featured

Doğal Cilt Bakımı İçin Süt Kaymağı Kullanın

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğal cilt bakımı için süt kaymağı kullanılabildiğini ve süt kaymağının cilt bakımı için oldukça faydalı olduğunu duymuş muydunuz? İşte, süt kaymağı ve mucizevi etkisi!

Pek çok kişi süt kaymağını sadece yiyecek olarak tüketildiğini bilir ancak kaymak birçok kozmetik üründe kullanılmaktadır. Doğal cilt bakımı yöntemleri içerisinde tavsiye edilen süt kaymağı, özellikle kuru cilt problemlerinde etkili olmaktadır. Bu yazımızda süt kaymağının cilt bakımı ürünü olarak nasıl kullanılabileceğine ve faydalarına kısaca yer vermek istedik.

Kaymağın Cilde Faydaları Nelerdir?

/>

Kaymağın cilde faydaları özellikle kuru cilt bakımı ve hassas cilt bakımı hususunda ön plana çıkmaktadır. Süt kaymağı cildin doğal nem dengesini geri kazandırırken canlı ve ışıl ışıl bir cilde kavuşmanızda da önemli bir yardımcınız olmaktadır.

Kuru ve hassas ciltlere haftada 2 kez ve 15’er dakikalık seanslar şeklinde süt kaymağı uygulanması etkili sonuçlar ortaya çıkarmaktadır.

Kuru Cilt Bakımı İçin Süt Kaymağı Maskesi

Kuru ciltler için etkili bir doğal cilt bakımı yapmak istiyorsanız süt kaymağını bir tatlı kaşığı bal ile karıştırarak güzellik maskesi şeklinde uygulamanız gerekmektedir. Kuru cilde sahip olan kişilerin cildini nemlendirmesine yardımcı olan süt kaymağı maskesinin haftada bir kez uygulanması yeterli olacaktır. İlginizi Çekebilir: 10 Adet Ev Yapımı Makyaj Temizleme Suyu İle Tertemiz Ciltler

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!