featured

Ve Bu da Oldu! Enes Batur YouTube’da Geçildi…

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yıllarda yaşadığı büyük yükseliş ile “YouTube” denildiğinde, Türkiye’de en başta ismi anılan Enes Batur, sahip olduğu önemli bir unvanını kaybetti.

YouTube platformunda, son birkaç yıldır “ Bireysel Kanal” açısından en yüksek abone sayısına sahip olan Enes Batur en sonunda geçildi.

Enes Batur Zirveyi Kaybetti

YouTube video

Türkiye’nin belki de en çok tanınan Youtube Fenomeni Enes Batur , abone sayısı açısından zirvedeki yerini kaybetti. Bir çocuk kanalına geçilen Enes Batur’un şu an için 12,7 milyon abonesi bulunuyor.

14,2 Milyon Abone

YouTube video

Enes Batur’u geçerek, Türkiye’de bireysel kanal olarak en yüksek abone sayısına ulaşan Oyuncak Avı isimli kanalın ise 14,2 milyon abonesi bulunuyor. Oyuncak avı ayrıca, bireysel bir kanal olmayan ve 16,9 milyon aboneye sahip netd müzik kanalının ardından, YouTube Türkiye bazında en çok abonesi bulunan 2. kanal durumuna da yükseldi.

Bu yeni gelişme ile birlikte, eğlence içerikli videolarıyla YouTube üzerinde başlayan macerasını beyazperdeye de taşıyarak başarısını taçlandıran Enes Batur, kendisi için çok önemli bir unvanı yitirmiş oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!