featured

Eşinizi Mutlu Edecek 7 Basit Hareket

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadınlar biz erkekler için her zaman zor varlıklar olarak gelmiştir, aslında mutlu edilmesi o kadar kolay o kadar naif canlılardır ki sadece birkaç tane püf noktadan ibaret hareketleri yerine getirmeniz yeterli olacaktır. Benim param yok asgari ücretle çalışıyorum dediğinizi duyar gibiyim. Aslında işi bu kadar zor yapan kadınların beklentileri değil biz erkeklerin çabasız oluşudur. Eşinizi Mutlu Edecek 7 Basit Hareketi öğrenerek Gelin kadınların ruhuna dokunacak ucuz ve etkili yöntemlere birlikte bakalım.

Eşinizi Mutlu Edecek Davranışlar

1- Eşinizi Mutlu Edecek Güzel sözler

Ben karımı mutlu edemiyorum o artık mutlu değil demeyin .Biz erkekler karımıza en son ne zaman seni cok seviyorum dedik. Evet bir kadını mutlu etmek bu kadar kolay sizde çekinmeyin karınıza seni çok seviyorum , sen hala eskisi kadar güzelsin deyin emin olun çok mutlu olacaklardır. Ben daha farklı bir şey yapmak istiyorum mu diyorsunuz o zaman devam edelim.

2- Çiçek almak

Evet bunu bizde biliyoruz diyorsunuz bunu bütün erkekler bilir ama yapan kaç erkek var. Önemli olan çiçek almak kadar onu verme şeklinizdir ve bu sizin en büyük farkınız olacaktır. Çiçeği eşinize bir odun gibi al derseniz evet mutlu olmaz ama uzatırken al hayatımın tek anlamı, ve bana hayatını adayan kadın ,iyi kötü bütün günümün ortağı, güzelim gibi kelimelerle birleştirirseniz  bu iş olmuş demektir.

bir gün hayatım sen bugün çok yorulmuşsundur gel yanıma bir masaj yapayım sana. Bu ona değerli hissettirecektir ve mutlu bir karınız olur.

4- Kahvaltı hazırlamak

Biz erkeklere de yakışır bu hareket illaki filmlerden gördüğünüz gibi yatağa götürmenize gerek yok normal bir kahvaltı hazırlayıp onu öperek uyandırın,gel karıcığım deyin ve ona o gün hizmet edin bakın neler oluyor.

5- Film izlemek

Bunu sadece genç erkekler yapmaz bir gün çocukları annenize bırakın ve o gün karınızla romantik bir film izleyin. Romantik olmanın ve onu mutlu etmenin kolay yollarından biridir.

6- İlk tanıştığınız günü yaşayın

Onunla ilk gününüzü hatırlıyor musunuz. Evet o günü tekrar edin aynı veya benzer şeyleri yapın ondan pişman olmadığınızı söyleyin işe yarayacaktır.

7- Onu sürekli evde tutmayın

Bu bir kadın için önemlidir. Karınız bir köle değildir, onu sürekli evde tutmayın beraber çıkın gezin, bir kafede iki kahve için 20 TL kimseyi öldürmez ve karınız buna değer. Evet baylar bunun gibi bir çok şey yapılabilir. Eşinizi sizden iyi kimse tanıyamaz ve ona kıymetli olduğunu sizden iyi kimse hissettiremez. Mesele bir şeyler yapmak değil ona değer verdiğinizi hatırlatmaktır, bunu yaptığınız zaman her şey daha güzel olacaktır. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!