featured

İzmir’de Evlenme Teklifi: İzmir’de Evlilik Teklifi Mekanları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evlilik düşünenler, İzmir’de evlilik teklifi yapmayı planlayanlar ve bunun için İzmir’de evlilik teklifi mekanları arayanlar için bu yazımızı hazırlamayı düşündük. İzmir ve ilçelerinde romantik ve sürpriz evlilik teklifi mi düşünüyorsunuz? Özel bir evlilik teklifi ile sevdiğinizi şaşırtıp mutlu mu etmek istiyorsunuz? İzmir’de evlilik teklifi organizasyonu düzenleyerek sevdiğinizle bir ömür boyu birlikte olmayı hayal mi ediyorsunuz? Evlenme teklifi yapmak için cevabınız evet ise, doğru yerdesiniz.

Öyleyse evlenme teklifi organizasyonu gerçekleştirmek sizden, evlilik teklifi fikirleri bizden olsun diyelim. Şimdi İzmir’de evlenme teklifi mekanları ile ilgili bu yazımızı sizin için detaylandıralım. İzmir’de kordon boyu, Karşıyaka yelken kulübü, Çeşme sahilinde teknede evlenme teklifi ya da kumsalda evlilik teklifi mekanları hakkında bilgi verelim.

 

İzmir’de Evlenme Teklifi Mekanları

Peki, İzmir’de evlilik teklifi nasıl yapılır? Sevdiğinize evlilik teklifi yapmadan önce, nasıl bir evlenme teklifi düşünüyorsanız buna önceden karar vermelisiniz. Bu kararı verdikten sonra şık bir yüzük alarak mekân belirleyip evlilik teklifi organizasyonu nu hazırlamalısınız. Her ne kadar İzmir organizasyon firmaları bulunsa da bir arkadaşınız ile evlilik teklifi için birlikte hazırlık yapmanızın da size çok faydası olacaktır.

1. Çeşme Sahili’nde Evlilik Teklifi Organizasyonu

YouTube video

Çeşme sahili’ nde evlilik teklifi organizasyonu planlarken çok farklı bir teklif yapmayı düşünüyorsanız eğer size tavsiyemiz Çeşme plajına görkemli bir otağ kurdurmanız olacak. Sultanlara yaraşır bir otağ ile Çeşme sahilinde muhteşem bir evlilik teklifi gerçekleştirebilirsiniz. Harika bir ambiyansın oluşturulacağı böyle bir yerde, geri planda çalan hafif bir müzik eşliğinde, sini üzerine hazırlanmış yemeklerinizi birlikte yerken ve içeceklerinizi yudumlarken çok güzel evlilik teklifi yapabilirsiniz. Kesinlikle romantik bir evlilik teklifi olacaktır ve sevdiğiniz bu teklifi ömrü boyunca unutmayacaktır.

Evlilik teklifi için Çeşme sahilini seçtiyseniz ikinci bir alternatif olarak ya küçük bir koyda bir masa kurarak ya da teknede evlilik teklifi önerebiliriz. Sadece ikinizin olacağı bir teknede evlenme teklifi organize edebilirsiniz. Sahile doğru uzanan yola kırmızı bir halı serdirebilir, yolu çiçeklerle donatabilir ve bu yoldan tekneye birlikte yürüyebilirsiniz. Bu organizasyonu gün batımı, gün doğumu ya da hava kararınca yapmanız doğru bir seçim olacaktır. Havanın biraz loş olması ve yürüyeceğiniz yolda yerden havai fişeklerin sıralanarak patlatılması güzel bir farklılık oluşturacaktır. Tekne içinde yemeğinizi yedikten sonra keman virtüözünün “Fikrimin ince gülü” müziğini ya da size özel bir müziği çalmasını işaret edip sevgilinizi dansa kaldırabilirsiniz. Dans ederken gül yapraklarının teknenin üzerinden sevdiğinizin üzerine savrulmasını işaret ettiğiniz anda da teklifinizi yapabilirsiniz. Bu teklif sevdiğinize kesinlikle evet dedirtecektir.

İzrmir Çeşme de gerçekleştirdiğiniz bu muhteşem sürpriz evlenme teklifi sonrası düğün günü için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Tabi bu mekanlarda aynı ortamı sağlayarak doğum günü organizasyonu da yapabilirsiniz.

Teklif yapacaklara ve evlenmek isteyenlere, İzmir evlilik için oldukça uygundur ve güzel mekanlara sahiptir. Şimdi Çeşme ‘den çıkalım ve evlilik teklifi organizasyonu, İzmir de yapılır diyenler için bir başka mekâna gidelim.

2. Karşıyaka Yelken Kulübü Evlilik Teklifi Organizasyonu

Bir evlenme teklifi için Karşıyaka Yelken Kulübü seçildiyse eğer, o zaman yelkende evlilik teklifi yapacaksınız demektir. O halde sizin için yelken kulübünde bir evlilik teklifi planlayalım. Kiralayacağınız bir yelkenli ile evlilik teklifi gerçekleştirmek için hayallerinizin doğrultusunda muhteşem bir ortam oluşturabilirsiniz.

YouTube video

Örneğin; yelkenlide ister kalabalık bir eğlence düzenleyebilir ve bu esnada teklifinizi yapabilirsiniz ya da yalnız baş başa İzmir sahilinde yakamoz vaktinde teklifinizi edebilirsiniz. Tabi yine yelkenlide gün doğumunda da güzel bir teklif yapma imkânı bulabilirsiniz. Size önerimiz yine sevdiğinizle yalnızken yelkenlide teklifinizi yapmanızdır.

Tekneye catering firmasından yemek söyleyebilir ya da herhangi bir İzmir organizasyon firması ile anlaşarak hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Tekneyi balonlarla süsleyebilir, sakin bir ortam oluşturabilir, sevgiliniz için özel bir kıyafet alabilir ve teknede o anı yakaladığınız da evlenme teklifi yapabilirsiniz.

Aynı şekilde Levent Marina’da evlenme teklifi için uygun bir yerdir. 

3. Bostanlı Sahili’nde Evlilik Teklifi Organizasyonu

Bostanlı Sahili’nde evlenme teklifi organizasyonu yapmayı planlayabilirsiniz. Sevgilinizle el ele yürürken etrafınızı saran gitaristler ve sizin için dans eden gençler olsa, o sırada evlenme teklifinizi yapsanız güzel olmaz mı? Önceden yerlere gençler havai fişekler dizseler, siz o havai fişeklerin ortasına geldiğinizde yaksalar, tabi bir de gençlerbenimle evlenir misin yazılı bir pankart açsalar ve sizde tam o sırada sürpriz bir evlilik teklifi yapsanız ne kadar güzel olur değil mi? O halde böyle bir evlilik teklifi için Bostanlı Sahili’ni seçebilirsiniz. Bu tarz bir teklif yaptığınızda sevgiliniz evet kelimesini hemen söyleyecektir.

Aynı planı İzmir kordon boyunda evlenme teklifi yapmak içinde kullanabilirsiniz. 

4. İzmir Asansörde Evlilik Teklifi Organizasyonu

Akşam vakti ay ışığı ve İzmir Asansörde evlilik teklifi organizasyonu planlasak sizin için güzel olmaz mı? Asansöre çıktığınızda karşınıza bir keman virtüözü çıksa, size muhteşem müzik çalsa, o sırada ay ışığında İzmir’i seyrederken sade ve sakin bir evlenme teklifi gerçekleştirseniz sevgiliniz beğenmez mi? Teklifin ardından birlikte ay ışığında dans etseniz sanırız ki, bu teklif birçok hanımın hoşuna giden bir teklif olacaktır. 

İzmir evlilik teklifi için restoranları da seçebilirsiniz. Restoran olarak ise Windows On The Bay Restaurant, La Cigale, Alsancak’taki Equinox Restaurant ya da sinemada evlilik teklifi yapılabilecek mekanlar arasındadır. Tabi İzmir’e yakın Balıkesir’e bağlı Cunda Adası da evlenme teklifi için en uygun yerlerden biridir. Saat kulesi, efes’teki tarihi yerlerde evlilik teklifi yapılabilecek yerlerdendir.

Bu kadar güzel mekanlarda İzmir’de evlenmeyi de düşünüyorsanız öyleyse hiç beklemeye gerek yok. Yüzükleriniz alın ve sevdiğiniz için planlarınızı yapın. Sevdiğiniz sizden evlenmek için teklif bekliyordur, hayallerinizi gerçeğe dönüştürün. Bugünü yarına bırakmayın. Evliliğiniz için şimdiden adım atın.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!