featured

Falda Salyangoz Görmek Ne Anlama Geliyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fala inanma falsız da kalma demişler. Gerek arkadaş ortamımızda gerek ise gittiğimiz bir kafede iyi fal bakan birini görünce dayanamayıp hemen sizde mi fal baktırıyorsunuz? Fala bakan kişi eğer profesyonel ise size kahve fincanında aynen gördüklerini söyleyerek açıklayacaktır. Ama eğer profesyonel değilse, kısaca söylediği şeyleri sallıyorsa, kahve fincanında gördüğü şeyleri size açıklamayacaktır. Peki,  Falda Salyangoz Görmek Ne Anlama Geliyor? 

Her daim fal bakan kişiler kahve fincanında çeşitli hayvanlar görmektedir. At, köpek, tavşan, horoz, inek, kuş genelde sıklıkla görülen hayvanlardandır. Bunlarında dışında yol, kısmet, hediye gibi şeyler de kahve fincanında genellikle bahsedilmektedir. Özellikle üç vakte kadar yola gideceksiniz sözü kahve falında klişeleşmiş bir sözdür. Peki, falda salyangoz görmek ne anlama geliyor. Bu sorunun cevabını arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Falda Salyangoz Görmek 

Falda salyangoz görmek bazı yorumcular tarafından şuan yaşadığınız bir hastalık varsa onda şifa bulmaya delalet ederken aynı zamanda falında salyangoz görülen kişilerin güzel şeyler yaşayacağına delalet edilir. Gelecek günlerde ise mutlu haberler alabilirsiniz. Uzun zamandır ilginiz olan bir kişiyle yolunuz birleşebilir. 

Ticari hayatınızda karşınıza çıkan bazı şeyler gelirinizde artış gösterebilir. Eğer falınızda salyangoz var ise, sizin için karlı olan ve gelirinizi artıracak olan projeye giriş yapabilirsiniz. Size gelen iş fırsatlarını da değerlendirmeniz gerekiyor. Zihninizde olan soruların cevabını bir bir bulabileceksiniz. 

Falınızda eğer salyangoz görürseniz başka bir rivayete göre şansınız, bereketiniz ve kısmetiniz artabilir. İş hayatınızda da bazı hayırlı kazançlar elde edebilirsiniz. Aynı zamanda ev içerisinde yaşanan tüm sorunlar son bulabilir. Salyangoz görmek kimileri için basit bir şekilde yorumlansa da aslında hiç basit değildir. Mesela başka bir rivayete göre eşiniz veya sevgiliniz ile aranızda olan problemlerin azalmasına da rivayet eder. 

Falda Salyangoz Görmek ne anlama gelir diye hala sorguluyorsanız, geleceğiniz ile alakalı olan planlarınızı gündelik hayatınıza göre değerlendirmeli ve çalışmalarınızı buna göre şekillendirmelisiniz. Yeni girişimlerde bulunmak, yeniliklere imza atmak için salyangoz görmeniz gerekiyormuş demek ki. Şuan tam zamanı. Daha fazla vakit kaybetmeyin. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!