featured

2022 Simpsonlar Dizisi Kehanetleri Sizi Çok Şaşırtacak! Daha Önce Simpsonlar Kehanetleri Bir Bir Tutmuştu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Simpsonlar dizisi kehanetleri birer birer tutmaya devam ediyor! ABD’deki yemin töreni ve koronavirüs hakkında da kehanetlerde bulunulmuştu.

Simpsonlar dizisi kehanetleri birer birer tutmuş ve dünya gündemine bomba gibi düşmüştü. Simpsonlar dizisinde Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimi sonrasındaki yemin töreni kehaneti gerçek olmuştu. Bunun yanı sıra Beyrut’ta yaşanan patlamanın bir benzeri de Simpsonlar dizisinde konu olmuştu. Ayrıca salgın bir hastalık da ele alınmıştı ve dünya koronavirüs salgınıyla karşı karşıya kaldı. Peki, 2022 Simpsonlar dizisi kehanetleri neler?

2022 Simpsonlar Dizisi Kehanetleri Neler?

Yayın hayatına 1989 yılında başlayan 30 yıllık Simpsonlar dizisi kehanetleri ile son yıllarda gündemde. Dizi işlenen konuların bir bir gerçek olması, 2022 yılında da olabileceklere ışık tutuyor. Peki, 2022 Simpsonlar dizisi kehanetleri neler? İşte, dizide ele alınan konular ve gerçekleşmesi muhtemel olaylar…

Dünyayı Robotlar Ele Geçirecek

Dünyayı Robotlar Ele Geçirecek

Simpsonlar dizisinde, Simpson ailesinin gittikleri bir eğlence parkı göze çarpıyor. Bu parkta robotlar bulunuyor ve söz konusu robotlar, kontrollerini kaybedip çevrede bulunan insanların çoğunu öldürüyor.

Günümüzde ise Jürgen Schmidhuber yani yapay zekanın babası olarak anılan bilgisayar uzmanı, üretilen robotların 10 yıl içinde dünyayı ele geçireceğini tahmin ettiğini söylüyor.

Kızıl Gezegen Mars’ta Koloni Kurulacak

Kızıl Gezegen Mars’ta Koloni Kurulacak

Simpsonlar ailesinin üyesi Lisa’nın kızıl gezegen Mars’a gitme hayalleri kurduğu biliniyor. Annesi Marge ise bu durumdan oldukça rahatsız ancak o da tek gidiş olmak üzere Mars gezisine o da kayıt oluyor. Bu durum, bütün Simpson ailesinin Mars gezisine kayıt olmasına yol açıyor.

Simpsonlar dizi kehanetleri ise Mars gezisi için 2026 yılını işaret ediyor. Günümüzde de SpaceX ve Elon Musk, 2022 yılında Mars’a gidecek olan kargo gemilerini geliştirmeye çalışıyor.

İnsan Zihni Müzikle Kontrol Edilebilecek

İnsan Zihni Müzikle Kontrol Edilebilecek

Simpsonlar dizisinin 2001 yılında yayınlanan bir bölümünde Bart ile arkadaşları, Deniz Kuvvetleri’nin bir projesinde yer almıştı. Bu projede insan bilinçaltı mesajlarla besleniyor ve müzikle kontrol edilmeye çalışılıyordu.

Günümüzde ise dünya genelindeki pek çok insan, hip hop müziğin zihinleri kontrol altında tuttuğunu düşünüyor. Dolayısı ile müzikle insan zihninin kontrol ediliyor olması, çoktan gerçekleşmiş olabilir.

ABD Başkan Adayı Ivanka Trump Olacak

ABD Başkan Adayı Ivanka Trump Olacak

Ivanka Trump, ABD eski başkanı Donald Trump’ın kızı… daha önce Simpsonlar dizisi kehaneti olarak Ivana Trump’ın ABD başkanlığına aday olacağını işaret etmişti. Günümüzde de Ivana Trump ABD başkanı adayı olması önünde hiçbir engel bulunmuyor ve aday olması da hiç de garip karşılanmayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!