featured

En Çok Kazanan Türk Oyuncular Kimler | Türk Oyuncular Sinema Filmlerinden Ne Kadar Kazanıyor? Yeni Oyuncular Ne Kadar Kazanıyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En çok kazanan Türk oyuncular listemiz ile, kimin bölüm başına ne kadar kazandığını öğrenebilirsiniz. Türkiye’de ve dünyada dizi sektörü en çok ilgi duyulan ve kazanç sağlanan alan olarak öne çıkmaktadır. Entrikanın, dramın, komedinin ve eğlencenin bol olduğu bu sektörde kazançlı çıkılacağı ise yadsınamaz bir gerçek! Peki bu sektörde kim ne kadar kazanıyor? İşte en çok kazanan oyuncular 2021

En Çok Kazanan Türk Oyuncular Listesi | Türkiye’de En Çok Kazanan Oyuncular 2021

En çok kazanan Türk oyuncular listesi bir hayli kabarık. Bu sektörde eski olan ve kariyeri boyunca önemli işlere imza atan oyuncular ise, kazanç bakımından daha karlı durumda. Yeni oyuncular ise sektörde henüz oldukça tecrübesiz olmalarına karşın tatminkar meblağlara ulaşabiliyor. O halde hangi oyuncu ne kadar kazanıyor, gelin başlayalım.

1- Türkiye’de En Çok Kazanan Oyuncular: Kenan İmirzalıoğlu

Türkiye’de en çok kazanan oyuncular listesinde ilk sırada Kenan İmirzalıoğlu yer almaktadır. Mankenlikten oyunculuğa geçiş yapan ünlü oyuncu kariyeri boyunca Deli Yürek ve Ezel gibi iki önemli dizide yer almıştı. En son oynadığı dizi ise başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı Çarpışma dizisiydi. Dizi en çok kazanan Türk oyuncular listesinde önemli isimleri barındırıyordu. Kenan İmirzalıoğlu bu dizide bölüm başına 450 bin TL talepte bulunmuş, film şirketi ise bu rakamı onaylamıştı. Ancak Çarpışma dizisi, sezonda beklediği başarıyı yakalayamadı ve kısa sürede final kararı aldı.

2- Dünyada En Çok Kazanan Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ dünyada ve ülkemizde tanınan önemli aktörlerin başında geliyor. Bu yönüyle dünyada en çok kazanan oyuncular listesinde de yer aldığı söyleniyor. Bilindiği üzere Tatlıtuğ’da bir dönem mankenlik yapmış, aradığını bulamayınca oyunculuğa geçiş yapmıştı. Aşk-ı Memnu dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu, Kuzey- Güney dizisiyle de yükselişini sürdürmüştü. Mavi jeans, Akbank gibi markaların reklamlarında oynayarak milyonlar kazanan ünlü oyuncu, Çarpışma dizisinde bölüm başına 420 bin TL kazanmıştı. Reklam ve dizi kazançları yıla vurulduğunda Tatlıtuğ’un en çok kazanan Türk oyuncular içerisinde yer aldığı görülüyor.

3- En Çok Kazanan Dizi Oyuncusu Kim? 3. Sırada Beren Saat Yer Alıyor!

Adını Aşk-ı Memnu ve Fatmagül’ün Suçu Ne? dizileri ile duyuran Beren Saat, kısa zamanda büyük izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Son olarak Netflix’in Atiye dizisinde 8 bölüm olmak üzere, toplamda 3 sezon oynamıştı. Beren Saat’in Atiye dizisinde bölüm başına 200 bin TL kazandığı konuşulmuştu. Yalnızca bir sezonda 1 milyon 600 bin TL kazanan Saat, en çok kazanan dizi oyuncusu listesinde yer almayı başarmıştı.

4- En Çok Kazanan Türk Oyuncular 2021: Halit Ergenç

En çok kazanan Türk oyuncular 2021 listesinde bir diğer isim ise Halit Ergenç. Muhteşem Yüzyıl dizisiyle resmen kazancını uçuran Halit Ergenç o dönemde bölüm başında 60 bin TL alıyordu. Halit Ergenç’in son oynadığı dizi ise Babil’di. Kısa süre sonra final yapan bu dizide Ergenç, bölüm başına 150 bin TL kazanıyordu. Zen Pırlanta yüzük reklamlarında da oynadığı bilinen ünlü oyuncu, yıl bazındaki kazancı dudak uçuklatıyor.

5- Aras Bulut Bölüm Başı Ne Kadar Alıyor?

En çok kazanan Türk oyuncular listesinde yer alan Aras Bulut İynemli oyunculuğu ve karakteri ile oldukça beğeniliyor. Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı diziyle tanınan Aras Bulut sonrasında pek çok dizide yer alarak başarılı kariyerini sürdürmüştü. Şu sıralar Çukur adlı dizide ‘’Yamaç Koçovalı’’ rolüyle beğeni toplayan ünlü oyuncunun 150 bin TL bölüm başı ücretinin olduğu biliniyor. Aynı zamanda en çok kazanan Türk oyuncular listesinin sevilen oyuncusu, Vodafone’nin yeni yüzü olması sebebiyle reklamlarda oynayarak milyonlar kazanıyor.

6– Oyunculuk Maaşı Ne Kadar : Erkan Petekkaya

En çok kazanan Türk oyuncular listesinde yer alan Erkan Petekkaya, özellikle şu sıralar izleyicinin en çok beğendiği oyuncular arasında. Bir zamanlar Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide oynayan Petekkaya, bu diziyle ününe ün katmıştı. Dizi sektörünün aranılan oyuncusu şu sıralar Kırmızı Oda adlı dizisinin ‘’Sadi’’ karakterini oynuyor. Bu dizide ise bölüm başına 130 bin TL aldığı konuşulanlar arasında.

7- Cansu Dere Ne Kadar Kazanıyor?

Türkiye’de en çok kazanan oyuncular arasında Cansu Dere’de ön planda bulunuyor. Ezel dizisiyle ünlenen Cansu Dere, sonrasında oynadığı dizilerle de bu kariyerini yükseltmeyi başarmıştır. Son olarak Sadakatsiz dizisinde rol alan Cansu Dere bu dizide bölüm başına 110 bin TL kazanıyor. Yıl bazında baktığında gayet iyi kazanç sağladığı gözlenen Dere, reklam filmlerinde yer almayı tercih etmiyor.

8- Yeni Oyuncular Ne Kadar Kazanıyor: Melis Sezen

Eski ve başarılı oyuncuların kazançları kadar, yeni oyuncular ne kadar kazanıyor konusu da merak ediliyor. Yeni oyunculardan biri olan Melis Sezen ilk olarak Hayat Bazen Tatlıdır adlı dizide rol almıştı. Güzelliği ve sempatikliği ile izleyicinin gönlünü kazanan Sezen, sonrasında Sevgili Geçmiş, Leke dizilerinde rol almıştı. Şu sıralar Sadakatsiz dizisinin ‘’Derin’’ karakterini canlandıran Sezen, izleyiciyi zaman zaman kanser ediyor. Sempatik oyuncunun Sadakatsiz dizisinde bölüm başında 60-70 bin aldığı konuşuluyor. Sadakatsiz dizi oyuncuları kimlerdir, yazımızı okumak için tıklayınız. 

9- Sen Çal Kapımı Oyuncuları Ne Kadar Kazanıyor? Hande Erçel Bölüm Başına Ne Kadar Kazanıyor?

Sen çal kapımı oyuncuları ne kadar kazanıyor? En çok kazanan oyuncular listemizde 9. Sırada Hande Erçel yer almaktadır. Dizi sektöründe bir türlü aradığını bulamayan Erçel, Sen Çal Kapımı ile izleyicinin ön yargısını kırmayı başardı. Güneşin Kızları adlı dizide sevilen ünlü oyuncu sonrasında sırasıyla Aşk Laftan Anlamaz, Siyah İnci, Halka ve Azize dizilerinde başrol almıştı. Ancak bu diziler tutmayarak, belirli bir bölüm sonrasında final yapmıştı. Sen Çal Kapımı ile bu kötü şansı kıran oyuncu, yine bu diziyle kazancını bir hayli artırdı. Hande Erçel’in bölüm başına 60-70 bin TL aldığı ve en çok kazanan oyunlar arasında yer aldığı konuşuluyor.

10- Kerem Bursin Ne Kadar Kazanıyor?

Sen Çal kapımı dizisinde rol alan ve Erçel’in partneri olan Kerem Bursin, en çok kazanan oyuncular listemizde son sırada yer alıyor! Güneşi Beklerken adlı diziyle ünlenen Bursin Şeref Meselesi, Yaşayamayanlar, Muhteşem İkili, Limit, Hayaller ve Hayatlar dizileriyle kariyerindeki yükselişi sürdürmüştü. Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde ‘’Serkan Bolat’’ karakterini oynayan Bursin’in bu dizide bölüm başına 50-55 bin TL aralığıda kazanç elde ettiği konuşuluyor.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!