featured

Yeni Volvo S60 Türkiye’de | Yeni Volvo S60 Fiyat 2021

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük bir merakla beklenen Yeni Volvo S60 Türkiye lansmanı gerçekleşti. Volvo Car Turkey’in endüstri lideri yaklaşımının adeta simgesi haline gelen Yeni Volvo S60 otomotiv dünyasında büyük ses uyandırdı. Buyurun bu heyecanla beklenen otomobil hakkında detayları inceleyelim…

Yeni Volvo S60 Türkiye’ye Geldi

Yeni Volvo S60 modeli, B5 AWD 2.0 benzinli mild-hybrid motor alternatifiyle sunulan bir otomobil olmakla birlikte 250hp güç üretiyor. Bu özelliği onu kendi segmentinde bulunan diğer otomobillerden ayıran özelliklerden yalnızca bir tanesi. Sahip olduğu sürüş modları ve güçlü motoruyla birlikte piyasada bulunan en rafine sedanlardan biri olarak yerini almaya hazırlanıyor. Yeni Volvo S60 şubat ayında Türkiye’de ilk teslimatları gerçekleştirildi. Şu ana kadar ABD ve Çin pazarlarında Volvo Car’ın yeni otomobili Yeni Volvo S60, son derece güvenilir bir imaj çizmeyi başardı.

1 – Otomatik Fren Sistemi City Safety Yeni Volvo S60’ta

Diğer 60 ve 90 serilerine paralel bir şekilde Yeni Volvo S60 da Volvo Cars’a özgü Ölçeklendirilebilir Ürün Mimarisi platformunda üretiliyor. Tıpkı diğer serileri gibi aynı güvenlik teknolojisi ve bilgi-eğlence sistemi bulunduruyor.

YouTube video

Sahip olduğu otomatik fren teknolojisi City Safety, bisikletlileri, büyük hayvanları ve yayaları algılayarak meydana gelebilecek çarpışmaların engellenmesini sağlayan piyasadaki tek sistem. Bu sistemin bir diğer önemli avantajı, karşıdan gelen olası çarpışmalardan korunabilmek için otomatik frenleme sistemine sahip olması.

2 – Araç İçi Eğlence Uygulamaları Tek Platformda

Volvo Cars’a özgü Sensus Connect bilgi-eğlence sistemi ile birlikte sürücülerin Android Auto ve Apple CarPlay kullanarak devamlı bağlı kalabilmeleri imkanı sunuyor. Tablete benzer özellikte dokunmatik fonksiyonlara sahip bu sistem sayesinde otomobil fonksiyonları, navigasyon, bağlı servisleri, sezgisel kontrol ve araç içi eğlence uygulamaları tek platformda toplanıyor.

3 – Yeni Volvo S60 Dış Tasarım Özellikleri

YouTube video

Yeni Volvo S60 dış tasarım özelliklerini inceleyecek olursak, 1431 mm yüksekliğe ve en geniş yerinde 1850 mm ölçülerine sahip Yeni Volvo S60’ın, kendi sınıfındaki en geniş otomobil olduğunu söyleyebiliriz. Kompakt uzunluk ve dingil mesafesi açılarından şehir hayatına uygun bir şekilde tasarlanmıştır. 2872 mm dingili mesafesine sahip S60, bu büyük dingil mesafesiyle rakiplerine göre avantajlı bir konuma sahip.

4 – Anahtarsız Kullanım, Panoramik Açılır Cam Tavan

Tasarım özelliklerinin yanı sıra birçok sürücü dostu özelliğiyle otomobil severleri mutlu etmeyi başarıyor: Anahtarsız kullanım ve temassız açılan bagaj kapağı, panoramik açılır cam tavan, gerçek deri döşemeler, 18” alaşımlı jantlar, adaptif ve viraj fonksiyonu bulunan LED farlar, park kolaylığı sunan 360 derece kamera, elektrikli ve hafızalı koltuklar, kablosuz şarj, orrefors kristal vites topuzu, ısıtmalı direksiyon ve ön koltuklar, kararan iç ve dış aynalar…

5 – Yeni Volvo S60 Fiyat 2021

YouTube video

Türkiye’de tanıtılan Yeni Volvo S60 crystal beyaz, fusion kırmızı, pebble gri, onyx siyah, denim mavi ve birch açık gri renk seçenekleri bulunuyor. Lansmana özel belirlenen fiyatla yani 677 bin TL’lik anahtar teslim satış fiyatıyla, otomobil alırken tercihini Volvo’dan yana kullanan müşterileriyle buluşuyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!