featured

Ünlülerin Makyajsız Hali Dehşete Düşürdü | Ünlülerin Makyajsız ve Makyajlı Hali Arasındaki Farka İnanamayacaksınız!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlülerin makyajsız hali deyim yerindeyse dehşete düşürüyor. Daima bakımlı ve makyajlı görmeye alıştığımız ünlüler, makyajlı görüntüsüyle hepimizi büyülüyor. Kamera karşısına geçtiğinde ‘’bir içim su’’ diyebileceğimiz ünlü isimler, aslında bizden biri! Hal böyle olunca makyajsız hallerini görmek bizim için oldukça şaşırtıcı olabiliyor. İşte hiçbir yerde bulamayacağınız ünlülerin makyajsız hali

Ünlülerin Makyajsız Hali 2021

Ünlülerin estetiksiz halleri için yazımızı okuyabilirsiniz. Bilindiği üzere makyaj ünlü ya da ünsüz hemen herkeste ciddi farklılıklara yol açıyor. Makyaj yapan birçok kadın güzelliği ile büyülerken, makyajsız halleri kimi zaman büyük hayal kırıklığı yaratabiliyor. Bunun dışında makyajsızken de mükemmel bir görünüm sunan ünlü sayısı bir hayli fazla… Ünlülerin makyajsız hali 2021 yazımızda sizlere birçok ünlünün makyajlı-makyajsız görünümündeki farklılıklardan bahsedeceğiz.

1- Şok Şok Şok: Bülent Ersoy’un Makyajsız Hali

Bu konu gündeme geldiğinde akıllara ilk gelen Bülent Ersoy makyajsız hali nasıl soru olacaktır. Aşırı makyajlı halini görmeye alışık olduğumuz Ersoy, makyajsız haliyle oldukça şaşırtıyor. Kırışıklıklarının son derece yoğun ve olduğu gözlenen ünlü sanatçının tüm kusurları makyajla kusursuz bir şekilde kapatılıyor.

2- Türk Ünlülerin Makyajsız Halleri : Hülya Avşar

Türk ünlülerin makyajsız halleri söz konusu olduğunda Hülya Avşar’ın da merak edileceği bilinen bir gerçek! Bir dönemin efsane aktristi Hülya Avşar masmavi gözleri, kusursuz güzelliği ve dikkat çeken fiziği ile hepimizi kendisine hayran bırakıyordu. Ancak yıllar onun cildinde de ciddi değişikliklere sebep oldu. Ancak Avşar kızı, makyajsız halini gözler önüne sermekten asla çekinmiyor. Ünlü oyuncunun makyajsız haline bakıldığında çok fazla kırışıklık ve lekelerinin bulunduğu görülüyor.

3- Makyajsız Ünlüler : Gülşen

Gülşen denildiğinde sizlerin de aklına bangır bangır ritmik müzikler geliyor değil mi? Ünlülerin makyajsız hali konusunu açmışken ünlü şarkıyı Gülşen’i teğet geçmek olmaz. Geçmişten günümüze şarkıları ile hepimizin gönlüne taht kuran sanatçı Gülşen, popülaritesinden hiçbir şey kaybetmedi. Ancak yıllar ve artan sorumlulukları onun güzelliğini büyük ölçüde yitirmesine sebep oldu. Bu nedenle makyajsız hali görenleri oldukça şaşırtıyor.

4- Seda Sayan’ın Makyajsız Hali

Ünlülerin makyajsız hali listemizde sıradaki sanatçı Seda Sayan! Seda Sayan’ın güzellik ve hoş bir fizik uğruna çoğu kez bıçak altına yattığını bilmeyeniniz yoktur. 58 yaşında olduğu bilinen ünlü sanatçıyı makyajlı olarak gördüğünüzde yaşını gösterdiğini söylemeniz mümkün değil! Makyajlı hali ile makyajsız hali arasında epey fark olduğunu söyleyebileceğimiz sanatçı, makyajsız haliyle de yaşından oldukça küçük gösteriyor.

5- Ünlülerin Makyajsız Hali Hadise | Hadise Makyajsız Hali Nasıl?

Ünlülerin makyajsız hali Hadise incelemesine geldi sıra! Bir dönem Nude akımı adı verilen doğal görünümlü foto paylaşmak sosyal medya üzerinde viral haline geldi. Bu dönem Hadise’nin çoğu kez, cüretkar bir şekilde makyajsız fotoğraflarını paylaştığına tanık olduk. Her zaman seksi ve havalı görmeye alıştığımız Hadise, makyajsız haliyle oldukça sıradan bir görünüm sunuyor. Ancak bu haliyle makyajsız hali arasında uçurum olduğunu söylemekte haksızlık olacaktır. Hadise makyajsız hali ile de takdir ve beğeni topluyor.

6- Makyajsız Ünlüler İnanamayacaksınız: Nurgül Yeşilçay

Ünlülerin makyajsız hali listemizde sırada Nurgül Yeşilçay var. Asmalı Konak dizisinin Bahar’ı olarak tanıdığımız ünlü sanatçı, masmavi gözleri ve sempatik tavırları ile hepimiz üzerinde hayranlık uyandırıyor. Makyajlı hali ile kusursuz olarak nitelendireceğimiz ünlü sanatçı, makyajlı haliyle ‘’yok artık’’ dedirtiyor. Yaşın ilerlemesi ile güzelliğini kaybettiği görülen Yeşilçay’ın makyajsız halinde derin cilt lekeleri ve kırışıklıklarının bulunduğu dikkat çekiyor.

7- Ünlülerin Makyajsız Hali ve Makyajlı Hali: Hazal Kaya

Makyajsız haliyle de ‘’ Ne kadar hoş yaa’’ dediğimiz ünlülerde yok değil. Ünlülerin makyajsız hali ile makyajlı hali arasındaki farklılıkları anlattığımız yaşımızda şimdi Hazal Kaya’ya yer vereceğiz. Bebeksi bir surata sahip olması sebebiyle her daim bir genç kız havası olan Hazal Kaya, makyajsız haliyle de büyük beğeni topluyor. Yemyeşil gözleri ve bebeksi cildi, hiç makyaj ürünü kullanmasa da daima ışıl ışıl. Hal böyle olunca ona hayran olmamak da elde değil…

8- Makyajsız Güzel Ünlüler Denildiğinde Akla İlk Gelenlerden Biri Beren Saat

Ünlülerin makyajsız hali listemizde Beren Saat’i değerlendirirken ayrı bir kefene koymak gerekiyor. Oldukça sempatik olan bu sanatçı, nerede olursa olsun en doğal haliyle görünmeye önem veriyor. Onu bir ödül töreninde de görseniz yahut klasik bir günde de oldukça doğal ve kusursuz bir güzelliğe sahip olduğunu görürsünüz. Aşkı Memnu’nun Bihter’i Beren Saat, o dönemde de büyük bir rol oynamasına karşın doğallığını korumayı başarmıştı. Makyajsız güzel ünlüler arasında göstereceğimiz Beren Saat, adeta gençlere taş çıkarmaya devam ediyor.

9- Kusursuz Bir Güzel: Tuba Büyüküstün

Ünlülerin makyajsız hali içerisinde yer vereceğimiz Tuba Büyüküstün, sektörde yer alsın almasın daima çok konuşulan oyuncular arasında. Güzelliği, endamı ve asil görüntüsü ile gönlümüzü kazanan ünlü oyuncu, daima doğallıktan yana olduğunu gösteriyor. Günlük hayatta makyajsız sık sık görebileceğimiz Büyüküstün, kamera karşısında da aşırı makyaj kullanmaktan kaçınıyor. Makyajsız hali ile makyajlı hali kıyaslandığında ise her ikisinin de hayran olunası bir görünüm sunduğu yadsınamaz bir gerçek!

10- Doğal Haliyle Büyüleyen Bir Kadın: Serenay Sarıkaya

Genç görünümü ve kusursuz fiziği ile Türkiye’nin en güzel kadınları arasında gösterebileceğimiz Serenay Sarıkaya, doğal görünümünü sergilemekten asla kaçınmıyor. Sık sık doğal ve makyajsız halini paylaştığı gözlenen ünlü oyuncu, doğal haliyle de hayranları tarafından tam not alabilmeyi başarıyor. Ünlülerin makyajsız hali listesinde yer verdiğimiz Serenay Sarıkaya, makyajsız da kusursuz görünen tarafta yer alıyor.

11- Aurası ile Hepimizi Kendisine Hayran Bırakan Farah Zeynep Abdullah

Masumlar Apartmanı’nın İncisi Farah Zeynep, ülkemizde de inci kadar kıymetli bir oyuncu. Her daim doğal ve makyajsız halini görebileceğiniz ünlü oyuncu, her haliyle barışık olduğunu açıkça ifade ediyor. Farklı bir aurası olan ve hemen her role yakışan Farah, makyajsız haliyle de bizlerden tam not alıyor.

12- Neslihan Atagül ve Makyajsız Dillere Destan Güzelliği…

Yaprak Dökümü’nde çocuk oyuncu olarak hepimizin akıllarına kazınan Neslihan Atagül ünlülerin makyajsız hali listemizde de yer alıyor. Gösterişli tarzı, duru ve doğal güzelliği ile hepimizin hayranlık duyduğu bu kadın, aslında mümkün olduğunca doğal görünmeye çalışıyor. Sık sık nude tonlu makyajlarla karşımıza çıkan Atagül, ihtişamlı makyajlarla rastlamak ise oldukça güç. Makyajsız hali ile makyajlı hali arasında bazı farklılıklar olsa da böyle de çok güzel olduğunu belirtmezsek çok ayıp etmiş oluruz.

https://www.youtube.com/watch?v=J-ymNdmk-qU

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!