featured

Minesota Üniversitesi Açıkladı: Korona Virüs Salgını 2 Yıl Daha Sürebilir!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Minesota Üniversitesi’nin Enfeksiyon Hastalıkları Araştırma ve Politika Merkezi ( CIDRAP) tarafından bir rapor yayınlandı. Minesota Üniversitesi tarafından yayınlanan raporda Covid-19 salgınının iki yıl daha sürebileceği söylendi. Raporu imzalayan dört araştırmacı tarafından Covid-19 salgınının dünya nüfusunun takriben üçte ikisine bulaşmadan kontrol altına alınamayacağı da ayrıca belirtilerek iddia edildi.

Covid-19 Gripten Çok Daha Zor Kontrol Altına Alınabilir!

Minesota Üniversite’sinin yaptığı araştırmada salgın hastalığın belirti göstermeyen kişilerden de bulaşması sebep olarak gösterilerek grip salgınından çok daha zor bir şekilde kontrol altında tutulabileceği ifade edildi. Açıklanan raporda ayrıca Korona virüsün belirti göstermediği dönemde de bulaşıcılığının zirvesinde olabileceği belirtildi.

CIDRAP yaptığı araştırmanın sonucunu açıkladığı raporunda hükümetlerden açıklamalar yaparlarken korona virüs salgınının yakında ortadan kalkmayacağı ile ilgili bir durumu da hesaplarına katmaları istendi.

CIDRAP yaptığı araştırmada,

“İnsanlar önümüzdeki iki yıl boyunca bu hastalığın periyodik olarak yeniden ortaya çıkacağına hazır olmalı.”

Sözlerine yer verdi.

An itibariyle koronavirüs salgınındaki dünya genelindeki son durum olarak vaka sayısı 3 milyon 308 bin, korona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı ise 234 bini aştığı ifade ediliyor. Yapılan açıklamalara göre dünya genelinde covid-19 salgınından iyileşenlerin sayısı ise 1 milyonu aştığı bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!