featured

Kafasındaki Bıçakla Sokakta Dolaştı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir adam başındaki bıçakla sokakta gezdi. New York’ta 4 kişinin saldırısına uğrayan adamın başına bıçak sapladılar. Olayı görenler hemen ambulansa haber verdiler. Bıçağın da etkisiyle müdahale edilmesine karşı çıkan adam daha sonra ikna olarak ambulansa bindi ve hastaneye götürüldü.

ABD‘nin New York kenti yakınlarındaki Harlem bölgesi akıl almaz bir olaya şahit oldu. 4 saldırgan gözlerine kestirdikleri 32 yaşındaki bir kadına saldırmaya başladı. Kadını gasp etmeye çalışan kişileri 36 yaşındaki ABD’li bir adam gördü ve müdahale etmek istedi.

Saldırganların arasına girdi ve kadını kurtarmaya çalıştı. Fakat saldırganların gözü dönmüştü ve adamın kafasına bıçak ile saldırdılar. Saldırganlar, bıçağı adamın kafasına sapladıktan sonra olay yerinden hızlıca uzaklaştılar.

Çevredeki insanlar adamın o halini gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hemen ambulansı aradılar ve adamı sakinleştirmeye çalıştılar. Fakat bıçağın da etkisi ile asabileşen adamın hal ve hareketleri daha ilginç bir hal almaya başladı. Daha sonra sağlık ekiplerinin de ikana çabaları sonrası 36 yaşındaki adam ambulansa bindirildi ve hastaneye götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan adamın sağlık durumunun iyiye gittiği bilgisi verildi.

New York’ta Bu Tarz Olaylar Artmaya Başladı 

Olay sonrası inceleme başlatan polis ekipleri, kimlikleri belirsiz 4 kişiyi arama çalışmalarına başladı. Bir yardımsever kuruluşunun başkanı olan Ed Mullins konuya ilişkin bazı açıklamalarda bulundu. New York’ta bu tarz olayların arttığını ve yönetimin olayları kontrol edememesinden yakındı. Ed Mullins yaptığı açıklamada;

” NYC politikacıları şehrin kontrolünü kaybetti. Bir gün evsiz bir adam Manhattan’da ateşe verilirken, başka bir gün bir adam kafasından bıçaklanıyor. Bir ay için 125 olay yaşandı.”

diyerek konuyla ilgili açıklamalarda ve serzenişlerde bulundu.  

Video haberi gören birçok kişinin aklına Levent Kırca’nın unutulmaz skeci olan “Ne koydun la kafana” geldi. Bizler de sizinle bu unutulmaz skeci tekrar paylaşmak isteriz. İyi seyirler.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!