featured

CoinKesfet.com ile Binance Borsası ve Referans Kodu İncelemesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance, kripto para ticaret hacmi açısından en büyük borsalardan biridir. Bitcoin, Ethereum ve yüzlerce altcoin, binlerce kullanıcı tarafından alınmakta veya satılmaktadır. Bu yazıdaki Binance değerlendirmesi, platformun geçmişi, müşteri desteği, güvenliği, ücret politikasını, referans sistemini ve gizlilik koşullarını içermektedir.

Binance Tarihi

Binance, Çinli bir girişimci olan Changpeng Zhao tarafından kurulan ve yönetilen en iyi kripto para borsalarından biridir. Web sitesi ve şirket 2017 yılında faaliyete başladı.

Günümüzde kripto parayla alakalı çeşitli hizmetler, NFT platformu ve Binance Coin (BNB) adıyla kendi parasını sunan bir platform haline geldi. Kurulduktan birkaç ay sonra şirket, kripto para birimi endüstrisinde yavaş yavaş tanınırlık kazandı. Böyle bir başarının sebebi, platformun çok sayıda seçenek sunması ve güvenilir kalması oldu.

Binance Nasıl Üye Olunur?

Binance borsasına, Kayıt Ol butonundan tıklayarak e-mail adresi ve şifre tanımlayarak çok kolay bir şekilde üye olabilirsiniz.

ÖNEMLİ: Binance, yaptığınız her alışveriş işleminden bir komisyon alır. Bu komisyonu daha az ödemek için referans koduna ihtiyacınız vardır. Binance referans kodu, sadece üye olurken uygulanabilir.

https://accounts.binance.com/tr/register?ref=HZ3I4C4D linkine tıklayarak üye olursanız, %20 komisyon indirimi direkt olarak hesabınıza tanımlanacaktır.

Güncel Binance Referans Kimliği Kodu: HZ3I4C4D

Üyeliğinizi temel bilgilerinizi girerek tamamladıktan sonra, hesabınızı onaylatmanız gerek.

Binance üzerinde iki farklı doğrulama prosedürü bulunmaktadır. Her ikisini de tamamlayarak daha yüksek limitlere ulaşabilirsiniz.

Binance referans sistemi hakkında detaylı bilgi ve güncel kodlar için https://coinkesfet.com/binance-referans-kodu/ sitesini öneriyoruz.

Binance Temel Kullanıcı Bilgileri:

 AdresDoğum tarihiKimlikYüz Doğrulama

Binance kullanıcılarının günlük 5.000 Euro işlem yapma limiti almak için kimlik ve yüz doğrulamasını tamamlaması gerekir.

Bu doğrulama için şunların yapılması gerek:

Geçerli bir fotoğraflı kimliğin fotokopisiYüz doğrulama ile kimliği kanıtlamak için bir selfie çekmek.

İkinci adım, Binance uygulaması yüklü bir akıllı telefon veya web kamerası olan bir bilgisayar gerektirecektir. Kimliğinizi yüzünüzün yanına tutarak bir fotoğraf çekerek, kimliğinizin kendinize ait olduğunu kanıtlamanız gerekiyor.

Binance Müşteri Desteği İncelemesi

Binance, Hong Kong merkezli olmasına rağmen, bütün hizmetlerini ABD hariç global olarak bütün ülkelere sunmaktadır.

Müşteri desteği konusunda ise sorulara cevap veren çok detaylı makaleleri bulunuyor. Bu makaleler işe yaramazsa da, yaşadığınız sorunu içeren bir mail attığınızda çok kısa süre içerisinde dönüş alabiliyorsunuz. Daha da hızlı iletişim isterseniz, canlı destek hattına bağlanabilirsiniz.

En önemlisi Binance, piyasada sık sık duyurular ve güncellemeler sunar. Resmi telegram gruplarında her gün çeşitli haberler paylaşılmaktadır.

Binance, Türkiye’deki kullanıcıların güvenirliğini arttırmak ve hizmet kalitesini genişletmek için TR Binance platformunu kurdu. Tamamen Türkçe hizmet veren trbinance.com sitesi, Türk kullanıcılara Vakıfbank, Akbank, Ziraat Bankası ve diğer bankalarla anında işlem yapma olanağı sağlıyor.

Binance Ödeme Yöntemleri ve Para Yatırma Yöntemleri

Binance, aşağıdaki para yatırma yöntemlerini sunuyor:

Kredi kartıBanka havalesiKripto para

100’den fazla farklı ödeme seçeneğiyle P2P, borsalar arası ticaret

Ve diğer ödeme seçenekleri de alternatif olarak bulunuyor.

Kripto parayla alım satım işlemlerinde Binance herhangi bir komisyon ücreti almaz.

Binance Komisyon Ücretleri İncelemesi

Binance, diğer kripto borsalarına göre çok düşük işlem ücretleri alıyor. Bu da tercih edilmesindeki en önemli etkenlerden biri.

İlk olarak, her zaman iki farklı işlem ücreti olduğunu anlamalısınız. Bu ikisine yapıcı ve alıcı ticaret ücretleri denir.

Yapacağınız işleme göre maker (yapıcı) ücreti veya taker (alıcı) ücreti ödemeniz gerekir.

Cüzdanınızda Binance’nin kendi parası olan BNB coini tutarsanız, ödeyeceğiniz komisyon ücreti azalır.

500 BNB tutarsanız %25 indirim.500 BNB tutarsanız %25 indirim ve referans kodumuzla %20 ek komisyon.

Binance alım satım ücretleri üyeliğinizin VIP seviyesine bağlıdır. Son 30 gündeki işlem hacminize bağlı olarak farklı VIP seviyelerine (0-9) ulaşırsınız.

Binance Güvenlik İncelemesi

Binance güvenli bir kripto para borsası olarak kabul edilebilir mi?

Binance, sizi spam saldırılarından koruyan bir anti-bot uygulamasına sahiptir. Hesabınızdaki güvenliği arttırmak ise sizin elinizde.

Şifre yöneticisiKimlik Avı Koruma KoduAPI güvenlik araçlarıİki faktörlü kimlik doğrulama (2FA)Erişim yöneticisini geri çekme

Binance’i diğer platformlardan farklı kılan şey, iki faktörlü kimlik doğrulamasını birkaç faktörle ayarlayabilmektir.

Yani hesabınıza giriş yapıldığında cep telefonunuza gelen SMS ile veya e-posta adresinize gelen kod ile giriş yapmanız gerekir. Böylece hesabınız çalınsa dahi, ilgili kod çalan kişiye ulaşamayacağından dolayı hesabınıza giriş yapılamaz.

Binance Avantajları

Çok sayıda kripto para birimi mevcut ve sürekli yenileri ekleniyorYeterli güvenlik özellikleriHizmetler dünya çapında kullanılabilir (ABD hariç)Büyük likiditeBirçok ticaret özelliğiÇok düşük ücretlerNFT platformu

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!