featured

PUBG Mobile Yeni Sezon Güncellemesi Ücretsiz Bir Şekilde Yayınlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tencent Games sunumu ile hazırlanan PUBG Mobile çılgınlığı dünya genelinde devam ediyor. Sevilen oyunun mobil versiyonu çıktığı günden bu yana oldukça ses getirmiş ve rekorlar kırarak mobil platformlardaki yerini almıştı. Firma, söz konusu oyuna belli zamanlarda getirdiği güncellemeler ile yeniliklere devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde sezonun sona ermesiyle birlikte bazı internet sitelerinde yeni sezon hakkında sızıntılar olmuştu. Bu sızıntılar birçok oyuncuyu oldukça heyecanlandırmıştı. Söz konusu sızıntıların belki hepsi değil ama bir çoğunluğu doğru çıktı. Firma yaptığı bir açıklamayla birlikte oyunun 11.sezonunu başlattı. Android play store üzerinden indirilebilen oyunun yeni sezonun başlamasıyla birlikte birçok yenilik oyuna eklendi. Gelin birlikte bu yenilikleri birlikte inceleyelim.

PUBG Mobile Yeni Sezon Yeniliklerle Başladı ( Video)

YouTube video

2019 yılının en çok oynanan oyunu olan PUBG Mobile yeni sezon sonunda başladı. Yeni sezonla birlikte birçok yenilik oyuna eklendi. Yeni arena haritasıyla birlikte oyuna yeni bir oyun modu geliyor. 4 Kişilik takımlarla birlikte oynanacak bu oyunda oyuncular üstleri ele geçirmeye çalışacak. Çoğunluğu sağlayan oyunu’ da kazanmış olacak. Oyuncular savaşı kazanmak için ayrıca süper kasalardan yararlanacak.

Oyuna gelen bir diğer yenilik ise eklenen araç oldu. Hafif kar aracı artık oyundaki yerini aldı. Oyuncular bu aracı kullanarak mücadeleye katılabilecek. Oyun içerisindeki görevler zaten çeşitliydi. Fakat firma oyuna eklediği yeni görevler sayesinde oyuncuları daha’ da mutlu edecek. Bazı silahların dengesiz oluşu firmanın’ da dikkatini çekmişe benziyor. Oyuna gelen bu güncelleme ile birlikte silahların hasarında değişiklikler yapıldı.

PUBG Mobile oyununa gelen 11.sezon güncellemesi tamamen ücretsiz şekilde oyunculara sunuldu. Birçok yeniliğin ve değişikliğin meydana geldiği bu güncellemeyle birlikte 11.sezonda başlamış oldu.

Oyun ile ilgili gerçekleşen tüm yeni gelişmeler ve daha fazlası için PUBG resmi web adreisni ziyaret edebilir, oyunun battle royale seçeneklerini kullanabilirsiniz. Ayrıca Google Play Store ve Apple Store üzerinden de oyunun son versiyonuna ulaşmak mümkün. 

Genel olarak PUBG oyununu yeni sezon özelliklerini tanıttığımız yazımızın yanı sıra pubg mobile nasıl oynanır ve pubg mobile nasıl kurulur gibi soruların cevapları için Bilim & Teknoloji bölümümüzü takipte kalınız. PUBG tutkunlarının en çok takip ettiği  pubg mobile litepubg mobile hilepubg mobile gezginlerpubg mobile indir iospubg mobile emulatorpapçi oyna ve  pubg mobile nasıl indirilir aramaları için PUBG Mobile Lite Nasıl Oynanır haberimizi inceleyiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!