featured

Rüyada Sevişmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Seviştiğini Görmenin Hikmeti Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rüyada sevişmek birçok kişinin başına gelen olağan bir durumdur. Gerçek hayatta oluşan düşüncelerin, bastırılmış duyguların ya da bilinçaltının bir sonucu olarak karşımıza çıkmaktadır. Birçok farklı olayın gerçekleştiği rüyada ulaşılamayacak kişilerle veya akılda kalan kişilerle rüyada seviştiğini görmek mümkündür.

Rüyada görülen bin bir türlü farklı olayın tabiri merak edildiği gibi rüyada biriyle seviştiğini gören kişiler de rüya tabirini bilmek istiyor. Rüyadaki bu cinsel münasebetin ne gibi bir anlama geldiği merak ediliyor. Rüya yorumlayıcıları da bu konularda farklı görüşlerde açıklamalarda bulunuyorlar. Rüyada sevişme olayının nasıl gerçekleştiği, kiminle gerçekleştiği, hangi amaçla gerçekleştiği gibi konulara göre yorumlar farklılık gösteriyor.

Rüyada Sevişmek Rüya Tabirleri

Mahrem bir olay olan sevişmenin rüyada gerçekleşmesi birçok kişini bastırılmış duygusu olarak da karşımıza çıkıyor. Gerçek hayatta arzuladığı veya elde edemediği kişiler rüyada karşısına çıkıyor. Bilinçaltına atılan duygular rüyada patlak veriyor ve düşünceler gerçekleşiyor. Kimi rüyalar şeytani ve kötü olarak yorumlansa da bazı rüyalar da güzelliklere işaret edebiliyor.

1- Rüyada Seviştiğini Görmek

Rüyada sevişmek farklı şekillerde gerçekleşmektedir. Bu farklılıklar da rüyanın kötüye mi yoksa iyiye mi işaret olduğunu değiştiriyor. Bu nedenle rüyanın detaylı şekilde hatırlanması ve yorumlayacak kişiye doğru aktarılması önemlidir. Eğer rüyada sevdiği kişi ile sevişiyor ise ve bu kişi rüyayı görenin helali ise rüya hayrlı işlere yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin güzel bir haber alacağına yorumlanır.

https://www.youtube.com/watch?v=WuvKzYApo6w

Fakat rüyada seviştiğini gören kişi helali olmayan yani nikahsız biriyle bir ilişkiye giriyor ise bu kötü şekilde yorumlanır. O kişinin hayatında ekonomik açıdan problemler yaşanacağına işaret etmektedir.

2- Rüyada Sevişmek ve Rüyada Sevişen İnsanlar Görmek

Eğer bir kişi kendi rüyasında başka insanların seviştiğini görür ise bu durum bir hoşnutsuzluk olarak yorumlanır. Etrafında nahoş ve istenilmeyen olayların gerçekleşeceği şeklinde yorumlanır. Bu olaylar edep sınırını ve gelenek göreneklere aykırı olaylardır. Rüyayı gören kişinin kendini yöneten kişilerden, devlet yetkililerinden memnun olmadığı yorumu yapılır.

3- Rüyada Aynı Cins ile Sevişmek

Genç bir kadın rüyada aynı cins ile seviştiğini görmüş ise o kişinin kültürlü bir erkek ile evleneceğine işaret eder. Bu erkeğin, aşk hayatında ilişkililerini sevgi ve saygı üzerine kuran fakat mutsuz bir evlilik yaşamış ve boşanmış bir bey olacağına işaret edilir.

Genç bir erkek bu şekilde bir rüya görür ise; maddi durumu güzel, yakından tanıdığı, kültürlü ve eğitimli bir kadınla evleneceğine işaret eder.

Rüyada aynı cinsle seviştiğini gören kişi yeni evlenmiş bir genç kadın ise o kişinin umre planlarının hayrlı olacağına işarettir. Ayrıca rüyada aynı cins ile evlendiğini gören kişinin yakın dostlarıyla sıkıntı yaşadığı yorumu yapılır. Bazı arabulucular sayesinde bu sıkıntıların ortadan kalkacağı ve arkadaşları ile barışacağı yorumu yapılır.

4- Rüyada Ölüyle Sevişmek

Rüyada bir ölüyle seviştiğini gören kişinin öldüğü zaman, seviştiği ölü kişinin mezarının yanına gömüleceğine işarettir.

YouTube video

5- Rüyada Bir Hayvanla Sevişmek

Rüyalar farklı ve düşüncesi iğrenç olan olayların gerçekleştiği bir ortamdır. Bunlardan birisi de rüyada hayvanla seviştiğini görmektir. Gerçek hayatta iğrenç ve sapıklık olarak görülen bu olay rüyada hayrlı işlere işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin istediği işe atanacağı ve güzel bir işe adım atacağı düşünülür.

6- Rüyada Sevişmek İstemek

Rüyada bir kişi sevişmek istediğini görür ise hayatında güzel işler olacağına işarettir. Çabalarının ve çalışmalarının karşılığını alacağına delalettir. O kişinin hayatında eline güzel bir fırsat geçeceğine işaret eder.

7- Rüyada Tanımadığın Biriyle Sevişmek

Eski rüya tabircileri rüyada tanımadığı biriyle sevişen kişinin güzel haberler alacağını söyler. O kişinin büyük sözü dinleyeceğine, güzel işler yapacağına ve sevdiği kişilerle güzel vakit geçireceğine işaret eder.

8- Rüyada Tanıdık Biriyle Sevişmek

Rüyada tanıdık biriyle seviştiğini gören kişi bekar ise iş hayatında kariyerinin yükseleceğine işaret eder. Üstlerinin desteğini alarak güzel yerlere geleceğine delalet eder. Eğer rüyayı gören kişi evli bir kişi ise ailesinde huzurlu bir ortam yaşanacağı şeklide yorumlanır.

9- Rüyada Cin ile Sevişmek

Rüyada sevişmek farlı ırklarla ve varlıklarla da gerçekleşebilir. Rüyayı gören kişinin ikilemde kaldığı şeklinde yorumlanır. Bazı kişilerin ise özlem duyduğuna işaret eder. Giriştiği işlerde başarı elde edeceğine ve birçok iş teklifinin geleceğine delalet eder.

10- Rüyada Ruh ile Sevişmek

Rüyada sevişmek birçok farklı şekilde gerçekleşebilir demiştik. Bunlardan birisi de bir ruh ile seviştiğini görmektir. Eğer ruh ile seviştiğinizi görmüşseniz size maddi külfeti olan kişilerden kurtulacağınıza işaret eder. Bir devlet memuru iseniz sıkıntılarınızın biteceği şeklinde yorumlanır. Bazı yorumcular ise zulme uğranacağı ve mutsuz olunacağı şeklinde yorumlar.

11- Rüyada Sevişen İki Kadın Görmek

Eğer bir kişi rüyasında sevişen iki kadın görürse hayatında zorlukların başlayacağı şeklinde yorumlanır. Belaların katlanarak geleceğine ve sıkıntılı bir dönemin başlayacağına işaret eder.

YouTube video

12- Rüyada Arkadaşınla Sevişmek

Rüya sahibinin arkadaşıyla cinsel ilişkiye girmek gibi bir olayı görmesi onu istediği için gördüğü anlamına gelmez. Çok yakın bir arkadaşınızla rüyada sevişmek gerçek hayatınızda tutkunun azaldığını anlamına gelir. Kötü bir duruma alamet eder demek doğru olmaz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!