featured

Nasıl Güzel Öpüşülür ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öpüşmek ilişkinin özel anlarından biridir. Partnerinizin size uygun olup olmadığını anlamanın en kısa yollarından biri yine öpüşmedir. Akılda kalan bir öpüşme yaşamak için bazı şeylere dikkat etmek gerekir. Peki Nasıl Güzel Öpüşülür?

Öpüşmek bir sanattır bu yüzden öpüşmeyi aceleye getirmemek gerekir. Öpüşmede dikkat edilmesi gereken ilk nokta ağız hijyenidir. Öpüşmeden önce ağız kokunuz varsa bundan kurtulmalısınız o yüzden yanınızda mutlaka naneli şeker ya da sakız bulundurmanız gerekir. Akılda kalan öpüşmeden kastedilen kötü kokan bir öpüşme değildir. 

Kontrolünüzü Kaybetmeyin

Nasıl Güzel Öpüşülür endişesiyle öpüşmeyi oldu bittiye getirmeyin. Yavaş ve yumuşak davranarak anın tadını çıkartmaya bakın. Öpüşürken öpüşme basıncını ayarlayın dişlerin çarpışması oldukça itici olacaktır. Öpüşmeye her zaman kapalı ağızla başlayın özellikle ilk kez öpüşüyorsanız buna dikkat edin. Öpüşürken dilinizin kontrolünü kaybetmeyin ufak temaslarla partnerinizin dudaklarına değdirebilirsiniz.

Dilinizi onun ağzına sokmak mide bulandırıcı olup anın büyüsünü bozabilir. Öpüşürken genellikle gözler kapatılır. İstemsizce kapanan gözler bu anı hissettiğinize işarettir. Fakat öpüşürken gözlerinizi açarakta daha farklı deneyimler yaşayabilirsiniz.

Öpüşürken dikkat edilecek noktalardan biride beden dilini iyi kullanmaktır. Öpüşürken sadece dudaklarınızı değil ellerinizide kullanın, tabi doğru şekilde. Nefesinizi kontrol etmekte öpüşürken dikkat edilecek konulardandır.

Öpüşürken karşı tarafın nelerden hoşlandığını anlamaya çalışın ve kendinizin nelerden hoşlandığını ona belli edin. Öpüşme esnasında dil hareketleri mesaj vermede en iyi araçtır. Öpüşmenin farklı teknikleri mevcuttur bu teknikleri biliyorsanız hünerlerinizi göstermek için acele edebilirsiniz fakat bunu karşınızdakini korkutmadan yapmalısınız.

Nasıl Güzel Öpüşülür Diye Endişe Etmeyin Anı Yaşayın

Öpüşme kimi zaman romantik kimi zaman seks başlangıcı olabilir. Öpüşmenin gidişatı bu konuda size yardımcı olacaktır. Öpüşme önemli ve özeldir bu yüzden sonuna kadar hissederek yaşanmalı, sekse geçiş basamağı olarak görülmemelidir.  Öpüşme kadınlar ver erkeler için farklı anlamlar içermektedir.

Kadınlar doğru erkeği seçtiklerini bu yöntemle anlarken erkekler için öpüşme seksin başlangıcıdır. Kadınlar tıraşlı erkeklerle öpüşmekten hoşlanırken erkeklerin yüz hatları çekici kadınlarla öpüşmekten hoşlandığı bilinmektedir. Hijyen konusu ise her iki tarafında ortak noktasıdır. Öpüşmede her iki tarafın aynı tempoda ilerlemesi de oldukça önemlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!