featured

Banggod Online Alışveriş Sitesi Hakkında Merak Edilen Her Şey

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Çin kökenli alışveriş sitesi Banggood günümüzde çoğu üründe makul fiyatlarla karşımıza çıkıyor. Özellikle üretim dünyada neredeyse her şeyin kopyasının üretildiği Çin’den farklı ürünleri sipariş etmek, siteyi kullananlar için mutluluk verici.

Banggood

Türkiye tarafından birçok kullanıcısı olan sitenin geçtiğimiz yıllarda bir depo açtığı biliniyor. Bu sayede ürünlerin müşterilere daha kısa sürede ulaşması hedeflenmiş olup bazı ürünlerin yer almadığı da bilinmelidir.

Şimdi birlikte site hakkında merak edilen konu başlıklarını inceleyelim.

banggood.com tr

Eğer sizde farklı ürünlerin bulunduğu çoğunlukla Çin içinde üretilen birbirinden kaliteli ürünleri sipariş etmek istiyorsanız Banggood sitesini ziyaret etmelisiniz. Sitenin Türkçeyi desteklemesi çok güzel bir özellik olup, aranılan ürünlerin kısa sürede bulunmasını sağlamaktadır. Ayrıca birbiri ile bağlantılı ürünlerin farklı fiyatlarla site içinde gösterimi büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Sitede çoğunlukla fiyat performans ürünlerinin bulunması her açıdan alışveriş yapan kişiyi memnun ediyor. Özellikle verilen para düşük olurken alınan ürünlerin fazla olması Çin kaynaklı siteyi fazlası ile müşterilerinin gözünde değerli bir yere getiriyor. İçeriğinde yeterince kategori ve ürün grubunun varlığı kullanıcının alışveriş yapması için olumlu özelliklerin başında geliyor.

Banggood İle Alışveriş Yapmanın Püf Noktaları

Çinli alışveriş siteleri arasında uzun zamandır yer alan Banggood her geçen gün ürünlerini geliştirmekte yeni ürünlerin güncel olarak piyasaya sürülmesinde öncüdür. Site içinde arama butonları büyük kolaylık sağlarken alışverişin sonlandırılması da bir o kadar kolaydır.

Kendi ürünlerini kendisi tedarik etmesi ve satması daha hızlı bir alışverişin kapılarını açıyor. Ürünler diğer Çin kaynaklı sitelerden farklı olarak alıcının karşısına çıkıyor. Site içinde aynı ürünün alternatifi olmuyor. Bu sayede en iyi ürün direk karşınıza çıkıyor.

Her ürünün satıcısı sitenin kendisi olduğu için çok önemli bir durum ortaya çıkıyor. Asla dolandırılmanız mümkün değil. Tüm sorumluluk sitenin kendisinin ve tek satıcı kendisi olduğu için güvenerek alışveriş yapabilirsiniz.

Banggood Kargo Takip

Çin menşeili online alışveriş sitesi olan Banggood üzerinden alışveriş yaptıktan sonra akıllara ilk gelen soru kargo takibi olmaktadır. Özellikle ilk kez alışveriş yapan kişilerin korkarak yaklaştığı bir konudur.

Site üzerinden yapılan alışverişler normal her alışveriş sitesinin siparişler bölümünde olduğu gibi kargo takibi bölümü bulunmaktadır. Ayrıca sipariş verdikten sonra profil sayfanızdan da kargo takibi yapmanız mümkün oluyor. Bunun için sadece siparişlerim kategorisine girmeniz ve ardından sadece kargo simgesine tıklamanız yeterli olacaktır.

Sizde eğer ürün sipariş ettiyseniz kendi profil sayfanızdan takip işlemini yapabilirsiniz. Kargo takibi için Türkiye’ de bazı siteler bu hizmeti vermektedir. Sadece Google üzerinden arama yapılması yeterlidir.

Banggood Kupon

Bazı siteler belli günlerde ya da özel kuruluş günlerinde indirimler ve kuponlar dağıtmaktadır. Banggood sitesi de alışveriş yapanlara güzel şartlar sunarak hem indirim hem de belli zaman aralıklarında kullanabileceği kuponlar dağıtmaktadır.

Çinli site sunmuş olduğu kuponlar sayesinde birçok müşteri çekmiştir. Bu kuponlar genelde tüm sitelerde belli bir dönemde başlamaktadır. Siteyi takip etmek ve istenilen günlerde indirimlerden faydalanmak için güncel tüm kampanyalara bakılmalıdır. Site üzerinden alışveriş yaparken kazanmış olduğunuz kuponların kullanılması bazı ürünleri yüksek indirimlerle almanıza yarar.

Banggood Gümrük

Her siteden her ürün sipariş edilemiyor maalesef. Bunun nedeni gümrük üzerinden geçişinin yasaklanmış olması. Bir başka konu ekstradan ücret ödenmesi gereken ürünlerden almış olmanız. Ürünü sipariş ederken gümrüğü takılmaması için gümrük şartları okunmalıdır. Dolayısıyla cep telefonu ve cep telefonu özelliğine sahip akıllı saatler sipariş edilirken çok iyi araştırılmalı ve şartlara uyup uymadığı kontrol edilmelidir. Aksi takdirde gümrükte kalabilir.

Ürünlerin gümrükten geçmesi için satıcı ile anlaşılabilir ve gümrükten geçmesi için şartları sağlaması rica edilebilir. Bu sayede ürün elinize ulaşır fakat yine de önlem almakta fayda vardır. Banggood sitesi her ne kadar fiyat ve ürün konusunda makul olsa da gümrük konusunda sıkıntılar oluşabilir.

Banggood Türkiye Güvenilir mi?

Çin alışveriş sitesinin her ülkede kendi diline özgü alt yapı kurmuştur. Türkiye’ de bu ülkelerden bir tanesidir. Türkiye sitesi üzerinden yapılan alışverişler birebir orijinal site ile aynı ürünleri barındırır ve sipariş verme imkanı sunar.

Sitenin Türkçe olması ve içindeki fiyat performans ürünleri ile kullanıcısına fazlasıyla güzel özellikler sunmaktadır. Sipariş konusunda işlemler çok basit olup kullanılan tüm adımlar Türkiye kaynaklı sitelerle aynı özellikleri göstermektedir.

Banggood üzerinden alışveriş yapılırken seçilen ürünün bulunup bulunmaması ürünün size ulaşması açısından çok önemlidir. Site bugüne kadar yaptığı işlerle müşterilerine güven vermiş hatta büyük indirimler ile kullanıcısı ile arasında olumlu bağlar oluşturmuştur.

Banggood Türkiye Deposu

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye üzerinde hızlı gönderim ve kolay alışveriş yapabilme imkanı oluşması için Çinli site depo açmıştır. Bu depo sayesinde bazı ürünler anında alıcıya ulaşmaktadır.

Depo açması ile müşteriler ürünlerin kendilerine gelme süresini kısaltabiliyor. Bu özellik sayesinde sitenin alışveriş hacmi artarken müşterilerin memnuniyeti de fazlasıyla olumlu anlamda artmıştır. Ayrıca site kullanıcılarının yapmış oldukları yorumlarda çoğunlukla güzel yorumlar yer alıyor.

Banggood Türkiye deposu sayesinde bekleme süresi normal ülke içinde alışveriş sitesiyle aynı zamanlamaya denk gelmektedir. Bu özelliği sayesinde kişilerin hem alışveriş yapma isteği artıyor hem de ürünlerin yıpranmadan müşterinin eline geçmesi sağlanıyor.

Banggood Türkiye İletişim

Site ile yapılan alışverişler ve oluşacak sorunlar hakkında bilgi almak için sitenin bize ulaşın sayfasından e mail yolu ile ulaşılabilir. Çok hızlı dönüşler sağlandığı için sorunlar ivedilikle çözüme ulaşmaktadır.

Banggood üzerinden alışveriş yapmadan önce kategoriler kısmından destek sayfasına gidebilir ve buradan ürün hakkında detaylı bilgi alabilirisiniz. Özellikle kargoya verilmiş ürünlerin gecikmesi ya da iade edilme süreci hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Sizde eğer Çinli site üzerinden birbirinden özel ürünler sipariş etmek istiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz demektir. Site üzerinde tek dikkat edilmesi gereken konu sipariş oluştururken doğru ürünün seçilmiş olması ve ülkenizde bulunuyor olması ürünün size erken ulaşmasını sağlayacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!