featured

Çapkın Erkeklerde Hoşlanma Belirtileri Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadınlar için en olumsuz özellik, bir erkeğin çapkın olmasıdır. Çapkın bir erkek pek çok kadınla gönül eğlendirir ve kimi sevdiğini kimden hoşlandığı konusunda pek bilgi sahibi olmak mümkün değildir.  Çapkın Erkeklerde Hoşlanma Belirtileri Nelerdir? diye merak ediyorsanız işte, erkeklerde hoşlanma belirtileri…

Çapkın erkekler, kendi duygu ve düşüncelerini kolay kolay belli etmezler. Kadınlarla vakit geçirirken hoşlanıyormuş gibi gözükseler de aslında öyle değildir. Çapkın erkeklerin de kendine özgü hoşlandıklarını gösterme yolları vardır. 

Çapkın Erkeklerde Hoşlanma Belirtileri

Çapkın erkeklerle sevgili olmak her kadının harcı değildir desek yerinde bir tabir olur. Çapkın erkeği elde tutmak o kadar zordur ki… Onu daldan dala konan bir kuş gibi düşünebilirsiniz. Bugün sizinle birlikteyken yarın başkasıyla birlikte olabilir. Ama elbette çapkın erkeklerin de duyguları var. En azından olduğunu düşünüyoruz. Elbet bir kadından hoşlanacaklardır. Onların da sizden hoşlanıp hoşlanmadığını öğrenmek için bazı davranışlarına dikkat etmeniz gerekiyor. İşte o davranışlar…

1- Anlattığınız Herşey Akıllarına Kazınır! 

Aslında yalnızca hoşlanan erkekler için geçerli olan bir davtanış değildir bu. Bir insan eğer size önem veriyorsa, sizin anlattığınız hiçbir şeyi unutmazlar. Çapkın erkekler de aynı şekilde. Eğer sizden hoşlanıyorsa sizin anlattığınız herşeyi aklına kazıyacaktır. 

2- İltifatlar Çapkın Erkeklerde Hoşlanma Belirtisi Olmayabilir ! 

Çapkın bir erkek için kız tavlamanın en kolay yolu iltifat etmektir. Eğer bir erkek size sürekli iltifat ediyorsa bu onun sizden hoşlandığı anlamına gelmez. Sizden hoşlanan kişi, hoşlandığını farklı şekillerde belli edecektir. İltifat her kadını mutlu etse de sizin bir erkek tarafından yüz üstü kalmanıza neden olabilir. 

3- Çapkın Erkeklerde Hoşlanma Belirtilerinden Biri Sizi Görünce Sakarlıklar Yapması

Sizden hoşlanan bir insan sizi görünce sakarlıklar yapabilir. Yanında bulunan bir bardağı bir vazoyu yere düşürüp kırdığını görebilirsiniz. bu durum size komik gelse de sakın gülmeyin. Fazla heyecandan ötürü sakarlık yapan kişi sizden hoşlanıyor demektir. 

4- Yanınızdan Ayrılınca Sizi Hemen Özlemesi Erkeklerde Hoşlanma Belirtisi

Çapkın bir erkek sizden hoşlanıyorsa eğer yanınızdan ayrılınca mesajlar atmaya başlar. Eğer sizden hoşlanmıyorsa da siz yazmadıkça kesinlikle yazmaz. Yani kısaca size vakit ayırmaz. Çevrenizde size vakit ayıran biri varsa eğer onu dikkate alın. 

5- Gözlerini Sizden Alamaz! 

Çapkın erkek sizden hoşlanırsa eğer gözlerini sizden alamaz. Gözler kalbin aynasıdır diye boşuna dememişler. Sizden hoşlanan bir erkeğin gözlerine baktığınızda kendinizi görebilirsiniz. Gözlerinde kendinizi görmediğiniz, sürekli gözlerini sizden kaçıran çapkın biri varsa o sizden hoşlanmıyor demektir. 

6- Eğer Sizi Ailesiyle Tanıştırıyorsa Bu Erkeklerde Hoşlanma Belirtilerinin Tavanıdır

Çapkın erkeklerin sizden hoşlandığının ya da sizi sevdiğinin en büyük göstergesi ailesiyle tanıştırmasıdır. Sizi sevmeyen bir erkek kesinlikle sizi ailesiyle tanıştırmaz. Ailesiyle tanıştırması demek ciddi adımlar atmak istediğinin de göstergesidir. 

Yukarıda sizler için, çapkın erkeklerde hoşlanma belirtileri konusunda araştırma yaptık. Bu belirtileri gözlemlediğiniz biri varsa çevrenizde, o kişi de biraz çapkınsa ilk adımı sizden bekleyebilir. İlk adımı atmaktan neden çekiniyorsunuz? Her zaman ilk adımı o atacak değil ya. Gururunuza yenik düşmediğiniz takdirde siz de mutluluğun kapılarını aralayabilirsiniz. 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!