DHL Yurtdışı Kargo İşlemi Nedir?
DHL Yurtdışı Kargo İşlemi Nedir?

DHL Yurtdışı Kargo İşlemi Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DHL yurtdışı kargo hizmeti günümüzde oldukça tercih edilen kargo firmaları arasında yer almaktadır. 1969’da San Francisco’da kurulan şirket günümüze kadar geçirdiği süreç boyunca kendini epey geliştirmiş ve büyütmüştür. İstenilen ülkeye olabildiğince hızlı bir şekilde kargo teslimatı gerçekleştirerek farkını ortaya koymaktadır. Turkbox olarak bizler de DHL yurtdışı kargo sürecinizde yanınızda olarak olabildiğince az ücret ödemenize ve önceden bilgi edinmenize yardımcı olmaktayız. Böylelikle son derece ekonomik fiyatlı bir kargo sürecine sahip olmanızı sağlamaktayız.

DHL Yurtdışı Kargo İşlemi Nasıl Gerçekleşir?

DHL üzerinden yurtdışı kargo işlemi gerçekleştirmek günümüz koşullarında oldukça kolay ve basit işlemleri kapsamaktadır. Öncelikle Gönderinizi hazırlamak için DHL üzerinden gönderi oluşturma işlemlerinizi pratik bir şekilde gerçekleştirmelisiniz. Daha sonrasında ikinci aşama olan ödeme yap kısmından ödemeyi yaparak son olarak da yazdır seçeneğiyle gönderilecek olan paketinizin teslimat sürecini kısa süre içerisinde başlatabilirsiniz. DHL yurtdışı kargo gönderimi kapsamında eğer sistemde mevcut bir üyeliğiniz bulunuyor ise yine aynı işlemleri yaparak çok kolay bir şekilde paketinizin nerede ve hangi işlemde olduğuyla ilgili işlemleri takip edebilirsiniz.

DHL Yurtdışı Kargo Fiyatları Ne Kadardır?

DHL yurtdışı kargo fiyatları olarak yurtdışına gönderilecek olan paketinizin ne kadara gönderileceği belirli faktörlere bağlı değişkenlik göstermektedir. Öncelikle bu faktörlerden söz edecek olursak fiyatı en çok etkileyen paketin ağırlığı ve boyutu olmaktadır. Yurtdışına gönderilmesini istediğiniz paketin ağırlığı çok ise bu fiyatın artmasına neden olacaktır. Bunun yanında paket hafif olsa bile hacmi yani boyutu büyük ise kapladığı alan fazla olacağından dolayı yine fazla bir ücret ortaya çıkacaktır. DHL yurtdışı kargo ücretleri olarak bu etmenleri göz önünde bulundurarak bir paket hazırlamalısınız. Son olarak kargonun gideceği mesafenin uzun olması da fiyatı etkilemektedir.

DHL olarak bu teslimatlarda seçeceğiniz hızlı teslimat gibi seçenekler kargonuzu her ne kadar çok kısa sürelerde gönderse bile teslimat ücretini yüksek tutacaktır. Siz de Turkbox hizmetimizi deneyimleyerek paketinizi göndermek istediğinizi seçip gerekli paket bilgilerini girerek en uygun fiyatlı teslimat seçeneğine ulaşabilirsiniz.

DHL Yurtdışı Kargo Teslimat Seçenekleri Nelerdir?

DHL yurtdışı kargo gönderimlerinde birden fazla teslimat seçeneği ile kargonuzu gönderebilirsiniz. Öncelikle DHL Express olan teslimat seçeneğinde en çok 30 kilogram ağırlığında ve en çok 120x80x80 ebatlarında paketler iletebilirsiniz. Bu paketler 50’den fazla ülkeye 1-2 iş günü içerisinde teslim edilmektedir. Bunun yanında bir diğer teslimat seçeneği olan DHL Express ile birlikte de en çok 70 kilogram ağırlığında ve 120x80x80 ebatlarında paketlerinizi 1-2 iş günü içerisinde ilgili 75 ülkeden birine gönderebilirsiniz. DHL yurtdışı kargo olarak bu teslimatlar da 1-2 iş günü içerisinde yapılmaktadır.

Son olarak DHL Express Worldwide ile birlikte en çok 70 kilogram ağırlığında ve 120x80x80 ebatlarında olan paketlerinizi 220 ülkeden herhangi birinde çok hızlı bir şekilde gönderebilirsiniz. Turkbox altyapımız sayesinde bütün bu seçeneklerin ne kadar fiyatta olduğunu hızlı bir şekilde karşılaştırabilirsiniz. Böylece sizin için DHL yurtdışı kargo ücretleri kolayca belirecektir.

DHL Yurtdışı Kargo Kapsamında Neler Gönderilememektedir?

DHL yurtdışı kargo kapsamında bazı teslimatlar gerçekleşememektedir. Bu teslimatlardan bahsedecek olursak ilk başta canlı hayvan ya da evcil hayvan gibi türleri gönderememekteyiz. Ayrıca çeşitli pasta ve türevleri, nakit paralar, kıymetli evraklar ve seyahat çekleri gibi gönderimler yapılamamaktadır. Herhangi bir silah ve patlayıcı ürünler, yasadışı ilaç ya da maddeler, çeşitli maden ürünleri, ülkelere ya da bölgelere göre yasaklanmış ürünler DHL kapsamında gönderilememektedir. Paketinizi göndermek istediğiniz ülkelerin yasalarına mutlaka göz atmalı ve yasaklı olmadığından emin olduktan sonra paketinizi göndermelisiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!