featured

Cansu Canan Özgen Kimdir? Cansu Canan Özgen Kitapları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cansu Canan Özgen kimdir? Cansu Canan Özgen kitapları nelerdir? Sunucu olarak tanıdığımız Cansu Canan Özgen evli mi? Cansu Canan Özgen İlber Ortaylı ile olan röportajları ile de tanınmıştı. Peki, televizyon ve gazete camiasının önde gelen isimlerinden Cansu Canan Özgen kimdir? İşte, başarılı sunucu, gazeteci ve yazar hakkında merak edilenler…

Cansu Canan Özgen Kimdir?

Cansu Canan Özgen yazar, gazeteci, konuşmacı ve sunucudur. Selanik göçmeni bir aileden gelen Özgen sunuculuk hayatına bir spor kanalında başladı. Daha sonra bir haber kanalına geçerek kariyerine devam eden başarılı sunucu her geçen gün popülerlik kazanmıştır.

İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünden mezun olan başarılı sunucu, yazar ve konuşmacı Özgen ilk olarak BJK TV’de sunuculuk yapmış ve daha sonra Habertürk TV ekranlarında haber sunuculuğu yapmıştır. Bununla birlikte aynı kanal içerisinde gizemli ve tarihsel olayların ele alındığı Öteki Gündem isimli televizyon programını da yapmıştır.

2018 senesinde Habertürk Tv’den ayrılan ve A Para kanalına geçiş yapan Özgen burada çeşitli programların sunuculuğunu üstlenmiştir. A Para kanalı sonrasında TV8’e geçen, televizyonculuk ve sunuculuk kariyerine devam eden Özgen hem bireysel olarak hem de Talha Uğurluel ile birlikte kitapları yazıp okurlarla buluşturmuştur. Tüm bunların yanı sıra Cansu Canan Özgen kimdir sorusuna verilebilecek bir yanıt da; konuşmacı olduğudur. Özgen, çeşitli fuar ve seminerlere konuşmacı olarak katılım sağlamaktadır.

Cansu Canan Özgen Kaç Yaşında?

Güzel sunucu, konuşmacı ve yazar Cansu Canan Özgen kaç yaşında diye oldukça merak ediliyor. Başarılı televizyoncu Özgen 23 Eylül 1989 doğumlu. 2021 yılı itibari ile Cansu Canan Eryüz kaç yaşında sorusunun yanıtı; 32. Cansu Canan Özgen kısaca kimdir; genç, başarılı, güzel ve yetnekli bir televizyoncu, sunucu ve yazardır. 

Cansu Canan Özgen Boyu

Güzelliği ile televizyon ekranlarının sevilen isimlerinden olan ve sunuculuk kariyerine başarıyla sürdüren Cansu Canan Özgen Boyu 1.75 cm, kilosu ise 60’tır.

Cansu Canan Özgen Eşi Erden Eryüz Kimdir?

Cansu Canan Özgen İlber Ortaylı canlı yayını ile yakın zamanda gündeme gelmişti. İlber Ortaylı’nın yayını sonrasında Cansu Canan evli mi? Cansu Canan Özgen eşi kimdir diye merak konusu oldu. Başarılı sunucu Özgen, eski basketbolcu ve aynı zamanda Gaziantepspor Basketbol Takımı yardımcı antrenörü Erden Eryüz ile evlidir. Özgen ve Eryüz 9 Şubat 2020’de nişanlanmış, 15 Temmuz 2020’de ise dünya evine girmiştir.

Cansu Canan Özgen Çocuğu Var mı?

Cansu Canan Özgen’le Erden Eryüz 28 Haziran 2021 tarihinde ilk çocuklarını İstanbul’da kucaklarına aldı. Çiftin Ali Veysel adında 2021 doğumlu bir oğlu bulunuyor.

Cansu Canan Özgen İlber Ortaylı Canlı Yayını Gündem Olmuştu

YouTube video
Cansu Canan Özgen instagram canlı yayınına, ünlü tarihçi ve yazar İlber Ortaylı’yı konuk almış ve yayın sonunda Ortaylı’nın kullandığı sözler gündeme oturmuştu. Instagram canlı yayınında pek çok değerli bilgiler veren İlber Ortaylı, yayının kapandığını düşünerek Özgen için “Maşallah, şuna bak” sözlerini kullanmıştı. Bu olayın sonrasında Cansu Canan Özgen kimdir daha çok merak edilmeye başlandı.

Cansu Canan Özgen Kitapları Nelerdir?

Sunucu Cansu Canan Özgen kitapları da, Özgen’in gündeme gelmesiyle merak konusu oldu. Özgen, 2015 yılından beridir hem bireysel olarak hem de Talha Uğurluel ile birlikte kitap yazıp yayımlanmaktadır. Cansu Canan kitapları ise şunlardır:

Osmanlı’nın ŞifreleriSelçuklu’nun ŞifreleriKüresel Düzenin ŞifreleriTürklerin SerüveniTürklerin Büyükleri

Cansu Canan Özgen Eski Hali

Hemen hemen her ünlü isim gibi Cansu Canan Özgen eski hali de internet üzerinde sık araştırılıyor. Başarılı ve güzel sunucu eski ve yeni fotoğrafları arasında kıyaslamalar yapılıp estetikleri var mı belirlenmeye çalışılıyor. İşte, Cansu Canan Eryüz eski hali fotoğrafı…

Cansu Canan Özgen Annesi ve Babası

Güzel sunucu Özgen ile ilgili merak edilenlerden bir tanesi de anne ve babası. Anne tarafından Erzurumlu, baba tarafından ise Selanik göçmeni olan Özgen, sosyal medya hesabı üzerinden anne ve babasının fotoğrafını paylaşmıştı.

Cansu Canan Özgen Instagram Hesabı Nedir?

Cansu Canan Özgen instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlüler arasında. Güzel ve başarılı sunucunun instagram hesabı kullanıcı adı ise; cansucanann.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!