featured

Ankarada Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz 17 Mekan

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankarada Evlilik Teklifi yapmak, hiç zannettiğiniz kadar zor değil. Hem de böyle birbirinden farklı muhteşem mekanlar varken. Her kadın, hayatındaki en özel kişi ile en özel anları paylaşacağı anılar biriktirmek ister. Bunlardan en önemlisi ise özel bir evlilik teklifi alma hayalidir. İstanbul, İzmir ve Çanakkale gibi şehirler, evlilik teklifi konseptleri konusunda oldukça çok seçeneğe sahiptir. Çünkü saydığımız illerin denizi vardır. Ankara, denize kıyısı olmasa da evlilik teklifi seçeneği konusunda oldukça zengindir. İşte, Ankarada Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz 17 Mekan!

Ankarada Evlilik Teklifi Mekanları

Ankarada evlilik teklifi etmek ve bu özel günü unutulmaz hale getirmek istiyorsanız, bu listeye göz atın. En güzel evlilik teklifi mekanları için listemizi incelemeyi unutmayın. 

1 – Yonca (Ayşe Sönmez) Organizasyon

Ankara evlilik teklifi seçenekleri arasında en çok tercih edilen ikinci mekan Yonca Organizasyon‘dur. Yonca Butik Organizasyon Ankara şubesi, dünya evine girecek çiftlerin en çok tercih ettiği mekanların başında gelmektedir. Doğal ve modern yapının bir arada bulunduğu bu özel mekanda en özel gününüzü unutulmaz hale getirmek için organizasyon danışmanları ile iletişim kurmanız yeterli olacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=1-GDn_L-DdE

Ankara bağ evi evlilik teklifi seçenekleri arasında da bulunan mekanda ister size özel hazırlanmış masa tasarımını kullanın, isterseniz şömine başında romantik bir evlilik teklifi planlayın.Yonca Organizasyon firmasına ulaşabilmek için burayı tıklayın.

Ankara evlilik teklifi seçenekleri arasında en eski mekanlardan biri olan Yonca Butik Organizasyon, kendine has tarzı ile dikkat çekmekte. Yonca Butik Organizasyon, dünya evine girecek çiftlerin en çok tercih ettiği mekanların başında gelmektedir. Doğal ve modern yapının bir arada bulunduğu bu mekanda, en özel gününüzü unutulmaz hale getirmek için organizasyon danışmanları ile iletişim kurmanız yeterli olacaktır.

Bağ Evi, Kır Evi ve Dağ Evi gibi farklı seçenekleri bulunan mekanda ister size özel hazırlanmış şömineli salon tasarımını tercih edin, isterseniz de ağaçlar arasında yıldızların altında romantik bir teklif planlayın…Yonca Butik Organizasyona ulaşmak için burayı tıklayın.

2 – İncek Özel Bir Rezidansda Eveeet.com Organizasyonu İle Evlilik Teklifi

Ankara nın gözde semtlerinden biri olan İncek te,Prestijli bir rezidans katında hizmet vermekte. Konsepti tamamiyle kişiye özel. Şaşalı tekliflerin dışında daha sade, konforlu ve şık.

Dilerseniz  özel VİP araçları ile Sizi önce Ankara’nın  1. sınıf restoranların’da ağırlıyorlar ve ardından teklifiniz için özel rezidans katın da hazırlanıyorlar. Burada size özel hazırlıkları ile teklifinizi  gerçekleştiriliyor. Ankara evlilik teklifi edecekseniz ve profesyonel bir organizayson istiyorsanız Eveeet.com tam size göre.

3 – Eymir Gölü

Ankarada Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz 10 Mekan: Eymir Gölü

Ankara Evlenme teklifi restaurant ve mekanları için çokça tercihin bulunduğu diğer bir bölge ise Eymir Gölü ve göl kenarında bulunan mekanları kapsamaktadır.

Eğer teklif hazırlığınızı doğal bir ortamda, mis gibi dağ havası üzerine kurmak istiyorsanız, göl kenarındaki yeşillikleri kullanabilirsiniz. Eğer evlilik teklifinizi güzel ve nezih bir mekanda yapmak istiyorsanız Eymir Gölü çevresindeki mekanlardan faydalanabilirsiniz. Eymir gölüne ulaşabilmek ve yol tarifi için burayı tıklayın.

4 – Ankara Kalesi

Ankarada Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz 10 Mekan: Ankara Kalesi

Ankara Kalesi, Ankara evlenme teklifi organizasyonları fiyatları araştırmanız içerisinde en düşük maliyetli olanlardan bir tanesidir. Ankara’nın tarihi yapısından faydalanmak ve taş dekorlu bir alanda teklif organize etmek istiyorsanız, Ankara Kalesi tam size göre. Ankara Kalesi’ne ulaşabilmek için buraya tıklayın.

5 – Mogan Gölü

Ankarada Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz 10 Mekan: Mogan Gölü

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde yer alan Mogan Gölü, Ankaralıların evlilik teklifi için tercih ettiği en önemli mekanlardandır. Mogan Gölü evlilik teklifi konsepti konusunda oldukça çok imkana sahiptir.

YouTube video

Göl kenarında bulunan yürüyüş alanında istediğiniz güzel bir ağaçlığı evlilik teklifi için harika bir alana çevirebilirsiniz. Göl kenarına nazır kafe ve restaurant gibi evlilik teklifi için uygun mekanlardan birini de tercih edebilir, iç dekoru kız arkadaşınızın zevkine uygun dekore edebilirsiniz. Mogan gölüne ulaşabilmek için buraya tıklayın.

6 – Kuğulu Park 

Ankarada Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz 10 Mekan: Kuğulu Park

Eğer şehrin içinde doğal bir ortamda evlilik teklifi etmek istiyorsanız Kuğulu Park sizi ve eş adayınızı mutlu etmeye yetecektir.

YouTube video

Kuğulu Park’ın yol tarifini alabilmek için buraya tıklayın.

7 – JW Steakhouse

Ankarada Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz 10 Mekan: Jw Steakhouse

Jw Steakhouse, Ankara’nın en iyi et restaurantlarından bir tanesidir. Evlilik teklifinizi çok güzel bir yemekle taçlandırmak istiyorsanız, bu özel mekan tam da size göre. Ankara evlenme teklifi organizasyonları fiyatları kıyaslandığında ortalamanın üzerinde bir hesap ödeyeceğiniz bu seçenekte temel amacınız romantik bir akşam yemeği olmalıdır.

YouTube video

Söğütözünde bulunan JW Steakhouse’ye ulaşabilmek için burayı tıklayın.

8 – Villa Restaurant

Ankarada Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz 10 Mekan: Villa Resaturant

Ankara’nın Çayyolu ilçesinde bulunan Villa Resaturant, botanik ve ferah tasarımı ile Ankaranın en ilgi çekici mekanlarından biridir. Villa Restaurant, Ankara evlenme teklifi cafe tercihinde bulunurken listenize almanız gereken, teklif organizasyonunuzu hazırlamadan önce ziyaret etmenizi önerebileceğimiz önemli bir seçenektir.

YouTube video

Kavaklıdere’de bulunan Villa Restaurant’ın yol tarifi için buraya tıkalyın.

9 – Divan Çukurhan

Ankarada Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz 10 Mekan: Divan /Çukurhan

Divan – Çukurhan oteli, Ankarada evlilik teklifi yapabileceğiniz önemli otellerden bir tanesidir. Tarihi dekoru ve mis gibi havası ile eş adayınıza inanılmaz bir akşam yaşatabilirsiniz.

YouTube video

Divan Çukurhan mekanın yol adresi için buraya tıklayın.

10 – Çay Bahçesi / Mahalle Parkı

Eğer evlilik teklifi yapacağınız yerden daha önemlisi, yaşadığınız anılar geliyorsa, anılarınızı canlandıracağınız herhangi bir mahalle ya da semt parkı sizin için ideal halini alacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=RyGGAtNgRMw

Aynı filmlerdeki gibi… Çay bahçesinde evlenme teklifi… İlk birbirinizi gördüğünüz, ilk buluştuğunuz ya da önemli bir olay yaşadığınız bir mekan da evlilik teklifi ederken kullanabileceğiniz eşsiz mekanlar arasında sayılabilir.

11 – Kış Bahçesi / Teklifella

Ankara evlilik teklifi mekanları arasında bulunan Teklifella kış bahçesi, evlenme teklifi yapmak isteyenler tercih edebilirler. Muhteşem bir ambiyansın içerinde iken evlenme teklifi yapmak isteyenlerin listelerine eklenebilir.

YouTube video

Teklifella kış bahçesi organizasyonu ile eş adayınızın çok mutlu olacağı bir evlilik teklifi yapabilirsiniz. Teklifella yol tarifi için buraya tıklayın.

12 – Seğmenler Parkı

Ankara Seğmenler de yapılacak bir evlenme teklifi ile sevdiğiniz kişiye şık bir ortam hazırlabilir ve sevdiğini yapacağınız teklifle mutlu olacaktır.

.

YouTube video

Kapalı bir mekan yerine seğmenler parkı beylerin evlenme teklifi yapabileceği bir yer olarak iyi bir seçenek olacaktır. Seğmenler Parkına ulaşabilmek için burayı tıklayın.

13 – Cinemaximum / Sinema Salonunda

Sinema salonunda evlenme teklifi yapmaya ne dersiniz? Hazırlanabilecek bir video ile sevdiğiniz kişiye evlenme teklifi yapabilirsiniz. 

YouTube video

Kendi hikayenizi izlerken yapılacak olan teklif, sevdiğinizin mutlu olmasını sağlayacaktır. Evetlerin ardı ardına geleceğinden hiç şüpheniz olmasın. Cinemaximum salonları bunun için çok uygun bir yer olacaktır. Cinemaximum’a ulaşabilmek için buraya tıklayın.

14 – Dikmen Vadisinde İki Kişilik Bisiklette Evlilik Teklifi

Farklı evlilik teklifleri düşünenler için Dikmen Vadisi’nde iki kişilik bisiklette evlenme teklifi bir alternatif olabilir. Balonlarla bisikletinizi süsleyip, bisiklet sürerken evlenme teklifi alan eş adayınız mutluluktan havalara uçacaktır. Dikmen Vadisi yol tarifi için buraya tıklayın.

15 – Guzel Dondurma İçerisinde Tektaş İle Bir Sunum

.

Liva Pastanesi’ne ne dersiniz? Liva Pastanesi’nde dondurma içerisinde tektaş bir sunum ile evlilik teklifi güzel bir seçenek olmazmıydı? Eminiz bu tatlı teklifle sevgiliniz çok sevinecektir. Hatta tatlı seven ya da dondurma düşkünü bir kişi için yapılabilecek en güzel teklif olacaktır. Liva Pastanesi’ne ulaşabilmek için buraya tıklayın.

16 – Balonlu Volkswagen Beetle Araba ile Kızılcahamam Yolunda Teklif

Sevdiğinizi bir hafta sonunu Kızılcahaman’da geçirmeye ikna edebilirseniz, oraya giderken de yolda teklifinizi yapabilirsiniz. Mesela arabanızı bir park alanına yolda park edip, güzel bir müzik açıp, sonra da evlenme teklifi gerçekleştirebilirsiniz..Kızılcahamam yol tarifi için buraya tıklayın.

17 – Yüzen Ev

Ankara’da yapabileceğiniz en özel evlilik teklifini arıyorsanız Yüzen Ev tam size göre. Yüzen Ev, Ankara evlenme teklifi organizasyonları fiyatları arasında en yüksek olanlardan bir tanesi.

https://www.youtube.com/watch?v=enLdLGYn6m4

Yüzen Ev organizasyon mekanının bu özelliğinin temelinde ise dışarıdan adeta bir yalıya benzeyen bir tasarımda olması ve içinin lüks bir ev konforunu sağlamasıdır. Mogan gölünde olan bu yüzen ev evlenme teklifi mekanları arasında şu an görev yapmayan seçenekler arasındadır. Eğer Yüzen Ev’den başka yerde teklif etmem derseniz, ilgili firma ile özel iletişim yolları bulmanız gerekecek. 

Ayrıca evlilik teklifi yüzüğü nasıl olmalı içeriğimizde yer alan yüzük modelleri arasından seçeceğiniz enfes bir model ile sevdiğiniz kadını çok daha mutlu edebilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!