featured

Call of Duty Warzone Oyun Rehberi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Call of Duty Warzone oyununda doğru silah, yetenek ve ekipman, en önemli detaylardan birisidir. Warzone’da en ideal silah seçeneği, karakter özellikleri ve güçlendirmeler hakkında öğrenecekleriniz, oyun stilinizi olumlu yönde değiştirebilir.

Warzone’da üç farklı detay vardır. Silahlarınız, silah eklentileriniz ve güçlendirmeleriniz. Bu üç detay oyun içerisinde sizi ön plana çıkaracak önemli özelliklerdir.

Call of Duty Warzone Supply Drop Nasıl Alınır?

Bir Warzone maçında, önceden ayarlanmış silah tercihlerinizi maç içerisinde elde etmek aslında çok kolaydır. Tek yapmanız gereken bir Supply Drop bulmaktır. Bazen Supply Drop’lar oyun içerisinde size yakın bir yere iniş yapar ve ekranda bilgilendirilirsiniz.

Haritada yerleştirilmiş birtakım Warzone satın alma istasyonları vardır. Burada $8.500 karşılığında satın alabilirsiniz. $8.500’a sahip olmak hiç de zor değil. Yani bir maç içerisinde birden fazla Supply Drop satın alabilirsiniz. Böylece overkill güçlendirmesine ihtiyacınız olmadan en üst seviye birincil silahlarınıza sahip olabilirsiniz.

Call of Duty Warzone İdeal Silah Seçimleri

Oyun içerisinde birbirinden farklı ve özellikte silah bulunmaktadır. Bu silahlar içinden kendinize uygun olanı seçmeniz, oyuna hakimiyetinizi güçlendirecektir. Aynı silah ile çalışma yaparak gelişiminizi hızlandırabilirsiniz. Bu sayede oyun içerisindeki başarı yüzdeniz de artacaktır.

YouTube video

1. AX-50 & AUG

İşte sizi bir Call of Duty Warzone maçının yıldızı yapabilecek çok yönlü silah ve eklenti tercihlerinden birisi olan AX-50 eklentisi. AX-50 tarafında uzun mesafelerde problem yaşanılabilir, ancak hızlı ve iyi bir kesin nişancıysanız rakipleriniz sizden kaçamaz.

AUG silahında ise 5.56 mermisiyle birlikte, oyundaki herhangi bir otomatik silahta olduğu gibi en düşük öldürme süresini size sunuyor. Hafif, hızlı, orta menzilli ve yakın mesafeli çatışmalarda, özellikle de en uzun namlu takılıyken silahın kullanımı çok kolay.

2. HDR & Grau 5.56

Bu silah seçimlerinin işlevleri oldukça fazladır. Warzone maçlarında görebileceğiniz aşırı güçlü, çatıda pusu kurup rakibi alt etme konusunda etkili, önemli bir silahtır. HDR, eklentileri doğru takıldığında uzun menziller için Warzone’daki çok iyi keskin nişancı tüfeği konumuna geliyor.

Grau 5.56 ise bize yakın mesafelerde son derece iyi performans gösterebilen otomatik silah yapısını bizlere sunuyor. Grau’yu henüz kullanmadıysanız denemenizi tavsiye ederiz. Grau’nun geri tepmesi oldukça düşük olduğundan kullanımı kolaydır. Bu özelliği çatışmalarda büyük bir avantaj sağlamaktadır.

3. Oden & Origin 12 Shotgun

Call of Duty Warzone oyununda genelde oyuncular R9-0 silahını kullanıyor. Fakat Origin 12 silahı, kullanılan doğru eklentilerle yakın mesafeli karşılaşmalarda diğer muadillerini geride bırakıyor. Oden silahı ise Origin 12’nin yanında mükemmel bir arkadaş oluyor.

Normalde uzun menzilli DMR veya keskin nişancı tüfeği Origin ile beraber kullanılır. Ancak silah tercihlerinde en azından bir tane otomatik silah olması işinizi kolaylaştıracaktır. Kendinizi hem güvende hisstemenizi hem de yakın mesafe çatışmasında avantajlı olmanızı sağlayacaktır.

4. HDR & PKM

Bir elimizde yer alan HDR, uzun menzilde kendini kanıtlamış bir silah olduğu için yine yerinde bir seçenek olacaktır. Keskin nişancı özellğinize güveniyorsanız, uzun menzillerde hatasız atış yapmak için son derece uygun bir tercih olacaktır.

Bunun yanına ise kısa-orta menzilli seçeneğimiz olan PKM olacaktır. Bu ikilinin kombinasyonu oyun içerisinde oldukça avantaj sağlıyor. PKM ile yakın mesafede büyük başarılar elde edebilirsiz. Tek başına HDR size oyun içerisinde pek bir avantaj ortamı oluşturamamaktadır. Yakın mesafe silahı olan kişiler her zaman yakın çatışmada size karşı avantajlıdır. Bu nedenle uzun menzil silahının yanında bir yakın menzil silahı olacaksa bu PKM olmalıdır.

5. SA87 & MP7

Şaşırtıcı derecede etkili olan bu silah ikilisinin amacı, tüm menzillerdeki güçten ödün vermeden çevik ve duyarlı olmanızı sağlamaktır.Bunu SA87 silahını uzun menzilli silah seçeneğimiz olarak, ayarlayarak yapıyoruz.

Yakın mesafedeki aksiyonlar içerisinde ise şaşırtıcı derecede hızlı olan MP7’yi seçiyoruz. Bu silahın eklentilerini etkili şekilde kullanırsanız, uzun ve kısa mesafede güçten ödün vermeden çatışmalara girebilirsiniz.

Call of Duty Warzone oyununda ideal silah tercihleri genel olarak bu şekildedir. Fakat oyuncuların, oyun zevki ve görüşü farklı olduğundan siah tercihleri farklılık gösterebilir. Kendi silah tercihlerinizi oyunda vakit geçirdikçe belirleyebilirsiniz. Ancak yeni başlayan birisi oyunun yapısını anlamak istiyorsa öenrilen tercihleri yaparak kısa sürede gelişebilir.

YouTube video

Call of duty oyunu diğer oyun serileri ile de dünya üzerinde beğeni ile oynanan bir oyun olmayı başarmıştır. Black ops ve modern warfare video oyunu daha çok bilinen ve oynan oyun serisidir. Dünya savaşı temalı bu oyunlar Türkiye oyuncuları tarafından da büyük bir tutku ile oynanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!