featured

Fırında Baharatlı Patates Nasıl Tarifi İle Sofranıza Renk Katın!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her öğün iştahla yiyebileceğiniz standart patatesin çok dışında bir tarif ile tanışmak ister misiniz? O zaman karşınızda, baharatın damakta bıraktığı eşsiz tadı ve çıtır çıtır halleriyle fırında baharatlı patates tarifi!

Fırında Baharatlı Patates Tarifi

Patatesi sevmeyen olur mu hiç? Küçükten büyüğe herkesin sevdiği patates, bu sefer bambaşka bir formla karşınızda. Üstelik bu haliyle de oldukça sağlıklı. Buyurun fırında baharatlı patates yapmak için gerekli malzeme listesine.

Malzemeler

kızartması bir porsiyonda (orta boy tabak) 275 kalori iken, patates kızartmasının bir küçük tabağı yani 100 gramı 311,9 kaloriye denk gelmektedir. Bu da kızartmanın daha fazla kilo yaptığını doğrular niteliktedir.

Fırında patates nasıl yapılır, sizler için anlattık. Dilerseniz bu tarifi tatlı patates ile de yapabilirsiniz. Fırında yapılacak olan bu lezzetli yemeğin yanına salata da oldukça yakışır. dilerseniz tepsinize yağlı kağıt sererek, yemek yapma sonrası temizlik işini kolaylaştırabilirsiniz.

FIRINDA BAHARATLI patates arda araması yaparak bu tarifi izlemeniz de mümkündür. Fırında Patates – Nefis Yemek Tarifleri ile de oldukça leziz bir fırında patates yapabilirsiniz. Fırında Patates – Salçalı da olur. Ancak o zaman kalorisi biraz daha yükselir ve yemek formuna döner. FIRINDA Kabuklu Patates yapmak isterseniz verdiğimiz tarifi aynen uygulayabilirsiniz sadece patatesin kabuklarını soymamalısınız. Fırında patates Yemeği oldukça sevilen yemekler arasındadır. Fırında Patates KIZARTMA ile davet sofralarınız da şenlenecek. FIRINDA BAHARATLI Patates kızartması görsellik açısında da oldukça hoş bir yemek türü. Fırında Dilimli patates yapmak için daha fazla beklemeyin, tarifimizi hemen deneyin!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!