featured

En iyi Android Fotoğraf Uygulamaları| En İyi Android Fotoğraf Uygulaması Hangisi, En İyi Android Fotoğraf Çekme Uygulamaları Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi Android fotoğraf uygulamaları, özellikle kamera performansı güçlü olan cihazlarla kusursuz fotoğraflar oluşturulabilmesini sağlıyor. Bu uygulamalar özellikle fotoğraf ve video çekiminde harikalar yaratılabilmesi için tasarlanmıştır.

En İyi Android Fotoğraf Uygulamaları Listesi

Bir kamera ne kadar iyi olursa olsun, doğru uygulama, doğru ortam ve doğru ışık olmadığı takdirde başarılı fotoğraf çekimleri yapamayacaktır. En iyi Android fotoğraf uygulamaları fotoğrafın çekim sırası ve sonrasında renklendirme ya da benzeri efektler ile zenginleştirilmesini sağlayarak ortaya kusursuz anıların çıkmasını sağlayacaktır. Her kullanıcının fotoğraf uygulamalarından beklentisi farklı olacağı için, piyasada birbirinden farklı içeriklerin var olduğunu söyleyebilmek mümkündür. Yazımızda hangi uygulama, hangi özellikleri ile öne çıkıyor bundan bahsedeceğiz.

1-En İyi Android Fotoğraf Düzenleme Fotoğrafları Arasında Bulunan Eye Color Changer

Cep telefonu ile çekilen her fotoğrafın o şekilde kabul edilmesi gibi bir zorunluluğu

bulunmuyor. Kullanıcılar bazı programlar indirerek fotoğrafları istediği düzeyde düzenleme şansı bulabiliyor. Eye Color Chager’da en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları içerisinde gösterilebilmekte. Bu uygulama fotoğraflardaki göz rengini değiştirebilmek için tasarlanmıştır.

Üstelik uygulamada tek renk seçeneği de bulunmuyor. Kullanıcılar mavi, yeşil gibi renklerin açık ya da koyu tonları arasından seçim yapabilme şansı bulabiliyor. Sosyal medyada dikkat çekmek isteyen kişilerin tercih edebileceği bu pratik uygulama konforlu kullanımı sayesinde en iyi Android fotoğraf uygulamaları arasına girebilmeyi başarmış durumda.

2- En Çok Tercih Edilen En İyi Android Fotoğraf Uygulamaları: İnstagram

En çok tercih edilen fotoğraf uygulamaları arasında gösterilebilecek İnstagram’ı bugün bilmeyen kullanıcı neredeyse yoktur. On milyonlarca kullanıcısı olduğu bilinen bu uygulama aynı zamanda fotoğraf çekme ve fotoğraf düzenleme uygulaması olarak da kullanılabiliyor. Çekilen ya da seçilen bir fotoğraf hızlıca filtreler arasında düzenlenerek paylaşılabiliyor.

Paylaşılmak istenmezse bu durumda da galeriye otomatik olarak kaydedilebiliyor. İnstagramda etiket, çıkartma ve filtre seçeneği epey fazla olduğu için kullanıcılar diledikleri bir fotoğrafı, saniyeler içerisinde profesyonel bir fotoğrafa dönüştürebiliyor. İşte bu özelliği İnstagram’ın en iyi Android fotoğraf uygulamaları arasında gösterilmesini sağlıyor.

3- En İyi Android Fotoğraf Uygulaması Olabilecek iWatermark

En iyi Android fotoğraf uygulamaları listesinde yer verebileceğimiz iWatermark, yazılı imzanızı ekleyebilmenize imkan sağladığı için çok tercih ediliyor. Uygulama kullanıldığında fotoğrafı düzenlemek için saniyelerin bile yeterli olabileceği açıkça görülebiliyor. Uygulamada hangi fotoğrafı hangi efektle düzenleyeceğinizi direkt söyleyerek, düzenleme yapabiliyorsunuz. Ardından filigran eklenerek, fotoğrafta imza kullanılabiliyor. Böylece oluşturduğunuz fotoğrafı kopyala, yapıştır yöntemiyle kimse kullanamıyor. Bu anlamda diğer en iyi Android fotoğraf uygulaması olarak gösterilebilecektir.

4- En İyi Fotoğraf Uygulaması 2021 Listesinde Gösterilebilecek Magisto Video Düzenleyici

En iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları Android sürüm için kullanılabilecek Magisto, video klipler ve fotoğrafların otomatik olarak yalnızca birkaç dakikada düzenlemesini yapabiliyor. Müthiş grafikler ve efektler kullanılan fotoğraflar bu sebeple kullanıcıların beklentisini fazlasıyla karşılayabiliyor. 129 ülkenin tamamında öne çıkan bir uygulama konumunda olan Magisto, ücretsiz oluşu ile de ayrı bir avantaj sağlıyor.

Üstelik uygulamanın nasıl kullanılacağına dair hiçbir şey öğrenmenize de gerek yok. Uygulama ilk olarak çekilen fotoğrafı analiz ederek en iyi filtreleme ve düzenleme imkanı sunabiliyor. Bu uygulama yüklendiğinde akıllı bir video kamera olarak da kullanılabiliyor.

Kullanımından memnun olan kullanıcılar dilerse, uygulamayı Premium seviyesine de çıkarabiliyor. Üstelik düzenlenen fotoğraflar birçok sosyal medya uygulaması üzerinden de paylaşılabiliyor. Ve tüm bu özellikler onu en iyi Android fotoğraf uygulamaları listesine sokabiliyor.

5- Fenomenlerin Kullandığı Fotoğraf Uygulamaları PicPac- StopMotion-TimeLapse

Elinizde güçlü bir kamera sistemi bulunuyor ve küçük filmler oluşturmak istiyorsanız bu durumda PicPac sizin için ideal bir seçim olabilecektir. Çok pratik ve gelişmiş bir ülke olması sebebiyle fenomen kullandığı fotoğraf uygulamaları içerisinde bulunuyor. Özellikle animasyon filmleri için tercih edilebilecek bu uygulama, dilediğiniz şekilde filmler oluşturabilmenize imkan tanıyor.

Uygulama sayesinde oluşturulan videoların çözünürlük kalitesi ise 360 p olduğu biliniyor. En iyi fotoğraf düzenleme programı ücretsiz seçeneklerden biri olan PicPac ses kaydı özelliği de sunabildiği için oluşturulan videolara alt ses kaydı ekleyebilmekte mümkün olabiliyor!

6- En İyi Hareketli Fotoğraf Çekilebilmesini Sağlayan Uygulama AnMotion Detector Video Rec Pro

Elinizdeki cihazı hareketli ve sensörlü bir kameraya dönüştürmek isterseniz Motion Detector uygulaması tam size göre olacaktır. Kadrajda bir hareketlenme gördüğünde otomatik olarak kayda başlayan uygulama, hemen her yerde kullanılabilmesi sayesinde kullanıcılar için büyük bir konfor oluşturuyor. Full HD kalitesi sunan cihaz, SMS ve mail ile hareketli çekim yaptığının uyarısını da kullanıcılara atıyor. Ancak uygulama ile hareketli çekim yapılabilmesi için cihazın dikey formda sabitlenmiş olması gerekiyor. Sıra dışı bir uygulama olan Motion, Android için en iyi fotoğraf uygulamaları arasında bulunuyor.

7- Android İçin En İyi Fotoğraf Uygulamaları Listesinde Yer Alan Paper Camera

En iyi Android fotoğraf uygulaması olarak gösterilebilecek Paper Camera, son derece etkileyici oluşu ile dikkat çekiyor. Kamerayı kağıttan bir kameraya dönüştüren uygulama sayesinde fotoğrafı kusursuz bir görünüme taşıyabilmek mümkün olabiliyor. Bu uygulamayı kullanan kullanıcılar kalem, boya, fırça gibi çizim seçenekleri arasından seçim yapabilmekte ve ışık ayarları kullanabilmektedir.

8- Gelişmiş Özellikleri ve Yüksek Çözünürlüğü ile Camera ZOOM FX

En iyi Android fotoğraf çekme uygulamaları arasında gösterilebilecek Camera ZOOM FX, saniyede tam 20 farklı fotoğraf çekebilmesi ile ön plana çıkıyor. Çok gelişmiş kamerası ve yüksek çözünürlük özelliği bulunan uygulama, yakınlaştırma yapıldığında çözünürlükten bir şey kaybetmiyor. Telefon kamerası dışında ekstra bir kamera kullanmak isteyen tüm kullanıcıların mutlaka Camera ZOOM FX’e bir şans vermesi gerekiyor.

9- Gizlice Ses Kaydı Yapılabilmesini Sağlayan Secret Video Reconder Pro

En iyi fotoğraf uygulaması 2021 seçeneklerinden biri olan Secret video fotoğraf harici video ve ses kaydı yapılabilmesine de imkan sağlıyor. Hiçbir uyarı vermeden gizli ses kaydı yapabilme özelliği bulunan uygulama, tek dokunuşla kaydı durdurabiliyor.

Ancak uygulamayı HD olarak kullanabilmek için öncelikle cihazınızda yeterli depolama alanının bulunması gerekiyor. Uygulamanın ekranında yer alan logosunda ise değişiklikler yapılabiliyor. En iyi Android fotoğraf uygulamaları içerisinde gösterebileceğimiz uygulamanın simgesi değiştirildiğinde diğer kullanıcıların kameranın kullanıldığını anlaması mümkün olmuyor.

10-Kusursuz Fotoğraf Oluşturma Editörü Picsart

En iyi Android fotoğraf uygulamaları arasında göstereceğimiz son uygulama ise Picsart. Fotoğraf düzenleyici, kolaj yapıcı, çizim aracı, resim sanat ağı olarak gösterebileceğimiz bu uygulama hepsi arada bir ağ olarak tanımlanıyor. Piyasadaki en güçlü fotoğraf ızgarası bulunduğu söylenen Picsart, serbest biçimli kolaj araçlarından biri oluşu ile ön plana çıkmaktadır.

En iyi Android fotoğraf uygulamaları arasında yer alan Picsart kolaj, çerçeve, sınırlandırma, etiketleme, kırpma, efekt, renk ve ışık ayarı, resim grafikleri ve çok daha fazlası yapılabilecektir. Sanatsal birçok fotoğraf efekti bulunduğu için birçok sektörle yakından ilgilenen kullanıcılar uygulama üzerinde tüm beklentilerini karşılayabileceklerdir. Sanatçı ve grafikerler sektörel ihtiyaçlarını program üzerinden giderirken, diğer kullanıcılar yalnızca eğlence amacıyla da bu uygulamayı kullanabileceklerdir.

 

YouTube video

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!