featured

Evden Para Kazanmak İsteyen Instagram Kullanıcılarına Müjde

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evden para kazanmak internetin gelişimi ile beraber her geçen gün daha da popüler olmaya başladı. Özellikle sosyal medyaların hayatımıza girmesi ile içerik üreterek para kazanmak çok kolay bir hal aldı. Şimdi de bu kervana dünyada en çok kullanıcıya sahip sosyal medyalardan biri olan instagram katıldı.

Instagram yaptığı açıklamada IGTV ile içerik üretenlere, para kazanma yolunun açılmasının planını yaptıklarını duyurdu. Yapılan duyura şuan için test olarak deneme yapılacağını ve bazı ülkelerde aktif hale geleceği söylendi. Türkiye’de bu test ülkeleri arasında yer alıyor.

Instagram, IGTV içerik üreticilerinin para kazanabilmesi için iki yönlü bir kazanç sistemi geliştiriyor. Geliştirilen bu sisteme göre kullanıcılar reklam ve satın alınabilir rozetler sayesinde gelir elde edebilecekler. Bu sayede instagram daha fazla kullanıcıyı çekmek ve aktif hale getirmeyi planlıyor.

Instagram IGTV Nedir?

YouTube video

Instagram, dünya genelinde en çok kullanılan sosyal medya hesaplarındandır. Çıktığı ilk günden itibaren birçok gelişime imza atan uygulama en son IGTV adında bir sekme geliştirdi. Bu sekme sayesinde kullanıcılar uzun süreli videolar çekip, yükleyebilmekteler.

Storylerde 15 saniye ve postlarda 1 dakika ile sınırlı olan video süresi IGTV ile uzun süreler olabiliyor. Bu sayede de uzun video üreticisi kişiler paylaşımlarını rahatlıkla yapabiliyor. Hem de silinme durumu olmadığı için uzun soluklu paylaşımlar yapılıyor.

IGTV ile Evden Para Kazanmak

https://www.youtube.com/watch?v=TfI_K1W4UO0

Birçok kullanıcının severek kullandığı IGTV artık bir kazanç kapısı da olacak. Instagram geliştirdiği sistem sayesinde içerik üreticilerinin reklam geliri ve satın alınabilir rozetler geliri elde etmesini sağlayacak bir sistem geliştirdi.

Yapılan açıklamada videoların içeriğinde 15 saniye süre sonra geçilebilecek reklamların olacağı söylendi. Bu reklam gösterimlerinden gelecek kazançların bir kısmı kullanıcılar ile paylaşılacak. Ayrıca takipçilerinin satın alacağı rozetler sayesinde de para kazanmak mümkün hale geliyor.

Verilen bilgilerde, reklam sisteminden para kazanma aşamasına geçilmesi ile beraber denetlemelerde artacak. Telif içeren videolar ve kurallara uygun olmayan videolar ayıklanacak. Bu sayede daha temiz bir düzen getirilecek. Birçok kişi bu adımlarla beraber instagramın, youtube tarzında bir platform olacağını öngörüyor.

Evden Para Kazanmak: Rozet Sisteminin Kazancı Nasıl Olacak?

IGTV üzerinden para kazanılması için reklam ve rozet sistemi oluşturuluyor. Bu sisteme göre kullanıcılar, aboneleri rozet aldıkça gelir elde edecek. Büyük gelirler elde etmek isteyen kişilerin ilgi çekici içerikler üreterek abone sayısını artırması gerekecek.

Rozet satın alan aboneler bazı özelliklere sahip olacaklar. Rozetli aboneler, içerikler yorum attıklarında isimlerinin yanında rozetleri de belirecek. Bunun dışında abone oldukları kişinin özel içeriklerine de erişim imkanı elde edecekler. Rozetlerden gelen gelir direkt olarak kullanıcıya aktarılacak.

Rozet sisteminde belirli seviyelerde alımların olacağı açıklandı. Yapılan açıklamalarda 1 dolar ve 5 dolar arasında değişen seviyeli rozet alımları olacak. Bu sistemin test edileceği ülkeler ise şöyle;

TürkiyeAmerika Birleşik DevletleriAlmanyaBrezilya

YouTube video

İngiltereFransaİtalyaMeksika

Evden para kazanmak için büyük bir atılım olacak instagram IGTV rozet sistemi ile birçok kullanıcıya ulaşılma hedefi var. Instagram’ın bu sayede Youtube platformuna rakip olma hedefleri yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!