featured

Afrodizyak Etkili 10 Muhteşem Bitki

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cinsel isteği ve cinsel uyarılmayı arttıran besinler, yağ, bitki ve ilaç gibi maddeler için kullanılan Afrodizyak kelimesi, Yunan mitolojisinin tanınmış aşk tanrıçası Afrodit’ten gelmektedir. Sizler için hazırladığımız bu yazımızda Afrodizyak etkiye sahip, doğal yollarla cinsel performansınızı arttırmanızı sağlayacak bitkilerden ve faydalarından bahsedeceğiz.

Cinsel performans arttırıcı desteklere ihtiyaç duyan birçok kadın ve erkek bulunmaktadır. Size ihtiyacınız olan cinsel performansı vaat eden birçok kimyasal ilaç da piyasa da yer almaktadır. Ancak performans arttırıcı ilaçlardan önce kesinlikle doğal afrodizyak etkili bitkiler ile tedavi yöntemini tercih etmelisiniz.

Performans arttırıcı Afrodizyak bitkiler

1 – Yulaf Ezmesi

Kadınlar da cinsel isteği arttırdığı bilinmektedir. Yulaf ezmesinin süt ile karıştırılarak içilmesi tavsiye edilmektedir.

2 – Tarçın

Tarçın İştaha iyi geldiği gibi, doğal afrodizyak olarak da tanınmaktadır. İlginizi Çekebilir: Tarçınlı İçecekler İle Zayıflayın

3 – Soğan

Antiseptik özelliği ile mutfağımızda ki sağlık deposu soğan’ın, cinsel gücü arttırdığını da biliyor musunuz?

4 – Ay Çekirdeği

Ay çekirdeği, cinselliği tetikleyen afrodizyak etkiye sahiptir. Günde bir avuç ay çekirdeği tüketilmesi halinde, performans arttırıcı etkisi vardır.

5 – Üzerlik Tohumu

Bal’ın içerisine 1 gram ezilmiş üzerlik tohumu ekleyerek karıştırın. Bu karışım en etkili cinsel performans arttırıcı macun olarak bilinir.

6 – Kırmızı Ve Yeşil Acı Biber

Kırmızı ya da yeşilbiber, acı olduğu sürece müthiş bir afrodizyak etkili performans arttırıcı olarak karşımıza çıkmaktadır.

7 – Sarımsak

Mutfaklarımızda yer alan doğal antibiyotik sarımsağın en bilinen özelliği damarları genişleterek, kan dolaşımını hızlandırmasınız. Bu etkisi ile eşsiz bir performans arttırıcı olarak görev yapmaktadır.

8 – Kekik Ve Nane

Erkeklerde afrodizyak etkisi yaratan kekik ve nane, cinsel gücü arttırması ile tanınmaktadır

9 –  Vanilya

O muhteşem kokusu ile vanilya, merkezi sinir sistemini tetikleyerek karşı cinsin dikkatini çekmekte oldukça etkilidir. Afrodizyak etkili kokular arasında ilk sırada yer alır.

10 – Isırgan Tohumu

İktidarsızlığın kesin çözümü Isırgan otunda bulunur. 250 gram bal içerisine 25 gram ısırgan tohumu ekleyerek karıştırınız. Her gün bu macundan ½ çay kaşığı tüketmeniz halinde iktidarsızlık sorununuz çözüme kavuşacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!