featured

Dünyanın İlk Kavisli 240 Hz Oyun Monitörü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CRG5 4ms Curved Gaming Monitör, dünyanın ilk 240 Hz kavisli oyuncu monitörü olarak piyasa çıktı. Bu monitör ile oyun keyfi deneyimi en üst noktaya taşınıyor. Monitörün özellikleri sayesinde amatör oyuncular dahi profesyonel oyuncu koşulları içerisinde evlerinde oyun deneyimi yaşayabilirler.

https://www.youtube.com/watch?v=V5lMdlx06Lo

Samsung CRG5 Kavisli 240 Hz Oyun Monitörü Özellikleri Monitörün özellikleri sayesinde, bilgisayar oyunu oynanırken rakiplere karşı bir adım önde olmak mümkün hale getirilir.

CRG5 4ms Curved Gaming Monitör Özellikleri Nelerdir?

Samsung CRG5 Kavisli 240 Hz Oyun Monitörü[/caption] Dünya’nın ilk 240 Hz kavisli oyun monitörü Samsung CRG5’in özellikleri şu şekilde sıralanır:

Ekran boyutu, 68.6 cm olarak tasarlanmıştır.Monitör, 27 inç ekrana sahiptir.1500R ekran eğimi kullanılarak tasarlanmıştır. VA panel tipine sahip olup, 240 Hz yenileme hızı özelliği sunmaktadır.1920×1080 oranında çözünürlüğe sahiptir.16.7 M renk desteği sunan ekran, 300cd/m2 parlaklık özelliğine sahiptir.Samsung CRG5 Kavisli 240 Hz Oyun Monitörü Kullanımı Monitörün kullanım özellikleri sayesinde oyun sırasında çok yönlü monitör fonksiyonları kullanılarak, avantajlı oyun koşulları sağlanır.

Samsung CRG5 Kavisli 240 Hz Oyun Monitörü Kullanım Özellikleri Nelerdir?

Samsung CRG5 Kavisli 240 Hz oyun monitörü kullanım özellikleri şu şekilde sıralanır:

Ekran, göz koruyucu modu ile kullanılır.Titreşimsiz moda alınarak kullanılır.Kolay ayar kutusuna sahiptir.Ekran boyutunu optimize ediciye ve siyah dengeleyici moda sahiptir.Yüksek çalışma performansı düşük ısınma ile çalışır.

Samsung CRG5 Kavisli 240 Hz Oyun Monitörü’nün Avantajları

İlk 240 Hz kavisli oyun monitörünün avantajları ile kişi rakiplerinin önünde yer alır. Bu monitör ile oyun deneyimi yaşamanın avantajları şu şekilde sıralanır:

240 Hz yenileme gücü ile oyun keyfi kesintisiz ve teknolojik olarak en hızlı oyun oynama seviyesinde yaşanır.Ekranın kavisli yapısı ile gerçeğe yakın ve derinlikli ekran görüntüsü deneyimi ile oyun oynanır.Çerçevesiz tasarımı sayesinde, oyunda yer alan sahneler en ayrıntılı şekilde görüntülenir.Monitör, oyun görüntülerinin takılmasını ve sahnelerin gecikmesini tam anlamı ile ortadan kaldıran yapı ile tasarlanmıştır.Oyun içi rakip hareketlerinin gerçek zamanlı olarak anlaşılabilmesini sağlar.Ekran çözünürlüğü ve siyah dengeleyici modu ile oyun içerisinde saklanan rakipleri, çalı gibi alanların içerisinde olsalar dahi fark edebilmeyi sağlar.Cihazın diğer dikkat çekici ayrıntısı ise oyun severlere tarzlarını yansıtabilecek temalar sunmasıdır. Oyun monitörü ‘’Y’’ şeklinde tasarlanmış ara yüz ile oyuncunun kendi tarzına ait bir masa üstü teması oluşturabilmesini sağlar. Monitörün fare hareketlerini algılamada sahip olduğu hassas ve hızlı yapı ile oyun içi gerçek zamanlı tepki koşulları saplanır. Bu avantaj ile rakiplerden daha hızlı olunarak, en erken hamle yapan kişi olunur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!