featured

10 Maddede Beyaz Abiye Modası

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyaz Abiye Elbiseler

Çeşitli modellerde tasarlanmış beyaz abiye elbiseler, gardropların vazgeçilmezlerinden. Bu senenin trendi mini veya midi etek uzunluğuna sahip beyaz abiyeler. Göz dolduran işlemelerin tercih edildiği beyaz abiyelerde, göz yorucu desenlerden özellikle kaçınılmış.

Beyaz Abiye Ceketler

Yaz aylarının esintili gecelerinde tercih edilebilecek beyaz abiye ceketler, sevenleri için ideal seçimler olmaya aday. Payet, taş işlemeli yahut püskül detaylı bu ceketler şıklığınıza şıklık katacak. Dar kesimli, belden oturtmalı olarak seçilebileceği gibi; baggy yani bol olarak da tercih edilebilirler.

Beyaz Abiye Etekler

Etekleri kat kat, genellikle beyaz tül veya güpür kullanılarak tasarlanmış abiye etekleri her renk parça ile kombinleyerek yaratıcılığınızı konuşturmaya ne dersiniz?

Beyaz Abiye Tulumlar

Dar kesim beyaz abiye tulumlar, yüksek topuklu stilettolarla kombinlendiğinde gece eventlerinde fırtına estirmeye aday.

Beyaz Abiye Pantolon Kombinleri

Modeli, kesimi ve paça özellikleri ne olursa olsun beyaz abiye pantolon gardrobunuzda bulunması gereken basic parçalardan. Eventlerde, after partylerde ve çeşitli etkinliklerde beyaz abiye pantolonunuzu, sezonun moda renklerinde üretilmiş parçalar ile kombinleyerek kendinize özgü çekici bir tarz yaratmanız işten bile değil…

Beyaz Abiye Crop Kesim Bluzlar

Genç kızların tercihi olan bu bluzlar; işlemeli, simli, payetli ya da püsküllü alternatifleriyle göz dolduruyor. Beyaz sim, platin ve altın renkli ipliklerle dokunmuş olanları ise şimdiden piyasada çok tutulmuş durumda.

Beyaz Abiye Tunikler

Eteği yuvarlak kesim tunikler, beyaz abiye pantolon kombinleri için uyumlu tercihlerdir. Keza; belden oturtmalı, kruvaze yaka tunikler de beyaz abiye pantolon kombinleri ile rahatlıkla kullanılabilirler.

Beyaz Abiye Büstiyerler/Straplez Üstler

Fisto işlemeli, payet ya da kristalize taşlı beyaz abiye büstiyer/ straplez parçalarla oluşturabileceğiniz kombinler size de heyecan verici gelmiyor mu?

Beyaz abiye elbisenin altına ne renk ayakkabı giyilir?

Beyaz abiye elbisenin altına ne renk ayakkabı giyilir sorusu kafaları meşgul eden en temel sorulardan bir tanesi. Platin, altın, rose gold gibi ışığı yansıtan canlı renkler çok iyi alternatiflerdir. Şayet kıyafetin bütünleyicisi olarak fular, şal, etol gibi aksesuarlar tercih edilecekse; ayakkabı rengi, bu aksesuarların renk tonlarıyla uyumlu olacak şekilde seçilmelidir.

Beyaz abiye makyajı nasıl olmalıdır?

Beyaz abiye makyajı nasıl olmalıdır denildiğinde, elbette ki farklı fikirler ileri sürülecektir. Yaz aylarının trendi kabul edilen bronz tonlardaki ışıltılı makyaj ve strobing boyutlandırma tekniği, yüzünüze hem canlılık ve enerji verecek hem de bronz makyajın olmazsa olmazı sayılan yoğun uygulanmış aydınlatıcı vasıtasıyla seksapeliniz daha da ön plana çıkacak.

Kadın gömlek kombinlerine bir göz atmak ister misiniz?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!