bonitam-kadin-sitesi-2-kadınların-en-buguk-sorunu

Günümüzde Kadınların En Büyük Sorunu Ne?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde bir çok kadın kendi kararlarını kendi kendine uygulayamadığı için ne yazık ki sürekli olarak birileri tarafından yönetilmek zorunda kalıyor. Bu da kadının zamanla kendine olan öz saygısını ve öz güvenini yitirmesine neden oluyor. Böyle bir psikoloji ile hayatını devam ettirmek zorunda kalan kadınlar ise depresyona daha meyilli oluyor.

Tartışılır konular arasında yer alan kadınlar ne ister? Sorusu bir çok konu ile bütünleştirilebilir. Ancak bunların başında ise şiddet görmemek, saygı ve sevgi yer almaktadır. Sürekli eleştirilen, yönetilmeye çalışılan bir kadından elbette ki sağlıklı bir bakış açısı beklenilemez. Fakat ne yazık ki uygulanan bu sözlü şiddetler dahilinde oluşan psikolojik sorunlar daha büyük sorunları beraberinde getirerek hem kadının hem de erkeğin mutsuz bir birliktelik yaşamasına neden olabilmektedir.

bonitam-kadin-sitesi-2-kadınların-en-buguk-sorunu

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Alınabilecek Önlemler Nelerdir?

Bugün de sokaklarda yine “Kadına şiddete hayır! “ sloganları yankılanıyorsa elbette ki bunun tek suçlusu kadına şiddet uygulayan kişi değildir. Bunun suçlusu bu toplumda yaşayan fakat kadına şiddete yönelik hiç bir tepkide bulunmayanlardır. Evet onlarda en az kadına şiddet uygulayan kişi kadar suçludurlar. Çünkü kadına yönelik şiddete karşı alınabilecek önlemler birlik ve beraberlik içerisinde alınan önlemler sayesince ancak bir neticeye varabilmektedir.

bonitam-kadin-sitesi

Bonitam Kadın Sitesi

Kadın sitesi denilince bir çoğumuzun aklına klasik bilgiler gelse de aslında kaliteli  bir kadın sitesi  sizi daha görkemli ve çekici bir hale getirebilir. Çünkü kadın siteleri genellikle güzellik, moda, dekorasyon, yararlı bilgiler gibi bir çok alanda bilgi sunmaktadırlar. Size hitap edebilecek bir kadın sitesi ile siz de hayatınızı büyük oranda kolaylaştırabilirsiniz.

Bonitam, kadınların ihtiyaç duyduğu her konuyu en özel ve açıklayıcı bir şekilde makaleye dökerek, aslında kadınlara büyük bir fırsat sunuyor. Bu sayede de Bonitam’ı takip eden bir çok kadın da muhteşem bilgileri uygulayarak, çok daha kaliteli bir hayat sürmenin tadını çıkarıyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!