Salon Dekorasyonu Nasıl Yapılmalı
Salon Dekorasyonu Nasıl Yapılmalı

Salon Dekorasyonu Nasıl Yapılmalı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Salonun olmazsa olmazı televizyondur ve bu televizyonu monte edeceğiniz bir sehpa. Günümüzde alışveriş merkezlerinde, yapı marketlerde birçok çeşit sehpa modeli bulunmaktadır. Televizyon sehpası alırken salonunuzun ebatları, rengi, mobilyalarınızın modeli ve rengi çok önemlidir. Bunlar dikkate alınarak dekorasyon yapıldığında sizlere uyumlu bir salon ortamı sunulmuş olacaktır.

Salon ve Televizyon Sehpasında Mobilya Renk Uyumu

Salonunuzda en önemli detaylardan biri televizyon sehpanızın mobilyalarınız ve salon dekorasyonunuzla olan uyumudur. Bu uyumu yakalamak için en önemli detaylardan biri renklerdir. Geniş bir salona sahipseniz,  koltuk takımınızın renk tonlarına uygun olarak şekilde bir televizyon sehpası almanız kombininize uyacaktır.

Krem, kahve tonlamalarına ait bir salon takımınız var ise ahşap tonlarında bir televizyon sehpası evinizde çok güzel bir uyum sağlar. Duvar rengine ve mobilya rengine zıt sehpa modelleri de ön plana çıkmaktadır.

Gri duvarda beyaz bir salon takımında gold ve bakır yansımalar dekorasyon için farklı bir uyum yaratacaktır. Gri duvarda beyaz bir salon takımında gold ve bakır yansımalar dekorasyon için farklı bir uyum yaratacaktır.

Salonunuz biraz daha küçük bir yapıda ise, televizyon sehpanız mümkün olduğunda açık tonlarda olmalıdır. Aksi takdirde salonunuz çok boğuk ve göz yorucu olacaktır. Televizyon sehpanızın ve televizyon boyutunuzun da ebat olarak küçük olması gerekmektedir. Aksi takdirde gözünüzde yorulmaya sebep olacaktır.

Salon Ve Televizyon Sehpasında Duvar Rengi Uyumu

Salon dekorasyonlarında önemli olan bir diğer konu; salon duvarınızın rengidir. Koyu renklerde bir duvar rengine boyattığınızda seçeneklerinizi sınırlandırmış olursunuz. Bu da sizin dekorasyonunuzu nasıl yapacağınıza dair sorunlar yaşamanıza neden olabilir.

Salon ve Televizyon Sehpasında Dekorasyon Uyumu

Salonunuzda çok fazla obje bulundurmanız  size uyum sağlatacak, fakat çok fazla kullanmanız sizin gözünüzü yoracaktır. Objenizi  televizyon sehpanızın köşesinde sergilemeniz size uyum sağlatacaktır. Sizin için değerli bir hediye, bir anı baktığınızda sizi mutlu edecektir.

Salon Ve Televizyon Sehpasında Konumlama

Televizyon sehpanızı salon takımızın karşısına düz bir şekilde monte etmeniz size rahatlık açısından fayda sağlayacaktır. Duvara açılı bir şekilde monte edilen sehpalar çok kullanışlı değildir. Bunun yanı sıra, televizyon sehpanızı camın karşısına koyduğunuzda yansımaya sebep olacağı için görüntü kalitesini düşürecektir. Televizyon sehpalarının çekmecelerinin fazla olması eşyalarınızı koymanız için fayda sağlayacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!