featured

Tonguç Akademi Uygulaması | Çocukların Geleceğine Katkı Sağlayan Tonguç Akademi Ücretli mi? Tonguç Akademi Giriş Nasıl Yapılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tonguç Akademi uygulaması çocuk ve gençlerin eğitimine katkı sağlayabilmek amacıyla oluşturulmuş özel uygulama olarak göze çarpıyor. Eğitimin son derece önemli olduğu şu günlerde, çocuk ve gençlerin öğrenme açıklarının hızlı bir şekilde giderilmesi gereklidir. Aksi halde açıklarını kapatamayan çocuk ve gençleri, açığa çıkan bu eksiklik doğrultusunda başarısızlıklarla karşılaşabilmektedir.

Bir dershane formatıyla uzun yıllardır çocuk ve gençlerin eğitim açısından ihtiyaçlarını gideren Tonguç Akademi, son olarak TATS uygulamasını başlattı. Bu uygulama ile çocuklarınızı takip edebilir, eksiklerinin bulunduğu noktaları belirleyebilirsiniz. İşte Tonguç Akademi Teps uygulaması ve TATS uygulaması hakkında tüm merak edilenler….

Tonguç Akademi Uygulama Nedir? Tonguç Akademi Uygulaması TATS Hangi Sınıfları Kapsıyor?

2021 LGS Türkçe konuları nelerdir yazımıza göz atmak için tıklayın. Tonguç Akademisi uygulaması, çocuk ve gençleri takip eden bir sistem olarak bilinmektedir. Bu sistem yayına ait ilgili ders kitaplarının satın alınması ile kullanılabilir bir hale gelebilecektir. TATS uygulaması olarak adlandırılan bu uygulama tüm tabletler ve telefonlar üzerinden indirilerek kullanıma açılabiliyor. TATS uygulaması tüm sınıfları kapsayan bir uygulama olduğu için LGS, TYT ve AYT sınavlarının tamamında yeterli bilgi ve pratiğe kavuşabilmenizi sağlıyor.

1- Tonguç Akademi Uygulamaları Amacı Nedir? Tonguç Akademi TATS Uygulaması ile Çocukların Kazanımları Nelerdir?

Tonguç Akademi uygulamaları amacı şudur; Bu uygulama ile çocuk ve gençlerin hatalarının bulunduğu noktaların belirlenmesi ve konulara daha fazla ağırlık verilmesi sağlanır. Sistem Tonguç Akademi TATS uygulaması üzerinden çözümlediğiniz soruların yanlış olanlarını oluşturduğu ‘’Hata Kutucuğu’’ üzerine ekler. Bunun yanı sıra uygulama izlenen videolara da tik atar. Böylece izlemediğiniz videoların neler olduğunu kolayca bulabilmenizde mümkün olabilecektir.

Zaman içerisinde çocukları ve gençleri tanıyabilen bir hale gelen TATS, tespit edilen eksiklerin üzerine yoğunlaşmanızı sağlar. Böylece çocuklar eksik olan kısımlarını tamamlayarak, sınav döneminde tüm konular hakkında yeterli bilgi birikimine sahip olabileceklerdir. TATS uygulamasının bir özelliği daha bulunuyor. Tonguç Akademi kitaplarında yer alan soruların tamamında özel bir karekod yer almaktadır. Tonguç Akademi uygulaması üzerinden bu karekodları okuttuğunuzda, sorunun videolu çözümüne ulaşabilmek mümkün olacaktır.

2- Tonguç Akademi Test Uygulaması Hangi Hizmetleri Kapsıyor?

Tonguç akademi test uygulaması ile soruların videolu çözümlerini takip edebilirsiniz. Bunun yanı sıra öğrenciler yanlış cevapladığı sorulara ulaşarak, doğru çözümünün nasıl olduğunu öğrenebilir. Yine bu uygulamayı kullanan öğrenciler eksikliklerinin bulunduğu konuları öğrenerek bu konulara ve test çözümlerine ağırlık verebileceklerdir.

3- Tonguç Mağaza | Tonguç Akıllı Takip Sistemi Paralı mı?

Tonguç mağaza uygulamasını bu yayın üzerinden kitap satın almak isteyen kişiler kullanabilecektir. Tonguç mağaza uygulaması üzerinden üyelik oluşturmak tamamen ücretsizdir. Peki Tonguç Akıllı takip sistemi paralı mı? Hayır uygulamayı indirmek için herhangi bir ücret talep edilmiyor. Android ve IOS cihazların kullanımı için uygun olan bu uygulama Store bölümünden direkt olarak indirilebiliyor.

4- Tonguç Akademi Giriş Nasıl Üye Olunur? Tonguç Akademi Giriş Ücretli mi?

Tonguç akademi uygulaması giriş için öncelikli olarak üyelik oluşturulması gerekiyor. Üyelik sırasında sizden bazı bilgileri girmeniz talep edilir. Bu bilgilerin tamamı sistem üzerinde gizli olarak saklandığı için, aleyhinize bir durum ile karşılaşılması söz konusu olmaz. Üyelik işleminin tamamlanması ile her defasından ücretsiz olarak giriş yapabilirsiniz. Uygulamayı aktif olarak kullanabilmek için ise yapmanız gereken birkaç işlem bulunuyor.

5- Tonguç Karekod Okutma | Tonguç Akademi Kod Nasıl Okutulur?

Tonguç akademi uygulamasını aktif olarak kullanabilmek için ilk olarak kitapların uygulama üzerinden aktif edilmesi gerekiyor. Üyelik sonrası uygulamanın alt menü çubuğunda yer alan Karekod sembolüne tıklanmalıdır. Ardından kitap aktivasyon seçeneğine tıklanarak, kitabın arka kısmındaki kazı kazan yeri iyice kazınmalıdır.

Kod TATS ekranı üzerine yazıldıktan sonra ‘’Aktif et’’ kısmı seçilerek, kitap aktive edilebilecektir. Kitabı sistem üzerinden aktive edemiyorsanız, giriş kısmında yer alan ‘’Bilgilerim’’ kısmına ulaşarak, doğru sınıfın seçilip seçilmediğinden emin olunması gerekiyor. Tonguç karekod okutma işlemi sırasında herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşmışsanız, bu durumda Tonguç temsilcileri ile irtibata geçebilirsiniz.

6- Tonguç Akademi Tats Uygulaması Açılmıyor Ne Yapmalıyım?

Tonguç Akademisi tats uygulaması açılmıyor diyorsanız bu durumda ilk olarak cihazınızın uygulamaya ve internete bağlı olup olmadığından emin olunması gereklidir.

Olumsuz bir durum gözlenmiyorsa ve uygulamayı halen açamıyorsanız bu durumda, [email protected]  adresine mail atarak, uygulamayı aktive eden ekibin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Ya da 0212 963 45 15 numaralı telefonu arayarak Tonguç Akademi temsilcileri ile görüşebilir ve sorununuzu bildirebilirsiniz.

YouTube video

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!