşadı. Özellikle ilk adayın 24 saat boyunca yalnız kalacak olması, yarışmacılar arasında büyük kaygı yarattı.

Sürgün Kampına Giden Yarışmacı Birsen Oldu

Yapılan oylama sonucunda 4 kişi tarafından ismi yazılan Birsen, Sürgün adasına giden isim oldu. Buna göre Birsen, yarın yeni bir isim yanına gelene dek bu adada tek başına yaşamak zorunda kalacak. Bu karara çok sinirlenen Birsen, adaya giderken oyun şimdi başlıyor diye arkadaşlarına meydan okudu. Birsen tek başına kalmaktan korkmadığını belirtse de fragmanda oldukça korktuğuna dair  görüntülerinin paylaşılması sevenlerini bir hayli üzdü. Bugün ikinci dokunulmazlığın yapılacağı Survivor All Star’da Ünlülerin mi yoksa Gönüllülerin mi kazanacağını izleyip göreceğiz.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!