featured

Drag Queen Baran Yüksel Armağan Çağlayan Gör Beni Konuğu Oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Drag Queen Baran Yüksel Armağan Çağlayan Gör Beni programına konuk oldu. Alpisipisi kullanıcı adıyla instagramda popülerlik kazanan genç Drag Queen, ilgi çekici mesleği hakkında bilgiler verdi. Peki, yaptığı kadın makyajlarıyla, giydiği kıyafetlerle, mesleğiyle dikkat çeken Baran Yüksel kimdir? İşte, genç ve başarılı drag queen Baran Yüksel Gör Beni yayınında anlattıkları…

Baran Yüksel Armağan Çağlayan Gör Beni Programına Konuk Oldu

YouTube video
Baran Yüksel bir drag queen ve mesleği de bu. Aslında toplumumuzda drag queen’lik nedir tam bilinmese de popüler. En bilinen ve en sevilen drag queen’imiz ise Huysuz Virjin yani Seyfi Dursunoğlu… Yani aslındabu meslek toplumumuza hiçte yabancıdeğil.  Baran Yüksel Gör Beni programına konuk oldu ve mesleğinin zorlukları ile güzellikleri hakkında bilgiler verdi. Baran Yüksel Armağan Çağlayan Youtube kanalında ilgi çekici açıklamalarda bulundu.

Baran Yüksel: Bir Gecede Drag Queen Oldum, Aklımda Bu Yoktu

Baran Yüksel Armağan Çağlayan Gör Beni programında aklında drag queen’liğin olmadığını ve bir gecede bu mesleği yapmaya karar verdiğini anlattı.

Lise döneminde ve daha sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünde okurken tiyatro eğitimi aldığını söyleyen Yüksel, daha önce drag queen showlarını izlediğini, tiyatrodan kazanç elde edemeyeceğini anlayınca da boşlukta olduğu bir dönem, komşusu aracılığıyla bir gece kulübünün eğlence müdürü ile tanıştığını anlattı. Böylelikle Baran Yüksel’in drag queen’lik macerası başlıyor.

“Babam Dans Ediyorum Sanıyor”

Baran Yüksel babası ve annesi hakkında da bilgiler verdi. Babasının dogalgaz tesisatçısı olduğunu açıklayan Yüksel, annesinin ise muhasebe mezunu olduğunu ancak catering firmasında uzun yıllar yöneticilik yaptığı söyledi. Çocukluğundan beri kimseye hesap vermek durumunda olmadığını düşündüğünü söyleyen Baran Yüksel babası için de bilgi verdi.

Baran Yüksel Gör Beni yayınında, babasının yalnızca dans ettiğini bildiğini, drag queen olduğunu henüz bilmediğini açıkladı. Baran Yüksel annesi ise ne iş yaptığından haberdar. Baran Yüksel babası Rizeli, annesi ise Ankaralı.

“Liseye Kadar Hayattaki Tek Eşcinsel Kendimi Zannederdim”

Drag Queen Baran Yüksel Armağan Çağlayan Gör Beni yayınında eşcinsel olduğunu ve liseye kadar hayattaki tek eşcinselin kendisinin olduğunu zannettiğini ifade etti.

“Çocukluğumda Yaşadığım Sıkıntılı Dönemin İntikamını Kardeşimden Aldım”

Baran Yüksel kardeşi Oğulcan Yüksel ve çocukluğu hakkında da bilgiler verdi. Çocukluğunda yaşadığı sıkıntıların intikamını kardeşinden aldığını söyleyen Yüksel, küçükken kardeşiyle çok kavga ettiğini ve hatta taşla kardeşinin kafasını yardığını anlattı. Bu nedenle de pişmanlık duyduğunu, vicdan azabı çektiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!