featured

Fall Guys Sistem Gereksinimleri Nelerdir? Fall Guys Nasıl Oynanır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fall guys sistem gereksinimleri oyunun popüler oluşu ile birlikte en çok merak edilen ve araştırılan konuların başında yer aldı. Oyunun çıkışı çok yeni olsa da birçok kullanıcı tarafından sevilen oyun hızlı bir yükseliş gerçekleştirdi. Birçok oyuncu oyunu indirerek bir an önce oynamanın hayalini kurmaya başladı. Fakat basit grafiklere sahip gibi görünen bu oyunun oynanabilmesi için bilgisayarların desteklemesi gereken sistem gereksinimleri vardır.

Oyun dünyası çok hızlı reaksiyonlara ev sahipliği yapabiliyor. Bir oyun hiç beklenmedik bir hızla popüler olabiliyor ve indirilmesi milyonları bulabiliyor. Bu oyunlardan bir tanesi iki hafta önce piyasaya çıkartılan Fall Guys: Ultimate Knockout isimli eğlence dolu oyundur. Koronavirüs nedeniyle uzun bir dönem oyun çıkmasa da yaz mevsiminin son ayında yaz temalı harika bir oyun olarak karşımıza çıktı.

Oyun içerisinde TV ekranlarından da aşina olduğumuz bölümlere rastlayabiliyoruz. Bizlere adeta Survivor, Wipeout programlarının heyecanını yaşatan parkurlara sahip. Oyunun bu şekilde tasarlanması ve sunulması oyuncuların çok hoşuna gitti.

Oyunda birinci olmak için heyecan dolu bir yarışın içerisine giriyorsunuz. Tabi rakiplerinizin sizi durdurmaya çalışması ve zorlu parkular da sinir katsayınızı yükseltiyor. Grafik kalitesi ve Fall Guys sistem gereksinimleri orta seviyeler de olsa da sizlere harika dakikalar yaşatacak bir oyun olarak görünüyor.

Fall Guys: Ultimate Knockout Sistem Gereksinimleri

Oyun için önerilen bir sistem gereksinimi paylaşımı henüz bulunmuyor. Fakat oyunu oynayabilmeniz için minimum sistem gereksinimleri mevcuttur. Daha kaliteli bir akış ve görüntü elde edebilmek için minimum sistem gereksinimlerinden daha kaliteli bir bilgisayar tercih edebilirsiniz.

Fall Guys oyunu çevrimiçi özellikli bir oyundur. Bu nedenle oyun esnasında internet kopmalarının yaşanmaması için güçlü bir internet hattına sahip olmayı ihmal etmeyin. Steam hesabında oyunun sayfasını açtığınızda da aynı uyarıyı göreceksiniz.

Oyunda birçok karakter yer alıyor. Birinci olabilmek için seçtiğiniz karakterin özelliklerine hakim olmanız gerekiyor. Karakterin özelliklerini çözebilmek için Gamepad ile oyunu oynamanız size avantaj sağlayacaktır.

Fall Guys Sistem Gereksinimleri

Windows 10 işletim sistemi (64 Bit)Intel Core i5 işlemci veya AMD karşılığı işlemci8 GB RAM BellekNVIDIA GTX 660 veya AMD Radeon HD 7950 Ekran Kartı2 GB Boş Depolama AlanıGüçlü Bir İnternet Sağlayıcısı

Fall Guys Steam Oynayabilen Bilgisayarın Fiyatı Ne Kadar?

Oyun, cep dostu ve bilgisayar dostu bir oyun olarak piyasaya sunuldu. Fall guys sistem gereksinimleri normal düzeydeki her türlü bilgisayar ile uyum sağlayabiliyor. 2 GB boş alan ihtiyacına ihtiyaç duyan Fall Guys: Ultimate Knockout bilgisayarınızda neredeyse hiç alan kaplamıyor. İşlemci olarak i5 istense de işlemci nesli belirtilmiyor bu da düşük nesil işlemcilerle oynanabileceğini gösteriyor.

YouTube video

Fakat rekabetçi bir oyun seçeneği sunan oyun da yeterli düzeyde FPS elde edebilmek için ortalama bir bilgisayara sahip olmanız gerekiyor. Minimum sistem gereksinimlerine göz attığımızda sahip olmanız gereken bilgisayarın 2000 TL- 3500 TL arasında bir fiyata sahip olacaktır. Sıfır parçalar ile toplayacağınız bilgisayar bu fiyatlara çıkacaktır. Fakat ikinci el pazarından daha uygun parçalar bularak bu ücreti aşağılara çekebilirsiniz.

Fall Guys İndir

Fall guys Steam üzerinden satın alınan ve indirilen bir oyundur. Fall guys indir diyerek GOOGLE den indirme şansınız bulunmuyor. Şuan için oyunun fiyatı Steam mağazasında 38 TL olarak görülüyor. Oyunu Steam üzerinden satın aldıktan sonra indirebilir ve anında çevrimiçi olarak oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyun Neden Bu Kadar Çok Sevildi?

Uzun bir aradan sonra yeni oyunlar yavaş yavaş piyasaya sürülmeye başlandı. Yayıncılar ve YouTuberlar aradığı zevki ve heyecanı Fall Guys: Ultimate Knockout oyununda buldurlar. Oyun zaten kendiliğinden komik, eğlenceli ve zevkli. Bu nedenle yayıncıların çok da bir eğlendirme çabasına girmesine gerek kalmıyor ve yayınları akıp gidiyor. Büyük yayıncıların oynamasını izleyen kişiler de oyuna bir ilgi duyuyor ve satın alarak oynamaya başlıyorlar.

Oyunda birçok farklı karakter bulunuyor. Bu karakterler ile farklı parkurları geçmeye çalışmak büyük bir zevk veriyor. PUBG oyununda olduğu gibi Battle Royal tarzı oluşu da insanları kendine çekiyor. Oyunda hayatta kalan son kişi oyunun kazananı oluyor. Rakiplerinizi geri planda bırakmak için onları hataya zorlamak ve rakiplerinizin engellerinden kaçmaya çalışmak heyecanlı ve sinir bozucu dakikalar yaşatıyor.

YouTube video

Çok renkli ekran görüntülerine sahip oyun tam bir yaz oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Eğlenceli oyun yüksek Fall Guys sistem gereksinimleri de gerektirmediği için birçok oyuncu tarafından oynanabiliyor. Ayrıca insanlara heyecanlı ve bir o kadar da komik dakikalar yaşattığı için iki hafta gibi kısa bir sürede popüler olmayı başardı.

Fall Guys Nasıl Oynanır?

Fall Guys sistem gereksinimleri halledildikten sonra sırada oyunu başarılı şekilde oynamak var. Her ne kadar basit grafiklere sahip olsa da oynanışı o kadar da kolay değildir. 60 kişilik bir oyuncu kapasitesi ile farklı parkurlara sahip bir oyun alanına bırakılıyorsunuz. Rakiplerinizin sizi sağa sola atmasına müsaade etmemeniz gerekiyor. Karşınıza çıkan engellere çarpmadan, sizi oyun dışına atmalarına müsaade etmeden finish noktasına ulaşmanız gerekiyor.

Tabi bu süreç oyun içerisinde çok daha zorlu geçiyor. Rakipleriniz tam siz bitiş noktasına varmak üzere iken sizi tutarak aşağı atabilir ve oyundan elenirsiniz. Son bir kişi hayatta kalana kadar parkurlar devam eder. Her parkurda elenen kişiler oyundan atılır ve kalan kişilerle yeni bir parkura başlanır.

YouTube video

Bireysel olarak kalabalık şekilde oynanan oyunda takım halinde oynayabileceğiniz farklı haritalar da bulunuyor. Her dakikası heyecan ve komedi dolu oyunu oynamak için hemen linke tıklayın. Oyunu satın alın ve Fall Guys indir butonu ile bilgisayarınıza kurun. Oyunu indirmeden önce Fall Guys sistem gereksinimleri ile uyumunuzu kontrol edin.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!