featured

İbn-i Sina’nın Birçok Derde Deva Mucizevi Tarifi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İbn-i Sina’nın mucizevi tarifinin faydaları nelerdir ve İbn-i Sina’nın birçok derde deva mucizevi tarifi nasıl yapılır? Bu kadar meşhur bir tarifin sahibi İbn-i Sina kimdir? İbn-i Sina 980 yılında Özbekistan’da dünyaya gelmiş ve 1037 yılında İran’da vefat etmiş. Yaşadığı dönemden bugüne dek dünyanın ünlü bilim adamlarından birisi olarak kabul edilmiştir. İbn-i Sina; tıp, matematik, astronomi, felsefe ve müzik gibi alanlarla ilgilenmiş fakat tıp onun hayatında çok büyük bir yer kaplamış.

Dünyada Avicenna ismiyle tanınan İbn-i Sina 19 yaşındayken doktor olmuş. 21 yaşında da kendi döneminin en büyük hekimi sayılmış. Günümüzde hala İbn-i Sina’nın geride bıraktığı eserlerinden faydalanmaktayız.

İbn-i Sina’nın Mucizevi Tarifi Nelere Şifa Oluyor?

İbn-i Sina’nın mucizevi tarifi de yaşadığı zamandan bu yana pek çok kişinin birçok hastalığına şifa olmuş. Bu mucizevi tarifte kuru incir ve zeytinyağı bulunuyor ve neredeyse her derde deva sayılan bu karışımın kanser hastalığına şifa olduğu söyleniyor.

YouTube video

Aynı zamanda İbn-i Sina’nın mucizevi tarifinin sırları arasında kanseri önleyici etkisi de bulunan bu tarif düzenli tüketilmesi halinde hücreleri yeniliyor.İçerisinde Kalsiyum ve fosfor barındırdığı için dişleri ve kemikleri geliştirmede de faydalı olduğu biliniyor.Solunum yolları rahatsızlıklarında da oldukça etkili olan bu formül astım hastalığına da şifa olarak gösteriliyor.Bağırsakları hareketlendirme özelliği sayesinde kabızlığı gideriyor.Kadınların doğurganlığını artırma da faydalı olduğu biliniyor.Ayrıca erkeklerde de cinsel gücü ve spermi artırıyor.Zayıflamak içinde oldukça etkili olduğu biliyor.Kanda bulunan kolesterolü kötü düşürdüğü gibi kolesterol düzenleme özelliği de bulunuyor.İçerisinde var olan vitaminler ve mineraller kalbin güçlenmesinde fayda sağlıyor ve kalbi koruyor.Aynı zamanda sinir sistemini güçlendirdiği gibi hafızayı da koruyor ve güçlendiriyor.İncirin kalsiyum ve fosfor içerdiği için antioksidan bir özelliğe de sahiptir.Ayrıca incir içinde A, K ve E vitaminleriyle birlikte başka vitaminler, mineraller ve proteinde bulunmaktadır.

Yalnız şeker (diyabet) hastalarının bu karışımı tüketmeden önce doktorlarına danışmaları önerilir.

İbn-i Sina’nın Her Derde Deva Mucizevi Karışımı ve Kullanımı

İbn-i Sina’nın her derde deva mucizevi karışımı 250 gram incir ve 1 litre zeytinyağı ile yapılıyor.

250 gram inciri bol su ile yıkadıktan sonra küp şeklinde minik minik doğrayın.Ağzı kapaklı cam bir kavanozun içerisine 1 litre hakiki zeytinyağını koyun ve üzerine doğradığınız incirleri ekleyin ve kavanozun kapağını kapatın.Bu karışımı tam 5 gün boyunca karanlık ve hiçbir şekilde ışık almayacak bir dolapta bekletin.5 gün süreyle bekletilen ve her derde deva şifa kabul edilen bu karışımdan sabah ve akşam olmak üzere günde sadece 2 defa tüketilebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!