İdeal Penis Boyu Kaç Cm'dir?
İdeal Penis Boyu Kaç Cm'dir?

Eski Kıyafetleri Pratik Bir Şekilde Değerlendirme

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski ve artık kullanılmayan kıyafetler çöpe atılmak yerine tekrardan çok kolay bir şekilde değerlendirilebilmektedir. Bu sayede farklı tarzlar oluşturabilmenin yanında ev dekorasyonları da yapılabilmektedir. Kullanılmayan kıyafetler evlerde artık pratik bir şekilde değerlendirilebilmektedir.

Eski Tişörtler ile Yeni Tarzlar

Eski, yırtılan veya çamaşır suyu değen tişörtler çok pratik bir şekilde değerlendirilebilmektedir. Çamaşır suyu değen tişörtler ile oldukça farklı bir tarz oluşturulabilmektedir. Çamaşır suyu değen kısma tekrardan çamaşır suyu püskürtülerek, yepyeni desenler verilebilmektedir. Ayrıca kağıdın üzerine resim çizilerek, ve üzerinde de çamaşır suyu püskürtülerek yepyeni tasarımlar oluşturulabilmektedir.

Yırtılan Jean Pantolon ile Çanta Yapma

Yırtılan jean pantolonlar oldukça kolay bir şekilde değerlendirilebilmektedir. Yırtılan ve artık kullanılamayan jean pantolonlar ile çanta yapılabilmektedir. Öncelikli olarak pantolonun paçaları boydan kesilmelidir. Daha sonrasında ise kalan cepli parça aşağıdan dikilmelidir. Pantolonun bacak kısımları ile askı yapılmalıdır. Dikim işlemi tamamlandıktan sonra da renkli düğmeler ile süslenmelidir.

Eskiyen Pantolonlar ile Mini Şortlar

Eski pantolonlar hiçbir şekilde atılmamalıdır. Çok kolay bir dikim işlemi sonucunda kapri veya mini şort yapılabilmektedir. Jean veya keten… Bütün pantolonlar kısaltılarak şortlar yapılabilmektedir. Mini jean şort kombin önerileri sayesinde isteyen herkes eski kıyafetler ile şık olabilmektedir. Öncelikli olarak jean şortun rengi ile uyumlu, dökümlü bir tişört giyilmelidir. Daha sonrasında ise uzun kolyeler takılmalıdır. Kolye takmayı sevmeyenler ise rengarenk fularları tercih edebilmektedirler. Çok kolay bir kombin ile şıklığı yakalamak mümkün olmaktadır.

Elbise ile Etek Yapmak

Kullanılmayan elbise, etek yapılarak kullanılabilmektedir. Zevke göre mini veya pileli etek yaparak kombin oluşturulmaktadır.

Elbiselerin Üst Kısımları ile Şık Bluzlar Oluşturma

Kullanılmayan elbiselerin üst kısımları kesilerek, farklı tarzlarda şık bluzlar oluşturulabilmektedir. Dantelli elbiselerin üst kısımlarından ise oldukça şık bluzlar yapılabilmektedir.

Eski Gömlek ile Bluz Yapımı

Eskiyen veya artık kullanılmayan gömlekler ile farklı tarzlar yaratmak mümkün olmaktadır. Öncelikli olarak gömlek kol altından kesilmelidir. Oluşan dikdörtgen parçanın üst kısmına lastik dikilmelidir. Kol kısımları ise omuzdan askı oluşturacak şekilde biraz daha kalın kesilmelidir. Daha sonrasında ise yine lastik eklenmelidir. Kollar ve gömleğin alt kısmı ise birleştirilmelidir. Bu sayede yaz aylarına uygun kıyafet çok kolay bir şekilde oluşturulabilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!