featured

Big Joy Hakkında

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Big joy, Türkiye’nin en büyük ve en eski spor beslenme dağıtım şirketidir. Spor gıda sektörüne Türkiye distribütörü olarak hizmet verdi. 2010 yılından sonra ilk Big joy protein barlarını üreterek Big joy Sports markasının, ülkemizde tanınması için adımlar atmıştır.

Big Joy Hangi Yıl Üretime Başladı?

Big joy, 2008 yılında “Protein Barları” üreterek sektöre girmiştir. İlerleyen yıllarda ürün gamını genişleterek spor beslenme sektöründe ortaya çıkabilecek her türlü talebe cevap verecek klasik ve özel ürünler üretmeye başlamıştır.

Big joy Sports Hammadde Kalitesi

Big Joy, ürünlerinin hammaddelerini ağırlıklı olarak İngiltere ve Hollanda’dan ithal etmekte ve paketleme işlemini ülkemizde gerçekleştirmektedir.

Big joy Sports, BCAA’ları İngiltere’den, protein tozları Danimarka’dan, protein barlar Hollanda’dan kendi alanında Avrupa’nın en büyük üreticisinin hatlarından geliyor. Protein müsli Almanya’da çok özel bir teknoloji ile üretiliyor.

Big Joy Sports Öne Çıkan Ürünleri

Big joy Sports, bilhassa tek kullanımlık paketler halinde satışa sunmuş olduğu big whey ve Big mass ürünleri ile ön plana çıkmaktadır. Bu mamullerin dışında tekrar kategorisinde üst sıralarda yer edinen Predator ve Bcaa kategorisinde bir ilk olan yağ yakıcı takviyeli Bcaa Ripped ve Kompleks bir Bcaa olan Bcaabig ile zirvelerdeki yerini korumaktadır.

Bu ürüne sahip olmak için https://www.protein34.com/bigjoy-sports adresini ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!