featured

Dünyadaki En Güzel Kadın Oyuncular Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güzellikleri ile mest eden dünyadaki en güzel kadın listesinde ilk 10 kadını listeledik. Güzellikleri ve cazibeleri ile oynadıkları filmlerde dikkatleri iki kat çekmiştir. İşte güzellikleri dillere destan dünyanın en güzel 10 kadın oyuncusu!

Güzellik göreceli bir kavram olsa da tescillenmiş dünyadaki en güzel kadın listelerinde birbirinden güzel sanatçılar, oyuncular yer alır. Güzellikleri ile hayran bırakan bu güzellerin birbirinden farklı çekicilikleri vardır. Güzellik bütünü ile ele alınır. Güzel bir kadında yalnızca yüz güzelliği olması yeterli değildir. Fiziksel özellikleri ile de güzelliğini desteklemesi beklenir.

Yer aldıkları filmlerde ki başarılarını güzellikleri ile destekleyen çok sayıda dünya güzeli bulunur. Çekici bakışları ve güzel fizikleri ile mest eden oyuncuların kariyerlerinde ki başarılarına güzelliklerinin de katkısı olduğu bilinir.

2/11

1. Angelina Jolie

1. Angelina Jolie

Dünya güzelleri arasındaki yerini kimseye kaptırmayan Angelina Jolie, güzelliği ile birlikte başarılı bir oyuncu olmayı başarmıştır. Kaliforniya doğumlu ünlü aktör mesleğindeki başarısı ile çok kez ödüle layık görülmüştür.

Pek çok filmde başrol oyunculuğunu başarı ile gerçekleştirmiştir. Hollywood

dünyadaki en güzel kadın listesinde yaşayan en seksi kadın unvanına sahip olmuştur.

3/11

2. Charlize Theron

2. Charlize Theron

Sinema oyuncusu olan Charlize Theron beyaz perdede ki başarısının yanında güzelliği ile dünyadaki en güzel kadın oyuncular arasındadır. Çok fazla filmde yer almıştır. Filmlerdeki başarılı oyunculuğu ile en iyi kadın oyuncu ödülü ve altın küre ödülü sahibi olmuştur.

Hayatında travmatik bir olay yaşayan ünlü güzelin bir tartışma sonrasında annesi tarafından babası öldürülmüştür. Hayatının zor dönemlerinde bankada şuan ki menajeri tarafından keşfedilmiştir. Duru güzelliği ile sinema dünyasında yükselmesi zor olmamıştır.

4/11

3. Christina Hendricks

3. Christina Hendricks

Amerikalı sinema oyuncusu beyaz teni ve kızıl saçları ile dünyadaki en güzel kadın ünvanı ile anılmaktadır. Güzelliği görecelikten çıkarak 2010 yılında dünyanın en seksi kadını seçilmiştir. Madmen filminde ki başarısı ile ses getirerek sinema dünyasında hayatımıza girmiştir.

Pek çok film ve dizide yer alan başarılı oyunculuğu ile güzelliğini desteklemiştir.

5/11

4. Eva Mendes

4. Eva Mendes

Daha hızlı daha öfkeli filminde ki oyunculuğu ile ses getiren esmer güzel dünyadaki en güzel kadın olarak nitelendirilenler arasında yer alır.

Güzelliği ile takdir görse de yaşadığı ilişkiler ile gündemde yer almıştır. Özel hayatı ile ilgili verdiği röportajlar sonrası halk tarafından tepki almıştır.

6/11

5. Gisele Bundchen

5. Gisele Bundchen

Dergi kapaklarında güzelliğine sıkça rastlanan güzel oyuncu, moda sayfalarında sıkça rastlanan isimler arasındadır. Çekici bakışları ve güzelliği ile bilinen oyuncunun Guinness Rekorlar Kitabına göre en zengin süper model olduğu belirtilmiştir.

Servetinin yaklaşık 200 milyon dolar olduğu söyleniyor. Dergi kapaklarında ve reklam afişlerinde yer alan Gisele Bundchen kariyerinde ki başarıyı şüphesiz güzelliğine borçludur.

7/11

6. Jennifer Aniston

6. Jennifer Aniston

En çok izlenen Amerikan dizisi Friends’in başrol oyuncusu olan Jennifer Aniston dünyadaki en güzel kadın isimlerinin arasındadır. Başarılı bir oyuncu olması ile Altın Küre ve Emmy ödüllerini almaya hak kazandı.

Dünyanın en zengin ünlüleri arasında yer alan güzel oyuncu oldukça hayırsever. Kimsesiz insanlara yardımları ile anılan Jennifer tescilli olan güzelliğine birde iyi kalbini eklemiştir.

8/11

7. Jennifer Lopez

7. Jennifer Lopez

Dünyaca ünlü bir sanatçı olmayı başarmıştır. Hem kariyerinde ki başarısı hem de güzelliği ile dillerde yer alan Jennifer Lopez çok sayıda başarıya imza atmıştır.

Güzelliği ile her zaman dikkatleri üzerine çeken ünlü sanatçının Emme ve Maximilian isimlerinde ikiz çocuğu vardır.

9/11

8. Kate Moss

8. Kate Moss

14 yaşında beklenmedik bir anda keşfedilerek ünlü olan Kate Moss dünyadaki en güzel kadın isimlerinden doğallığı ile ayrılmıştır.

Ayrık ön dişleri, minyon fiziği ve aşırı zayıflığı ile kusursuz olmadan güzel olmanın kanıtıdır. Manken fiziğine sahip olmadan mankenlik yapan nadir modeller arasında yer alır.

10/11

9. Megan Fox

9. Megan Fox

Kariyerinde ki başarılarda güzelliğinin payı olduğu ünlü oyuncular arasında yer alır. Rol aldığı sinema filmlerinde yardımcı rollerde olsa dahi çekiciliği ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Transformers filmin de ki başarısı ile oyunculuğunu duyurmuş olan Megan Fox’a dergi kapaklarında ve reklam afişlerinde rastlamak mümkün. Güzelliğinin karşı koyulmaz olduğu açıkça ortada.

11/11

10. Scarlett Johansson

10. Scarlett Johansson

Dünyadaki en güzel kadın olarak adını duyuran ünlü oyuncu Hollywood dünyasının en güzel kadınları arasında yer alır. Atlara fısıldayan adam filminde ki başarılı başrol oyunculuğu ile sinema dünyasında adından çok kez bahsettirdi.

Ünlü oyuncu başarılı kariyeri ile anılsa da güzelliğinden bahsetmemek elde değil.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
4
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!