featured

En Beğenilen Cem Yılmaz Filmleri (IMBD Puanlı Tam Liste)

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Komedi dünyasının başta gelen isimlerinden olan Cem Yılmaz filmleri ile sevenlerini güldürmeye devam ediyor. Son filmi olan Karakomik Filmler ile sinemalarda izlediğimiz ünlü komedyen yepyeni projelerle izleyicileri komedisiz bırakmıyor. Yılmaz, sadece filmleri ile değil ara ara magazin gündemine aşk hayatı, polemikleri ile de düşüyor. En son aşk yaşadığı Serenay Sarıkaya ile evleniyor haberleri ile gündeme gelmişti. Gündeme oturan haberin ardından ünlü oyuncu twitter hesabından bu iddiaları yalanlamıştı.

Usta oyuncunun her filmi izleyiciyi güldürürken aynı zamanda mesajları ile de düşündürüyor. Bir zaman sonra sadece sesiyle bile izleyenleri güldüren Cem Yılmaz’ın enlerini sizin için derledik. En beğenilen Cem Yılmaz filmleri IMDb puanı sıralı şekliyle listemizde bulabilir, tekrardan izleyerek neşelenebilirsiniz.

Her Şey Güzel Olacak filmi ile sinema dünyasına atılan başarı oyuncunun tüm filmleri ayrıntılarıyla beraber sizlerle!

En Beğenilen Cem Yılmaz Filmleri

1- CM101MMXI Fundamentals IMDb Puanı 9.2

YouTube video

2013 yılında tek kişilik gösteri olarak sinema dünyasına giren CM101MMXI Fundamentals stand up gösterisinin sinemaya aktarılmış şeklidir. Başarılı komedyen günlük hayatta insanların yaşadıkları olayları mizahi ve ince mesajlı bir şekilde ele alarak izleyicileri kahkahalara boğmuştu. Kapalı gişe oynayan film ilk 4 günde 600 bin üzeri izleyici ile buluşmuştur. Büyük hasılat getiren film Cem Yılmaz’ın unutulmazları arasına girmiştir.

2- C.M.Y.L.M.Z IMDb Puanı 9.2

YouTube video

Soru cevap şeklinde derlenen programlardan oluşan C.M.Y.L.M.Z DVD birçok üniversitede gerçekleştirdiği söyleşilerden oluşmaktadır. 2010 yılında gösterime giren filmde Cem Yılmaz’ın renkli söyleşilerinden kareler bulabilirsiniz.

Kadınlarla ve erkeklerle alakalı tespitleri ile herkesi çok güldüren Yılmaz, nokta atışlar yaparak işte bu dedirtiyor.

3- Her Şey Çok Güzel Olacak IMDb Puanı 8.1

YouTube video

Cem Yılmaz filmleri arasından sinema sektörüne atıldığı ilk film olan Her Şey Güzel Olacak ile oyuncu büyük ilgi toplamıştı. Mazhar Alanson ile rol aldığı filmin aynı zamanda senaristliğini de kendisi yapmıştı.

Altan rolü ile izlediğimiz ünlü komedyen filmde aniden bir kavgaya karışıyor ve 3 senedir görmediği kardeşi Nuri ile karşılaşıyor. Birbiri ile zıt karakterler olan kardeşlerin yaşadığı maceralar izleyenleri çok güldürmüştü.

4- G.O.R.A IMDb Puanı 8.0

YouTube video

Senaristliğini Cem Yılmaz’ın yaptığı büyük yapım Gora izleyiciler tarafından oldukça sevilmişti. Bilim kurgu, komedi karması olan filmin replikleri hala gençler arasında espri konusu oluyor.

Film Anadolu’da esnaflık yapan Arif’in uzaylılar tarafından kaçırılmasını komik bir şekilde işleyerek komedinin hakkını veriyor. Komutan Logar ve Arif’in mükemmel atışmasını tekrar tekrar izlemek de doymaya yetmiyor.

5- Vizontele IMDb Puanı 8.0

YouTube video

Cem Yılmaz’ın Demet Akbağ ile başrolde oynadığı muhteşem bir Yılmaz Erdoğan filmi Vizontele yayınlandığı dönemde büyük ses getirmişti.

Kasabanın deli çocuğu olan Emin’in Anadolu’da henüz bilinmeyen bir icadı köy halkı ile paylaşmasını konu alan film çok renkli sahnelerle izleyicileri etkilemeyi başarmıştı. Emin’in televizyon icadı herkesi kendine hayran bırakacak türden.

6- Pek Yakında IMDb Puanı 7.5

YouTube video

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği Pek Yakında filmi Türk sinemalarında gişe rekoru kırmıştı. Yayınlandığı günden kısa süre içinde 2 milyonun üzerinde insan tarafından izlenmişti. Büyük ses getiren filmin aile temalı olması da herkesi çok etkilemişti.

Korsan DVD işleri ile ilgilenen Zafer’in ailesi ile sıkıntılarının bitmesi için eski mesleği figüranlığa dönmesi ile macera başlıyor. Eski arkadaşlarıyla türlü türlü maceralara atılan Zafer izleyicileri çok güldürüyor.

7- Organize İşler IMDb Puanı 7.4

YouTube video

Müziği, senaryosu, oyuncuları ile döneme damgasını vuran Cem Yılmaz filmleri içinden biri de Organize İşler olmuştur.

Yılmaz Erdoğan’ın yönetmenlik ve başrolünü üstlendiği filmde büyük bir dolandırıcılık hikayesi işlenmiştir. Cem Yılmaz, Demet Akbağ, Ezgi Mola, Tolga Çevik gibi isimlerin yer aldığı film yine çok izlenenler arasına girmiştir.

8- Av Mevsimi IMDb Puanı 7.4

YouTube video

Hayde Gidelum şarkısının geçtiği sahne ile dönemin en çok konuşulan filmlerinden biri de Av Mevsimi oldu. Polis teşkilatı hikayesini anlatan filmde ünlü komedyen İdris karakteri ile karşımıza çıkmıştı. Bakışlarından dolayı Deli lakabı ile anılan Yılmaz, cinayet masasındaki görevi ile çeşitli maceralara karışıyor.

Polis teşkilatının başında olan Ferman (Şener Şen) başarılı rolü ile izleyenlerin beğenisini kazanmıştır.

9- Hokkabaz IMDb Puanı 7.4

YouTube video

Ünlü komedyenin rolü ile bütünleştiği bir film de Hokkabaz oldu. Hokkabaz filmi ile neşeli bir hokkabazı canlandıran Yılmaz, izleyicilere büyük enerji yollamıştı.

İzleyicilerin kahkahalara boğulduğu filmde, sihirbazlık yapan İskender ve yardımcısının turneler sırasında başlarına gelen maceralar anlatılmaktadır. Sevilen film 2006 yılında ekranlarla buluşmuştu.

10- İftarlık Gazoz IMDb Puanı 7.4

YouTube video

Bir Ege kasabasında geçen İftarlık Gazoz, Cem Yılmaz’ın sevilen filmlerinden biridir. Filmde Gazozcu Cibar Kemal usta rolüyle yanına aldığı küçük çırağın hikayesi anlatılmaktadır. 2016 yılında vizyona giren film yine büyük hasılat yapan filmler arasına girmiştir. 70li yılların masumiyeti dram, komedi karışık izleyiciler tarafından çok beğenilmişti.

11- Yahsi Batı IMDb Puanı 7.4

YouTube video

Cem Yılmaz’ın senaristliğini yaptığı Yahşi Batı, 2010 tarihinde çıkış yaparak en çok izlenenler arasına girmiştir. Cem Yılmaz bu filmde Aziz Vefa rolü ile izleyenleri güldürüyor.

Filmde özel bir görev için Aziz Vefa ve Lemi Galip Amerika’ya gönderiliyor. Teslim etmeleri gereken elmasın başına gelenlerle maceraların ardı arkası kesilmiyor.

12- A.R.O.G IMDb Puanı 7.3

YouTube video

AROG bilim kurgu ve fantastik komedi tadında Cem Yılmaz filmleri arasında yerini almıştır. Gora filminin devam olarak geldiği bilinen ama farklı bir konuyu izleyen filmde yine Arif’in başından geçen maceralar anlatılmaktadır.

Halı satıcısı Arif’in Komutan Logar ile yaşadığı macera sonucunda 1 milyon geriye taş devrine gitmesiyle yaşanan olaylar izleyiciyi oldukça eğlendirmişti. Film 2008 yılında izleyicilerle buluşmuştu.

13- Arif V 216 IMDb Puanı 7.2

YouTube video

Arif’in hikayesini çok beğenenlere bir film de Arif V 216 ile geldi. Komedi türünün en başarılı filmlerinden biri olan filmde başrollerde Seda Bakan, Ozan Güven, Özkan Uğur gibi isimler de yer almıştır.

Uzaydan dünyaya gelen robot 216’nın insan olma hayallerini konu alan filmde âşık olması ile başlayan maceralar izleyicileri güldürdü. Arif ve yakın dostu 216’nın hikayesini seyirci çok beğendi.

14- Son Umut IMDb Puanı 7.0

YouTube video

Özgün adıyla The Water Diviner filmi yabancı senarist ve yönetmenlerin Türklerle iş birlikçi çalışmasıdır. Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan’ın da başrollerde bulunduğu Son Umut filmi Çanakkale Savaşı sırasında kaybolan çocuğunu aramaya Türkiye’ye gelenler kişilerin hikayelerini anlatmaktadır.

Film iyi bir hasılat yapsa da eleştirmenler tarafından orta yorumlar aldı. Avustralyalı babanın çocuklarını arayış hikayesi izleyenleri hüzünlendirdi.

Sizler için derlediğimiz Cem Yılmaz filmleri arasından sizin en çok güldüğünüz ve beğendiğiniz film hangisi?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!