featured

Yeni Sezon Erkek Gömlek Modellerinde Öne Çıkan Trendler Neler?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkek giyimde dört mevsim tercih edilen en popüler parçalardan gömlekler, her türlü giyim tarzında yer verilen ve şık tarzıyla öne çıkan giyim ürünleri. Hem spor hem de klasik erkek giyim tarzına hitap eden erkek gömlek modelleri, içerdiği farklı konsept, kalıp ve tasarımlara göre erkeklerin giyiminde önemli.

Peki bu yıl erkek giyimde ne tür gömlekler daha çok karşımıza çıkacak? İş giyiminde, arkadaşlarla bir planda ya da günlük aktivitelerde tercih edilebilen gömlek, esnek formu ve birçok giyim ürünüyle rahat bir şekilde kombine edilebilmesiyle tercih ediliyor. 2022’nin erkek giyim modasında gömlek konusunda öne çıkanlara bakalım.

Gömleklerde Her Tarza Hitap Eden Seçenekler Öne Çıkıyor

Erkek gömlek modelleri, klasik giyim tarzında, iş giyiminde ya da önemli günlerde ceket ve kumaş pantolonla erkeklerde zamansız bir şıklık yaratıyor. Bununla sınırlı kalmayan erkek gömlek seçenekleri, aynı zamanda spor giyimde, hırka kombinleri ile de göz alıyor.

Gömlek çok geniş bir dünya olduğu için, genel bir trendden söz etmek mümkün olmasa da kumaş yapısına göre, tercih edilen kullanım tarzına göre ve bedene göre gömleklerde rahat seçenekler, sportif modeller ön planda. Son birkaç yıla damgasını vuran hibrit yaşam tarzının etkilerini gömleklerde de görebiliyoruz. Farklı ortamlara hitap edebilen, hem klasik hem de spor çizgiler barındıran erkek gömlek modelleri ilgi görüyor.

Oduncu Gömleğinin Modası Asla Geçmez

Erkek gömleklerde tarz olarak hangi konsept diğerlerine nazaran öne çıkıyor derseniz, kalın kumaş yapısı, tercihe göre oversize formu ve erkeklere kattığı karizma ile erkek oduncu gömleği yine ön planda.

Her tarza hitap eden, bütünleyici bir konsept sunan erkek oduncu gömleği iş giyiminde, freelance çalışma yaşamında, seyahatte ya da arkadaşlarla yapılan bir planda şık olmak isteyen bir erkek için öne çıkabilir. Oduncu gömlekler, kalın kumaş yapısı ile özellikle ilkbahar ve sonbahar gibi geçiş mevsimlerinde daha da ilgi görüyor.

Hem zamansız bir şıklık hem de soğuk havalara karşı korunmak isteyen erkekler için, kareli ve farklı formları ile oduncu gömlekler yine tercih sebebi.

Rahat Kalıp Arayanlar İçin Büyük Beden Gömlek

Erkek gömlek modellerinde bedene göre seçim yapıldığında farklı tarzla söz konusu. Slim fit gömlek modelleri vücudu saran yapısıyla tercih edilirken, büyük beden gömlekler de rahat formu ile öne çıkıyor. Tabii ki gömlek seçiminde hem kumaş kalitesi, hem kalıbın yapısı hem de tasarımsal detaylar önemli.

Bu anlamda büyük beden gömlek seçiminde Kiğılı gibi önde gelen markaları tercih etmelisiniz. Gömleklerin erkek giyim için sunduğu zamansız şıklığı taşıyan Kiğılı, klasik erkek giyimin önemli bir parçası olan büyük beden gömlek modellerinde adından söz ettiriyor.

Erkek gömlek modellerinde herkese hitap eden ürünler sunan Kiğılı, erkek oduncu gömleğinin yanı sıra büyük beden gömlek modellerinde ve diğer konseptlerde birçok ürün bulabileceğiniz bir marka. Kiğılı online satış mağazasında aradığınız ürünleri satın alabilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!